Lennot Seinäjoki - Ivalo alkaen 277 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Seinäjoki – Ivalo

Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen Ivalo ovat meno-paluulennoille 277 € ja yhdensuuntaisille lennoille 139 €. Hinnat ja saatavuus saattavat vaihdella. Muita ehtoja sovelletaan.

Reitin Seinäjoki – Ivalo lentotiedot
Lähtölentokentän IATA-koodiVAA
Kohdelentokentän IATA-koodiIVL
Lennon hinta276 €

Parhaat päivät lentää reitillä KAU – IVL

Ivalo lentotiedot

Lähtöpaikka Seinäjoki
Lähtölenuitktän IATA-koodi KAU
Matkustaminen kohteeseen Ivalo
Kohdelenuitktän IATA-koodi IVL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Finnair
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta 277 €

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.