Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Ähtäri – Matkat

Oletko toiminnallisten vai rentouttavien lomien ystävä? Olivat kiinnostuksesi kohteet mitä tahansa, autamme sinua järjestämään matkat kohteeseen Ähtäri ja tekemään reissusta juuri itsesi näköisen.

Ähtäri – Lennot ja hotelli

Lentoliput ja hotellihuoneet sekä kaikki unohtumattomat elämykset... Ebookers varmistaa, että mielenkiintoinen Ähtäri on unohtumaton lomailupaikka.

Voit saada alennusta jopa 9.6%^, kun varaat meno-paluuliput ja majoituksen samanaikaisesti.

Toteuta haaveittesi lomamatka etsimällä haluamasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituskohteen joukosta.

Miltä mahtaisi kuulostaa hintatakuu? Jos satut löytämään edullisemman lento- ja hotellitarjouksen kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen tilillesi.

Maailma on pullollaan kohteita, joissa tekemistä riittää. Kaipaatko tyylikästä kaupunkielämää vai vuoristomaisemia? Valitsitpa kumman tahansa tai jotakin niiden väliltä, viimeinkin on koittanut aika ottaa passi kouraan, matkalaukku käteen ja panna töpinäksi!

Varausehtoja sovelletaan.

Ähtäri – Matkat

Pääkaupunki Helsinki sijaitsee 270 km etelään kohteesta Ähtäri.

Ähtärin eläinpuisto tarjoaa perheen pienimmille tekemistä ja ikimuistoisen iltapäivän myös aikuisille.

Laajis-hiihtokeskus on paikka, jossa jätät vain valkoisen lumipilven jälkeesi mutkitellessasi rinnettä alas. Taitavimpien laskettelijoiden kannattaa lisäksi valita suunnaksi Simpsiön hiihtokeskus.

Haluatko laajentaa horisonttiasi? Töysä sijaitsee ensisijaisesta kohteestasi 18 km luoteeseen ja Tuuri 20 km luoteeseen. Hyppää siis ratin taakse ja lähde matkaan!

Suomen itsenäisyyspäivää vietetään aina vuosittain 6 joulukuuta, ja sillä on aivan erityinen paikka ihmisten sydämissä. Tämä päivä antaa myös upean tilaisuuden oppia enemmän kansallisesta menneisyydestä ja osallistua hienoihin juhlallisuuksiin.

Seinäjoki (SJY) on lähin lentokenttä, ja se sijaitsee 65 km länteen. Muistathan huolehtia, että lähdet matkaan tarpeeksi ajoissa ehtiäksesi paikalle.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ähtäri

Näytä kaikki 26 majoitusliikettä kohteessa Ähtäri
195 €
Naava Chalet

Naava Chalet

4.0 kautta 5.0 Mesikuja 4, Ähtäri
Naava Chalet sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ähtärin eläinpuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Naava Resort

Naava Resort

4.0 kautta 5.0 MESIKUJA 4, Ähtäri
Naava Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ähtärin eläinpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden huoneistolomakeskuksessa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 5 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Lodge Kuumalla Putkella ja Saunalla

Lodge Kuumalla Putkella ja Saunalla

Rannantie, Ähtäri
Lodge Kuumalla Putkella ja Saunalla tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi porealtaan. Kaikki huoneet tarjoavat keittiöt ja 2 kylpyhuonetta.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.