Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat 17. arrondissementti hotellit

Hôtel Les Jardins de La Villa 105 €
Hôtel Les Jardins de La Villa

Hôtel Les Jardins de La Villa

5 Rue Belidor, Pariisi, Paris
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hôtel Les Jardins de La Villa on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 33 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.

  Maison Albar Hotels Le Champs-Elysées 170 €
  Maison Albar Hotels Le Champs-Elysées

  Maison Albar Hotels Le Champs-Elysées

  3 Avenue Mac Mahon, Pariisi, Paris
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Maison Albar Hotels Le Champs-Elysées on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 40 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

   Hôtel de Banville 104 €
   Hôtel de Banville

   Hôtel de Banville

   166, Boulevard Berthier, Pariisi, Paris
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hôtel de Banville on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Espace Champerret (messukeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 4 tähden hotellissa on 38 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

    Art Hotel Congres 68 €
    Art Hotel Congres

    Art Hotel Congres

    44 Rue Gauthey, Pariisi, Paris
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Art Hotel Congres on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Moulin Rouge. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 41 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

     Hotel Arc de Triomphe Etoile 104 €
     Hotel Arc de Triomphe Etoile

     Hotel Arc de Triomphe Etoile

     3 Rue De L Etoile, Pariisi, Paris
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Hotel Arc de Triomphe Etoile on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 27 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

      L'edmond Hôtel 150 €
      L'edmond Hôtel

      L'edmond Hôtel

      22, Avenue de Villiers, Pariisi, Paris
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       L'edmond Hôtel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc Monceau (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden hotellissa on 25 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

       B Montmartre Hae hinnat
       B Montmartre

       B Montmartre

       6 Rue Lecluse, Pariisi, Paris
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        B Montmartre on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Moulin Rouge. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja kahvila. Tässä vuonna 1855 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 34 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

        Hidden Hotel 128 €
        Hidden Hotel

        Hidden Hotel

        28, rue de l'Arc de Triomphe, Pariisi, Paris
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Hidden Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Champs-Élysées. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden hotellissa on 35 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

         Viimeksi varatut 17. arrondissementti Hotellit

         Viimeisimmät 17. arrondissementti hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.