Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
14.8. - 16.8.
Ensi viikonloppuna
21.8. - 23.8.

Suosituimmat hotellit Basilica di San Paolo fuori le mura

63 €
Lungotevere Suite

Lungotevere Suite

Lungotevere Degli Artigiani 20, Rooma, RM
Lungotevere Suite on saanut mahtavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta San Camillo-Forlaninin sairaala. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2010 rakennetussa huoneistohotellissa on 28 huoneistoa 6 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
71 €
H10 Roma Città

H10 Roma Città

4.0 kautta 5.0 Via Amedeo Avogadro, 35, Rooma, RM
H10 Roma Città on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 181 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Campanile Suites- Alloggio Turistico

Campanile Suites- Alloggio Turistico

Via Ostiense 263/E, Rooma, RM
Campanile Suites- Alloggio Turistico sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä kaupunkipientalossa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
San Paolo Guest House

San Paolo Guest House

Viale Giustiniano Imperatore, 7, Rooma, RM
San Paolo Guest House on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Tässä kaupunkipientalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
56 €
Hello Roma B&B

Hello Roma B&B

Viale Leonardo Da Vinci 79, Rooma, RM
Hello Roma B&B sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kahvilan. Tässä aamiaismajoituksessa on 3 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
St. Paul Palace Relais

St. Paul Palace Relais

Viale Giustiniano Imperatore 16, Rooma, Città Metropolitana di Roma
St. Paul Palace Relais sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä kaupunkipientalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.
Hae hinnat
Guest house Roma

Guest house Roma

Viale Leonardo da Vinci 75, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Guest house Roma sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen. Tässä aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Rifugio Di Roma

Rifugio Di Roma

VIA GASPARE GOZZI 29, Rooma, RM
Rifugio Di Roma sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel San Paolo Roma

Hotel San Paolo Roma

4.0 kautta 5.0 Via Colossi, 50, Rooma, RM
Hotel San Paolo Roma on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 65 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Simon Holiday House

Simon Holiday House

Via Tessalonica 31, Rooma
Simon Holiday House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
79 €
Bed & Breakfast Livinghouse

Bed & Breakfast Livinghouse

Via Filippi, 63, Rooma
Bed & Breakfast Livinghouse on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Casa Mian Basilika San Paolosta

Casa Mian Basilika San Paolosta

Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille television ja kahvinkeittimen.
Hae hinnat
Chiara Guest House in San Paolo

Chiara Guest House in San Paolo

137 Via Costantino, Rome, Lazio
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
50 €
Roma Sister

Roma Sister

Via Filippi 43 Piano 3 Scala A Int.12, Rooma
Roma Sister sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuivapesulapalvelut. Tässä majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Kaunis Huoneisto Rooman Vieressä Metro B St. Paulin Basilika

Kaunis Huoneisto Rooman Vieressä Metro B St. Paulin Basilika

tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Paolo fuori le mura. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Basilica di San Paolo fuori le mura läheltä

Haluaisitko, että Basilica di San Paolo fuori le mura olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Basilica di San Paolo fuori le mura sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Basilica di San Paolo fuori le mura ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Ostiense hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.