Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Slovenia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Slovenia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Slovenia olivat annetulla aikavälillä 123 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 169 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Paras aika lentää kohteeseen

Slovenian-matkat tarjoavat urheilua ja lumoavan kauniita maisemia

Oletko harkinnut lähteväsi matkalle Sloveniaan? Kahden miljoonan asukkaan maassa on pienestä koostaan huolimatta rutkasti tarjottavaa etenkin aktiivilomailijoille: talvella voit hiihtää ja rentoutua hiihtokeskuksissa, kesäisin harrastaa melontaa tai koskenlaskua sekä vaeltaa Slovenian uskomattoman kauniilla vuorilla. Slovenialla on myös viitisenkymmentä kilometriä omaa rantaviivaa Adrianmeren rannikolla, joten tarvittaessa rantalomakin onnistuu. Tietenkin maassa on myös suuria kaupunkeja, kuten Ljubljana ja Maribor, joissa voit tutustua niin historiallisiin nähtävyyksiin kuin lukuisiin edullisia tuotteita myyviin ostoskeskuksiinkin Kuulostaako houkuttelevalta? Slovenian-matkat odottavat!

Mistä halvat lennot Sloveniaan?

Lennot Sloveniaan löydät helposti ja edullisesti ainakin ebookersin sivuilta. Lentoja on tarjolla useita päivittäin, ja Finnairin siivillä pääset Slovenian pääkaupunkiin Ljubljanaan myös ilman välilaskuja. Suora lento Sloveniaan kestää siten vain noin kaksi tuntia ja 40 minuuttia. Jos suoria lentoja ei valitsemanasi matkapäivänä ole tarjolla, joudut tekemään yhden välilaskun jossakin Keski-Euroopan kaupungissa. Silloinkin matka kestää nopeimmillaan vain neljä tuntia. Halvat lennot Sloveniaan saat todennäköisimmin Finnairilta, SASilta ja Adria Airwaysilta, mutta kannattaa tietenkin pitää silmällä myös muita lentotarjouksia. Voit saada edulliset lennot Sloveniaan myös esimerkiksi Turkish Airlinesilta. Eri lentoyhtiöiden väliset hintaerot Sloveniaan lennettäessä ovat suurempia kuin moni arvaisi.

Saapuminen Ljubljanaan

Ljubljana on eläväinen, ihastuttavan kaunis ja sympaattinen kaupunki, jonka läpi virtaa Ljubljanica-joki. Ljubljanan kansainvälinen lentokenttä (IATA: LJU) sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungista. Suhteellisen pienellä lentokentällä on saatavilla kaikki tarpeelliset palvelut, mukaan lukien kahviloita ja baareja, ravintoloita sekä joitakin tax free -myymälöitä. Jos majoitut Ljubljanassa, pääset kaupungin keskustaan ensinnäkin bussilla. Busseja lähtee lentokentän terminaalin edustalta arkisin noin kerran tunnissa, viikonloppuisin harvemmin. Bussilipun voi ostaa suoraan kuljettajalta, ja se maksaa noin 5 euroa. Taksi on toinen vaihtoehto: taksimatka Ljubljanan keskustaan maksaa noin 35–40 euroa.

Matka Slovenian muihin osiin

Mikäli majoitut matkallasi muualla Sloveniassa, kannattaa sinun matkustaa lentokentältä ensin bussilla Ljubljanan keskustaan ja sieltä junalla omaan matkakohteeseesi. Ljubljanan rautatieasema sijaitsee päälinja-autoaseman vieressä, joten kulkuneuvon vaihtaminen on helppoa. Pääset junalla esimerkiksi Mariboriin kahdessa tunnissa ja Adrianmeren rannalla sijaitsevaan Koperiin hieman yli kahdessa tunnissa. Slovenian pienestä koosta on etua, sillä matkustaminen maan sisällä on nopeaa ja mukavaa – ja vuoristoiset maisemat ovat parhaimmillaan henkeäsalpaavat. Toki voit myös vuokrata auton jo lentokentältä, niin liikkuminen paikasta toiseen sujuu joustavammin.

Milloin Ljubljanaan kannattaa matkustaa?

Jos haluat ostaa Sloveniaan lennot mahdollisimman edullisena ajankohtana, lähde matkalle syksyllä: loka- ja marraskuussa saat todennäköisimmin halvat matkat Sloveniaan. Myös alkusyksy on hyvää aikaa lähteä lennolle, sillä silloin vilkkain turistisesonki on ohi ja lennot ovat halvempia, mutta lämpöä riittää vielä. Syksy on erinomaista aikaa niin vaeltamiseen kuin kaupunkimatkailuunkin. Myös heti vuodenvaihteen jälkeen saattaa matkoja löytää hyvin edullisesti. Jos sinulla on mahdollisuus vaikuttaa lomasi ajankohtaan, miksi et lähtisi laskettelulomalle Sloveniaan tammikuussa? Kalleimmillaan lentoliput Sloveniaan ovat puolestaan keskikesällä; lennon hinta edullisimpiin vuodenaikoihin nähden voi olla lähes kaksinkertainen. Slovenian kesä on miellyttävän lämmin; heinä–elokuussa lämpötilat kohoavat tavallisesti 25 asteeseen. Talvella pakkasta on yleensä vain vuoristossa.

Hyvää matkaa kauniiseen Sloveniaan!

Jos päätät varata lentoliput Sloveniaan, saatat kokea yhden elämäsi kiinnostavimmista matkoista. Entiseen Jugoslaviaan kuulunut maa on kasvattanut hiljalleen suosiotaan myös suomalaisten matkailijoiden keskuudessa, eikä suotta. Slovenia on erittäin hyvä matkakohde myös lapsiperheille. Esimerkiksi Ljubljanassa lapset viihtyvät varmasti huvipuistossa ja Kokeilujen talossa, ja lämpiminä vuodenaikoina rantaloma on aina lasten mieleen.

Kartta

Autonvuokraustarjoukset Slovenia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.