Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Helsinki hotellit

Radisson Blu Royal Hotel Helsinki 120 €
Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

Runeberginkatu 2, Helsinki
   
  4,1
  / 5 (172 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Kampin keskus ja Nykytaiteen museo Kiasma sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ateneumin taidemuseo ja Kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Arthur 87 €
  Hotel Arthur

  Hotel Arthur

  Vuorikatu 19, Helsinki
    
   3,3
   / 5 (192 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Casino Helsinki ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintori ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Helka 80 €
   Hotel Helka

   Hotel Helka

   Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki
     
    4,0
    / 5 (170 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Luonnontieteellinen museo, Temppeliaukion kirkko ja Eduskuntatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Nykytaiteen museo Kiasma ja Kampin keskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    GLO Hotel Art 93 €
    GLO Hotel Art

    GLO Hotel Art

    Loennrotinkatu 29, Helsinki
      
     3,9
     / 5 (121 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Hietalahden kirpputori, Ateneumin taidemuseo ja Nykytaiteen museo Kiasma sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintori ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Scandic Park Helsinki 87 €
     Scandic Park Helsinki

     Scandic Park Helsinki

     Mannerheimintie 46-48, Helsinki
       
      4,0
      / 5 (133 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Suomen kansallisooppera, Finlandia-talo ja Kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Scandic Simonkenttä 84 €
      Scandic Simonkenttä

      Scandic Simonkenttä

      Simonkatu 9, Helsinki
        
       4,0
       / 5 (133 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Kauppakeskus Forum, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki 146 €
       Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki

       Original Sokos Hotel Vaakuna Helsinki

       Asema-Aukio 2, Helsinki
         
        3,9
        / 5 (49 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Kauppakeskus Forum ja Nykytaiteen museo Kiasma sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Ateneumin taidemuseo ja Kansallismuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 85 €
        Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

        Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

        Ruoholahdenranta 3, Helsinki
          
         4,4
         / 5 (35 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Hietalahden kirpputori, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Kartta

         Hotellit Helsingissä - kaupungissa, jossa aina tapahtuu

         Helsinki - Suomen pääkaupunki, jossa riittää vipinää ja vilskettä. Et varmastikaan tylsisty vieraillessasi tässä upeassa kaupungissa, olitpa sitten lomalla tai työmatkalla, kesti vierailusi yhden yön tai viikon. Hotellitarjonta Helsingissä on todella laaja, ja voit valita mieleisesi hotellin kattava valikoimasta eri tasoisia ja -hintaisia hotelleja.

         Jokaiselle jotakin - kattava hotellitarjonta

         Helsingin hotellien sijainnit vaihtelevat ympäri kaupunkia, ja voit tarpeidesi mukaan valita hotellin aivan ydinkeskustasta nähtävyyksiä, ravintoloita ja yöelämää ajatellen tai esimerkiksi keskustan ulkopuolelta, jos olet matkustamassa eteenpäin työmatkalle Helsinki-Vantaan lentokentältä. Hinnat per hotelliyö vaihtelevat aina noin 50 eurosta muutamaan sataan euroon asti - halvinta hotelliyöpyminen Helsingissä on luonnollisesti talvella, turistisesongin ollessa ohi. Älä kuitenkaan huoli, sillä Helsinki on kaupunki, jossa riittää tekemistä ja nähtävää niin talvella kuin kesälläkin .

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Helsinki

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.