Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Tallinna - New York

Lennot Tallinna–New York

Oletko suuntaamassa kohteeseen New York? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Tallinna–New York löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin New York on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Tallinna–New York – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Tallinna–New York etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Tallinna kohteeseen New York saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Tallinna–New York ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen New York?

Jos olet matkustamassa kohteeseen New York, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen New York nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Tallinna–New York

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Tallinna–New York maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Tallinna - New York Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Tallinna – New York?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Tallinna -- New York on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen New York. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Tallinna -- New York on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Tallinna – New York on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Tallinna -- New York on tarjolla 131 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Tallinna – New York?

  reitillä Tallinna -- New York liikennöi 12 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Tallinna – New York -lennoille?

  Löysimme alueelta Tallinna vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen New York: Lennart Meri (TLL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle LaGuardia (LGA), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen New York voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* LaGuardia (LGA)\n* John F. Kennedy Intl. (JFK)\n* Liberty Intl. (EWR)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen New York.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Tallinna – New York?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Tallinna -- New York hintaan ! Reitillä Tallinna -- New York 12 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Tallinna liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Tallinna (TLL) -- New York (JFK)\n * LOT Polish Airlines\n * Lufthansa\n * United Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Tallinna (TLL) -- New York (EWR)\n * Scandinavian Airlines\n * LOT Polish Airlines\n * Singapore Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Tallinna – New York useimmin?

  * Tallinna (TLL) -- New York (JFK)\n * LOT Polish Airlines -- 15 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- JFK\n \n\n * Lufthansa -- 10 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- JFK\n \n\n * United Airlines -- 10 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- JFK\n\n\n\n* Tallinna (TLL) -- New York (EWR)\n * Scandinavian Airlines -- 18 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- EWR\n \n\n * LOT Polish Airlines -- 14 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- EWR\n \n\n * Singapore Airlines -- 9 viikoittaista lentoa reitillä TLL -- EWR\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Tallinna lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen New York joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten LOT Polish Airlines, liikennöivät viikoittain 15 lentoa reitillä Tallinna -- New York. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Tallinna (TLL) liikennöidään viikoittain 75 lentoa kohteeseen New York (JFK).\n* Lentoasemalta Tallinna (TLL) liikennöidään viikoittain 56 lentoa kohteeseen New York (EWR).\n
 • Onko reitillä Tallinna – New York tarjolla suoria lentoja?

  Reitillä Tallinna -- New York ei ole tarjolla suoria lentoja. Lyhyin löytämämme lento kestää 11 tuntia, 35 minuuttia. Lennettävä etäisyys on 6 715,97 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 18 tuntia, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 14 tuntia, 58 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Tallinna – New York?

  * Lento reitillä Tallinna (TLL) -- New York (JFK)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 11.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.00\n\n\n\n* Lento reitillä Tallinna (TLL) -- New York (EWR)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 06.05\n * Aikaisin saapumisaika: 11.55\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.05\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.05\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Tallinna – New York?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit New York

Näytä kaikki 4 017 majoitusliikettä kohteessa New York
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York, NY
  2.5 kautta 5.0
   
   
  2,9/5 (427 arvostelua)

  Madison Square Garden, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin ...

  Hotel Pennsylvania86 €

  Hotel Pennsylvania86 €
  Paramount Times Square

  Paramount Times Square

  235 West 46th Street, New York, NY
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,3/5 (15 arvostelua)

   Tämän romanttisen hotellin lähellä sijaitsee Richard Rodgers Theatre, Times Square ja Music Box Theatre. Broadway ja Minskoff Theater ovat myös 5 minuutin kävelymatkan ...

   Paramount Times Square83 €

   Paramount Times Square83 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.