Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Jos matkustaminen on intohimosi, Brasilia on sinun lomakohteesi. Brasilia saa sinut haukkomaan henkeäsi.

Urheilullisille, seikkailunhaluisille, uteliaille. Lapsille, teini-ikäisille ja aikuisille. Pariskunnille, perheille ja ystäville. Kaikenlaisille ihmisille, kaiken aikaa. Brasilian upeat rannat, metsäpolut ja eloisat kaupungit laittavat tunteesi testiin. Pakkaa laukkusi.

Paras aika matkustaa kohteeseen Brasilia

Brasiliaan voi suunnitella matkaa mihin vuodenaikaan tahansa, sillä sen sää on kohtuullinen läpi vuoden. Turistisesongit osuvat yleensä joulukuusta maaliskuuhun, kun sekä ulkomaalaiset että brasilialaiset saapuvat katsomaan maan nähtävyyksiä. Suurien joukkojen mukana tulevat tietysti myös hintojen nousut, lisäksi Brasilian juhlakausi osuu samalle ajankohdalle. Toukokuun ja syyskuun välinen aika on kiireetöntä aikaa, jolloin vähentyneet ruuhkat ja alhaisemmat matkustushinnat tarkoittavat myös lompakkoystävällisempää matkaa. Mikäli karnevaalin näkeminen on Brasilian matkasi kohokohta, sinulle paras aika matkustaa on lopputalvesta. Jos taas haluat tutkia ja vaeltaa Amazonilla, sinun kannattaa matkustaa kesä-elokuussa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Brasilia matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Brasilia?

Voit löytää kohteen Brasilia matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Brasilia?

Yleisesti ottaen tammikuu, heinäkuu, maaliskuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Brasilia.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Brasilia?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, elokuu on paras aika vierailla kohteessa Brasilia.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Brasilia?

Datamme mukaan helmikuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Brasilia on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan elokuu, lokakuu, marraskuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Brasilia.

Lisää Brasilia hotelleja

28 €
Américas Granada Hotel

Américas Granada Hotel

3.5 kautta 5.0 Avenida Gomes Freire, 530 - Centro, Rio de Janeiro, RJ
Américas Granada Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Arcos da Lapan akvedukti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1980 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 157 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja LCD-television.
31 €
Go Inn Curitiba

Go Inn Curitiba

3.0 kautta 5.0 Rua Desembargador Motta, 1221, Batel, Curitiba, PR
Go Inn Curitiba on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Curitiba -ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuntokeskus ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 215 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
17 €
Hotel Atlântico Prime

Hotel Atlântico Prime

4.0 kautta 5.0 Rua do Resende 87, Rio de Janeiro, RJ
Hotel Atlântico Prime on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Praça da Cruz Vermelha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 270 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
65 €
Hilton Barra Rio De Janeiro

Hilton Barra Rio De Janeiro

5.0 kautta 5.0 1430 Abelardo Bueno Avenue, Rio de Janeiro, RJ
Hilton Barra Rio De Janeiro on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shopping Metropolitano Barran ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaiset alueelliset kuljetukset sekä 2 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 298 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille taulutelevisiot ja iPod-telakointiasemat.
113 €
Miramar Hotel by Windsor

Miramar Hotel by Windsor

5.0 kautta 5.0 Avenida Atlantica, 3668 - Copacabana, Rio de Janeiro, RJ
Miramar Hotel by Windsor on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Copacabanan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 200 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
44 €
Ouro Minas Palace Hotel

Ouro Minas Palace Hotel

4.5 kautta 5.0 Avenida Cristiano Machado 4001 Ipiranga, Belo Horizonte, MG
Ouro Minas Palace Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Minas Shopping. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 346 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat pillowtop-patjat ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Iberostar Selection Praia do Forte All Inclusive

Iberostar Selection Praia do Forte All Inclusive

5.0 kautta 5.0 Rodovia BA 099, Km 56, Praia do Forte, Mata de São João, BA
Iberostar Selection Praia do Forte All Inclusive on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Papa-Genten ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 536 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
33 €
Sleep Inn Guarulhos

Sleep Inn Guarulhos

3.0 kautta 5.0
Sleep Inn Guarulhos on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Parque Bosque Maia sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 200 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi älytelevision ja minibaarin.
59 €
Hotel Cadoro Sao Paulo

Hotel Cadoro Sao Paulo

4.5 kautta 5.0 Rua Augusta, 129, São Paulo
Hotel Cadoro Sao Paulo on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Rua Augusta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 140 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Iberostar Bahia Hotel All Inclusive

Iberostar Bahia Hotel All Inclusive

4.5 kautta 5.0 Rodovia BA 099 KM 56, Praia do Forte, Mata de São João, BA
Iberostar Bahia Hotel All Inclusive on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Papa-Genten ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 632 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Brasilia

Katso kaikki kohteen Brasilia vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.