Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Tunis

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Tunis

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi TUN
Lennon hinta 215 €

Halvat lennot Helsingistä Tunisiin

Moni on viettänyt Tunisian rantakohteissa ihanaa aurinkolomaa, mutta harvempi on vieraillut pääkaupunki Tunisissa. Jos olet kiinnostunut pohjoisafrikkalaisesta kulttuurista, rantalomaan kannattaa ehdottomasti yhdistää muutaman päivän oleskelu Tunisissa. Varaa nyt lennot Helsingistä Tunisiin ja lähde mielenkiintoiselle seikkailulle uskomattoman upeaan kulttuuriin samalla nauttien miellyttävästä ilmastosta, valosta ja lämmöstä.

Helsinki–Tunis-lennot

Tarjolla olevat lennot Helsingistä Tunisiin eivät ole suoria, mutta lentoyhteyksiä sinne on paljon. Nopeimmillaan olet perillä kuudessa tai seitsemässä tunnissa esimerkiksi Lufthansan lennoilla Frankfurtin kautta. Huono puoli on, että lennot ovat melko tyyriitä. Reilusti säästät, jos valitset hitaamman yhteyden esimerkiksi Norwegianilla tai Air Francella. Halvimmat liput on tällä hetkellä Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta, mutta matka-aikakin venyy pidemmäksi, noin 16 tuntiin. Välimerelliseen Tunisiin voi matkustaa mihin vuodenaikaan tahansa. Kesät ovat kuumia ja kuivia, talvisin sataa jonkin verran. Loppukevät ja alkusyksy ovat parhaita aikoja, koska silloin on mukavan lämmintä muttei paahtavan kuumaa.

Matkaan Helsinki-Vantaalta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta matka alkaa mukavasti, koska lähtöselvitys ja turvatarkastus sujuvat yleensä nopeasti, eikä pitkiä jonoja ole. Pääset pian nauttimaan kentän monipuolisista palveluista ostosmahdollisuuksineen ja ruokapaikkoineen. Helsinki-Vantaalle voit saapua joko kotimaanlennolla muualta Suomesta tai Helsingin keskustasta bussilla, paikallisjunalla tai Finnair City Busilla. Oman auton voit jättää lentoaseman pysäköintialueelle. Mikäli lentosi lähtee aikaisin aamulla tai saavut kauempaa jo edellisenä päivänä, voit varata huoneen lentokenttähotellista.

Perille Tunisiin

Tunis Carthagen kansainvälinen lentoasema (TUN) sijaitsee seitsemän kilometrin päässä Tunisista koilliseen. Lentoasemalta on kaksi bussiyhteyttä Tunisin keskustaan. SNT-bussi 35 on edullisempi ja liikennöi noin puolen tunnin välein. TUT-bussi on tasokkaampi ja hiukan kalliimpi; se liikennöi 15 minuutin välein. Matka keskustaan kestää noin 15–30 minuuttia. Voit myös ottaa taksin lentokentän tolpalta. Matka keskustaan maksaa noin viisi dinaaria eikä matkasta saa missään tapauksessa maksaa enempää muuta kuin matkatavaramaksun verran. Kentältä voi vuokrata auton joko kansainvälisen ketjun tai paikallisen autovuokraamon kautta. Paikallisten vuokraamoiden suhteen kannattaa olla tarkkana, että auto on varmasti hyväkuntoinen ja että kaikki verot maksetaan. Varmista, että taksamittari on päällä. Iltaisin kello 21:n jälkeen maksetaan taksin hinnassa 50 prosentin yölisää. Tunisissa joukkoliikenne on lähinnä paikallisten käytössä, vaikka toki matkailijakin voi yrittää sisään bussiin. Ongelman muodostavat lähinnä taksinkuljettajat, jotka parveilevat kaikkialla matkailijoiden kimpussa yli-innokkaasti. Taksilla ajelu on kuitenkin erittäin edullista, joten voit hyvin suoda itsellesi senkin pienen luksuksen. Suomen ja Bostonin välinen aikaero on kesäisin -2, talvisin -1 tuntia.

Majoitus Tunisissa

Tunisissa on paljon hotelleja, vaikka suurin osa maahan saapuvista matkailijoista yöpyykin valmiilla lomamatkalla matkanjärjestäjien valitsemissa hotelleissa. Mielenkiintoisin majoitus Tunisissa on kotimajoitusta, jota paikalliset tarjoavat etenkin kesällä. Myös vuokra-asuntoja on tarjolla. Varaa majoitus hyvissä ajoin etukäteen ja aina ennen kuin saavut maahan.

Nähtävyyksiä Tunisissa

Tunisin tärkein nähtävyys on sen vanhakaupunki eli medina, joka on Unescon maailmanperintökohde. Myös upeassa Bardon museossa kannattaa käydä tutustumassa Tunisian pitkään historiaan: 1200-luvun palatsissa on esillä historiallisia esineitä ja taidetta. Dar Ben Abdallah -museo perehdyttää osmanikauden kauppiaan vauraaseen elämäntyyliin. Tunisissa on myös vaikuttavia moskeijoita, erinomaiset ostosmahdollisuudet vanhassakaupungissa. Valikoimissa on mausteita, nahkatavaraa, mattoja, koriste-esineitä, käsitöitä ja koruja. Varaa aina mukaan käteistä rahaa, koska kortti kelpaa vain harvassa paikassa. Kaupunkiloman vastapainoksi voit lähteä vaikka golfaamaan jollekin Tunisian useista kentistä tai tehdä autiomaaretken Saharaan. Varaa halvat lennot Helsingistä Tunisiin ja tutustu pohjoisafrikkalaiseen elämään aitona ja autenttisena, täynnä sävyjä, joista et ole osannut edes uneksia.

Varatuimmat hotellit Tunis

Näytä kaikki 337 majoitusliikettä kohteessa Tunis
205 €
Four Seasons Hotel Tunis

Four Seasons Hotel Tunis

5.0 kautta 5.0 Zone Touristique Cap Gammarth, La Marsa, Tunisin kuvernoraatti
Four Seasons Hotel Tunis on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta The Residence Golf Course. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 203 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
104 €
The Penthouse Suites Hotel

The Penthouse Suites Hotel

4.0 kautta 5.0 Rue Medinat Radhoua, Ennasr 2, Ariana, Ariana Governorate
The Penthouse Suites Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta El Manarin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden huoneistohotellissa on 44 huoneistoa 8 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
160 €
The Residence Tunis

The Residence Tunis

5.0 kautta 5.0 Boite Postale 697, La Marsa, Tunisin kuvernoraatti
The Residence Tunis on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta The Residence Golf Course. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 170 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.