Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Laugar – Matkat

Kiinnostaisiko sinua matka kohteeseen Laugar? Loma siellä on meidän ansiostamme helppo suunnitella, ja voit tehdä matkasta itsesi näköisen, olivatpa toiveesi mitä tahansa.

Laugar – Lennot ja hotelli

Kun koittaa aika laittaa toimiston ovi kiinni ja nähdä Laugar ja sen houkutukset, ebookers tarjoaa sinulle mahtavat tarjoukset lentolipuista ja majoituksista!

Varaamalla lentoliput ja hotellihuoneen yhdessä säästät parhaimmillaan jopa 9.6%^.

Haluatko saada valmiiksi pöyhityt tyynyt ja aamiaisen kattoterassilla? Sehän järjestyy! Kattavassa valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500 000 majoituskohdetta, joissa riittää valinnanvaraa. Meidän avullamme kaikki onnistuu.

Miltä mahtaisi kuulostaa hintatakuu? Jos satut saamaan jostakin edullisemman matkatarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla sinulle tarjousten välisen erotuksen.

Maailma on täynnä kohteita, jotka odottavat löytäjäänsä. Kaipaatko suurkaupungin sammumatonta sykettä vai rentouttavaa rantalomaa? Oli miten oli, vihdoinkin on koittanut aika pakata matkalaukku ja lähteä reissuun!

Varausehtoja sovelletaan.

Laugar – Matkat

Pääkaupunki Reykjavik sijaitsee 280 km lounaaseen kohteesta Laugar.

Luonnon monimuotoisuutta voit ihastella useissa paikoissa kaupungin ympäristössä. Vain 9 km:n päässä sijaitseva Godafoss on upea paikka aloittaa luonnon tutkiminen. Myös Dimmuborgir on kaunis rentoutumispaikka, jonne on matkaa 25 km.

Jos vierailusi sattuu osumaan kylmään vuodenaikaan, tee niin kuin paikalliset puuterilumen metsästäjät ja ota suunnaksi Hlidarfjall ja sen lumiset rinteet.

Namafjall ja Hverfjallin kraatteri ovat lähellä viehättävää kohdetta Myvatn, joka sijaitsee 20 km kaakkoon kohteesta Laugar. Käväise tarkistamassa, miltä ne näyttävät.

Islannin itsenäisyyspäivää vietetään koko maassa 17 kesäkuuta. Jos sinulla on onni olla paikalla näin tärkeänä päivänä, kannattaa lähteä mukaan juhliin.

Tuntuuko hyvästien sanominen ikävältä? Älä huoli, sillä ainahan voit palata tälle ihanalle seudulle.

Húsavík (HZK), joka sijaitsee 25 km pohjoiseen, on lähin lentokenttä. Tarkasta etukäteen, että sinulla on varmasti reilusti aikaa ehtiäksesi ajoissa perille.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Laugar

Näytä kaikki 197 majoitusliikettä kohteessa Laugar
Guesthouse Storu-Laugar

Guesthouse Storu-Laugar

Storu Laugar, Laugar
  3.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Guesthouse Storu-Laugar on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Laugumin uima-allas. Majoitusliike ...

  Guesthouse Storu-Laugar81 €

  Guesthouse Storu-Laugar81 €
  Guesthouse Hvitafell

  Guesthouse Hvitafell

  Hvítafell, Laugar
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Guesthouse Hvitafell on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laugumin uima-allas. ...

   Guesthouse Hvitafell85 €

   Guesthouse Hvitafell85 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.