Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hvammstangi – Matkat

Ota seuraavan reissun kohteeksi Hvammstangi. Matka antaa mahdollisuuden sukeltaa paikan ainutlaatuiseen tunnelmaan ja tutustua myös kiehtovaan lähiseutuun.

Hvammstangi – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki turistit ovat erilaisia, ja siksi ebookers luo juuri sinun tarpeisiisi sopivan matkan. Lentolipuista hotellihuoneisiin ja vuokra-autosta mitä erikoisimpiin retkiin – Hvammstangi odottaa jo sinua ja perhettäsi.

Jopa 9%*:n säästöt voivat olla sinun, jos varaat lennot ja hotellihuoneet yhdessä.

Jätä arkinen aherrus taaksesi parilla napsautuksella. Kattavassa tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja 500 000 majoituspaikkaa ympäri maailmaa, mikä tarkoittaa sitä, että unohtumattomat elämykset odottavat aivan nurkan takana.

Mietitkö, että saattaisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa lennot ja hotelli nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi löytämään muualta edullisemman tarjouksen 48 tunnin kuluessa, pistämme paremmaksi palauttamalla erotuksen.

Matkahaaveet ovat aina yksilöllisiä. Anna meidän auttaa sinua toteuttamaan elämäsi matka, uneksitpa sitten aaltojen liplatuksesta tai loputtomista seikkailuista. Varausehtoja sovelletaan.

Hvammstangi – Matkat

Reykjavik on kohteen Islanti pääkaupunki. Se sijaitsee 150 km etelään kohteesta Hvammstangi.

Kannattaa mennä katsomaan koko perheen voimin, millaista hauskaa puuhaa Selasetur-hyljemuseo oikein tarjoaa.

Kolufossarin vesiputous on paikka, jossa voit viettää rauhallisen päivän luonnon helmassa. Se sijaitsee vain 15 km:n päässä kaupungista. Täällä voit hengittää puhdasta ilmaa ja unohtaa arkihuolet.

Jos kuulla alueen uskonnollisista perinteistä tai vain rentoutua rauhallisessa ilmapiirissä, Chapel at Groef on vierailun arvoinen paikka.

Jos sinulle jää aikaa, sopisiko suunnitelmiisi retki lähiseudun muihin kohteisiin? Vididalstunga ja Vesturhópshólar sijaitsevat vain 15 km:n ja 19 km:n etäisyydellä ja ovat näkemisen arvoisia.

Tuskinpa on parempaa tapaa tutustua maahan ja sen kulttuuriin kuin vierailla paikan päällä kansallisena juhlapäivänä. Islannin itsenäisyyspäivänä 17 kesäkuuta on aina tarjolla monenlaisia tapahtumia.

Niin aktiiviloma kuin rentouttava lepo tällä kuvankauniilla alueella on todella ainutkertainen elämys ja takuulla onnistuu lumoamaan kävijänsä. Harmi vain, että lähdön aika koittaa vääjäämättä.

Kun on aika palata kotiin, pakkaa laukku ja laita herätyskello soimaan. Sinua lähinnä oleva lentokenttä, Keflavíkin kansainvälinen lentokenttä (KEF), sijaitsee suunnilleen 180 km lounaaseen.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Hvammstangi

Näytä kaikki 50 majoitusliikettä kohteessa Hvammstangi
Gauksmýri Lodge

Gauksmýri Lodge

Gauksmýri, Hvammstangi, Norðurland vestra
  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,5/5 (2 arvostelua)

  Gauksmýri Lodge on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen ...

  Gauksmýri Lodge85 €

  Gauksmýri Lodge85 €
  Hotel Laugarbakki

  Hotel Laugarbakki

  Skeggjagata 1, Laugarbakki, Hvammstangi, Norðurland vestra
   3.5 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (2 arvostelua)

   Hotel Laugarbakki on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen ...

   Hotel Laugarbakki90 €

   Hotel Laugarbakki90 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.