Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Princeton alkaen 319 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Princeton

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Princeton olivat annetulla aikavälillä 319 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 466 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ma 21.6.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
319 €
Turkish Airlines
ti 1.6.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
369 €
Turkish Airlines
su 8.8.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
403 €
TAP Portugal
ma 9.8.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
429 €
Turkish Airlines
ma 21.6.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
452 €
Air Canada
ma 24.5.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
459 €
United
pe 12.11. - to 2.12.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
466 €
Turkish Airlines
to 3.6.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
480 €
Lufthansa
pe 15.10. - ma 1.11.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
503 €
Icelandair
ke 8.9. - ti 14.9.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
505 €
TAP Portugal
to 25.11. - pe 3.12.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
601 €
SAS
ke 1.9. - pe 1.10.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
612 €
Air Canada
pe 15.10. - ma 1.11.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
617 €
United
ti 1.6. - su 31.10.
HEL
Helsinki
EWR
Newark
617 €
Lufthansa

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Princeton?

✔️ Lennot kohteeseen Princeton maksavat yleensä 466 €–617 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Princeton, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 319 €. Halpaa lentoa kohteeseen Princeton etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että marraskuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Princeton?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Princeton on kesäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Princeton?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Princeton helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Princeton saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Princeton?

✔️ Voit muuttaa kohteen Princeton lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Princeton?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Princeton helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Princeton lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Princeton, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Turkish Airlines, TAP Portugal, Air Canada, United, Lufthansa, Icelandair, SAS. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Princeton Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi PHL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Turkish Airlines, TAP Portugal, Air Canada, United, Lufthansa, Icelandair, SAS
Halvin lento 466 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Princeton?

Turkish Airlines, TAP Portugal, Air Canada, United, Lufthansa, Icelandair, SAS

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.