Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Islanti

Hotel Reykjavik Centrum 113 €
Hotel Reykjavik Centrum

Hotel Reykjavik Centrum

Adalstraeti 16, Reykjavik
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hotel Reykjavik Centrum on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Reykjavikin kaupungintalo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 89 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

  Fosshotel Reykjavik 100 €
  Fosshotel Reykjavik

  Fosshotel Reykjavik

  Þórunnartún 1 - Höfðatorg, Reykjavik
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Fosshotel Reykjavik on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 320 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja jääkaapit.

   Grand Hotel Reykjavik 81 €
   Grand Hotel Reykjavik

   Grand Hotel Reykjavik

   Sigtun 38, Reykjavik
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Grand Hotel Reykjavik on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 312 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Fosshotel Glacier Lagoon 140 €
    Fosshotel Glacier Lagoon

    Fosshotel Glacier Lagoon

    Fagurholsmyri, Fagurholsmyri, Suðurland
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Fosshotel Glacier Lagoon on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 104 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

     Reykjavik Residence Hotel 123 €
     Reykjavik Residence Hotel

     Reykjavik Residence Hotel

     Hverfisgata 45, Reykjavik
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Reykjavik Residence Hotel on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1914 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 47 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

      CenterHotel Plaza 117 €
      CenterHotel Plaza

      CenterHotel Plaza

      Adalstraeti 4, Reykjavik
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       CenterHotel Plaza on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Reykjavikin kaupungintalo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 255 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Northern Light Inn 188 €
       Northern Light Inn

       Northern Light Inn

       Nordurljosavegur 1, Northern Lights Road, Grindavik, Eteläinen niemimaa
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Northern Light Inn on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Reykjanesin Unescon kansainvälinen geopuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        22 Hill Hotel 99 €
        22 Hill Hotel

        22 Hill Hotel

        Brautarholt 22-24, Reykjavik
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         22 Hill Hotel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 55 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         Hótel Kría 108 €
         Hótel Kría

         Hótel Kría

         Sléttuvegur 12-14, Vik I Myrdal, Suðurland
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hótel Kría on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mustaranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 73 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

          Sand Hotel by Keahotels 137 €
          Sand Hotel by Keahotels

          Sand Hotel by Keahotels

          Laugavegur 36, Reykjavik
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Sand Hotel by Keahotels on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 67 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           Hilton Reykjavik Nordica 138 €
           Hilton Reykjavik Nordica

           Hilton Reykjavik Nordica

           Sudurlandsbraut 2, Reykjavik
             
            4.0 kautta 5.0 Tähteä

            Hilton Reykjavik Nordica on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 252 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

            Fosshotel Baron 66 €
            Fosshotel Baron

            Fosshotel Baron

            Baronsstigur 2-4, Reykjavik
              
             3.0 kautta 5.0 Tähteä

             Fosshotel Baron on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugavegurin vaellusreitti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 120 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Islanti

             Kohteessa Islanti löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Islanti hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Islanti

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Islanti etukäteen. Lennot kohteeseen Islanti löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Islanti

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Islanti riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Islanti, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Islanti

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Islanti

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.