Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Lisää Brasilia hotelleja

110 €
Miramar Hotel by Windsor

Miramar Hotel by Windsor

5.0 kautta 5.0 Avenida Atlantica, 3668 - Copacabana, Rio de Janeiro, RJ
Miramar Hotel by Windsor on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Copacabanan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 200 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
45 €
Hampton by Hilton Guarulhos Airport

Hampton by Hilton Guarulhos Airport

3.0 kautta 5.0 Rua Pedro De Toledo, 1000, Guarulhos, SP
Hampton by Hilton Guarulhos Airport on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi CECAP on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 160 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
Hae hinnat
Salinas Maceió All Inclusive Resort

Salinas Maceió All Inclusive Resort

3.5 kautta 5.0 AL-101 Km, 20, Ipioca, Maceio, AL
Salinas Maceió All Inclusive Resort on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ipiocan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 151 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lanain.
Hae hinnat
Linx Galeão

Linx Galeão

3.0 kautta 5.0 Avenida Vinte de Janeiro, s/n, Rio de Janeiro, RJ
Linx Galeão on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Guanabaran lahti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 162 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
144 €
Sheraton Grand Rio Hotel & Resort

Sheraton Grand Rio Hotel & Resort

5.0 kautta 5.0 Avenida Niemeyer 121 - Leblon, Rio de Janeiro, RJ
Sheraton Grand Rio Hotel & Resort on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vidigalin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden hotellissa on 538 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
93 €
PortoBay Rio de Janeiro

PortoBay Rio de Janeiro

4.0 kautta 5.0 Avenida Atlântica, 1500, Copacabana, Rio de Janeiro, RJ
PortoBay Rio de Janeiro on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Copacabanan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 117 huonetta 20 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
89 €
Windsor Califórnia Hotel

Windsor Califórnia Hotel

4.0 kautta 5.0 Avenida Atlantica, 2616, Copacabana, Rio de Janeiro
Windsor Califórnia Hotel on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Atlântica-puistokatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 4 tähden hotellissa on 157 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
79 €
Radisson Hotel Paulista Sao Paulo

Radisson Hotel Paulista Sao Paulo

4.0 kautta 5.0 Alameda Santos, 85 - Jardins, São Paulo, SP
Radisson Hotel Paulista Sao Paulo on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Avenida Paulista. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 371 huonetta 24 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
ibis budget Sao Paulo Paulista

ibis budget Sao Paulo Paulista

2.5 kautta 5.0
Ibis budget Sao Paulo Paulista on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Avenida Paulista. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 399 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
22 €
Hotel Atlântico Rio

Hotel Atlântico Rio

3.5 kautta 5.0 Rua Xavier da Silveira, 112, Rio de Janeiro, RJ
Hotel Atlântico Rio on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Atlântica-puistokatu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 195 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Halvat meno-paluu lennot Brasilia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Brasilia

Katso kaikki kohteen Brasilia vuokra-autot

Jos matkustaminen on intohimosi, Brasilia on sinun lomakohteesi. Brasilia saa sinut haukkomaan henkeäsi.

Urheilullisille, seikkailunhaluisille, uteliaille. Lapsille, teini-ikäisille ja aikuisille. Pariskunnille, perheille ja ystäville. Kaikenlaisille ihmisille, kaiken aikaa. Brasilian upeat rannat, metsäpolut ja eloisat kaupungit laittavat tunteesi testiin. Pakkaa laukkusi.

Paras aika matkustaa kohteeseen Brasilia

Brasiliaan voi suunnitella matkaa mihin vuodenaikaan tahansa, sillä sen sää on kohtuullinen läpi vuoden. Turistisesongit osuvat yleensä joulukuusta maaliskuuhun, kun sekä ulkomaalaiset että brasilialaiset saapuvat katsomaan maan nähtävyyksiä. Suurien joukkojen mukana tulevat tietysti myös hintojen nousut, lisäksi Brasilian juhlakausi osuu samalle ajankohdalle. Toukokuun ja syyskuun välinen aika on kiireetöntä aikaa, jolloin vähentyneet ruuhkat ja alhaisemmat matkustushinnat tarkoittavat myös lompakkoystävällisempää matkaa. Mikäli karnevaalin näkeminen on Brasilian matkasi kohokohta, sinulle paras aika matkustaa on lopputalvesta. Jos taas haluat tutkia ja vaeltaa Amazonilla, sinun kannattaa matkustaa kesä-elokuussa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.