Lennot Tšekin tasavalta

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Tšekin tasavalta suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Tšekin tasavalta

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Tšekin tasavalta olivat annetulla aikavälillä 70 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 143 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
KLM
Finnair
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
KLM
Air France
Lufthansa
SAS

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Tšekin tasavalta

Tšekin tasavalta – Lomat Economy-lennoilla

The Emblem Hotel
Michelangelo Grand Hotel Prague
Hotel Pav
Cosmopolitan Hotel Prague
U ČERVENÉ ŽIDLE

Tšekin-matkat vievät sinut Euroopan sydämeen

Lennot Tšekkiin eli Tšekin tasavaltaan kuljettavat sinut keskelle Eurooppaa yli 10 miljoonan asukkaan maahan. Tšekki on historiallinen, vehreä ja kaunis lomakohde, jossa yhdistyvät vuosisatainen kulttuuri, ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja sujuvat matkailupalvelut. Pitkän historiansa aikana Tšekki oli pitkään Habsburgien vallassa, ja ensimmäisestä maailmansodasta 1990-luvulle Tšekki kuului Tšekkoslovakiaan. Nykyinen Tšekin tasavalta koostuu kiehtovasta Böömistä, Määristä ja Sleesian kaakkoisosasta. Jo 800-luvulla perustettu Praha – yksi koko Euroopan suosituimmista kaupunkikohteista – sijaitsee keskellä Böömiä Vltavajoen eli Moldaun varrella. Prahan huikean kaunis vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Se ei silti ole ainut Unesco-kohde alueella, sillä esimerkiksi vanha Český Krumlovin keskusta linnoineen Etelä-Böömissä on sekin maailmanperintökohde. Upeita, hyvin entisöityjä linnoja Tšekissä on tosiaan useita: myös 1300-luvulla rakennettu Karlštejnin linna kannattaa ehdottomasti nähdä. Se sijaitsee kätevästi 30 kilometrin päässä Prahasta lounaaseen. Tšekin tasavallassa on turvallista ja helppoa liikkua paikasta toiseen, joten maahan lentävien kannattaa tutustua Prahan ohella myös muihin ihastuttaviin kohteisiin. Monien vaikuttavien linnojen ohella niitä ovat esimerkiksi maan länsiosan useat kylpyläkaupungit ja ainutlaatuinen, 1200-luvulla perustettu Brno maan kaakkoisosassa. Kulttuuriperimältään rikas Brno on maan toiseksi suurin kaupunki ja täynnä historiallisia monumentteja. Tšekin-matkat ovatkin tilaisuus sukeltaa Keski-Euroopan historiaan ja tutustua mielenkiintoisiin kohteisiin, joita massaturismi ei vielä ole löytänyt.

Halvat lennot Tšekkiin

Suomesta Tšekkiin suuntaavien kannattaa lentää Helsingistä Prahaan, koska muita suoria lentoja maiden välillä ei ole. Finnair liikennöi Helsinki–Praha-väliä monilla lennoilla, joista löytyy usein hyviä tarjouksia. Suora lento kestää vain noin kaksi tuntia, joten matkalla ei ehdi pitkästymään! Kalleimmillaan lennot ovat yleensä joulun ja uudenvuoden aikaan. Praha on kuuluisa tunnelmallisista joulumarkkinoistaan ja joulutoristaan, jota ihmiset matkustavat ihailemaan kaukaa. Tšekin-matkat kannattaakin ajoittaa joululomasesongin ulkopuolelle, jos lippujen hinnassa haluaa säästää. Hinnat vaihtelevat jonkin verran myös loppuvuoden aikana, mutta halvimmillaan ne ovat yleensä syyskaudella. Kun olet päättänyt matkustusajankohdan, vertaile eri vaihtoehtoja ebookersin sivuilla, niin löydät mahdollisimman halvat lennot Tšekkiin. Jos päätä lomallasi jäädä Prahaan, kannattaa muistaa, että tämän alueen ilmasto muistuttaa jonkin verran Suomea: talvella sataa tavallisesti lunta, mutta lumipeite ei ole järin paksu. Praha ei tosin ole erityisen sateinen kaupunki syksylläkään, joten se on loistava syyslomakohde! Sateet ovat yleisimpiä loppukeväästä ja kesällä, jolloin sadekuurot voivat yllättää muuten lämpiminä päivinä. Tšekin-matkaa ei tarvitse silti milloinkaan rajoittaa säiden takia: paahtavat helteet ja paukkupakkaset eivät ole tyypillisiä ainakaan Prahan alueelle, eikä sadekausista tarvitse huolehtia! Muualla maassa lämpötilat voivat vaihdella suurestikin riippuen siitä, ollaanko tasangolla vai vuoristossa. Tšekin alueelta löytyy sekä kukkuloita, vuoristoalueita että suuria laaksoja, ja luonnon monimuotoisuus heijastuu myös sääoloihin.

Praha – kuvankaunis historiallinen kaupunki

Koko Tšekin suosituin lomakohde on Praha, yli miljoonan asukkaan kulttuurikaupunki keskellä Eurooppaa. Kaupungin historia ulottuu yli tuhannen vuoden taakse, ja se tunnetaan eritoten keskiaikaisesta linnastaan, raatihuoneen tähtitieteellisestä kellosta, juutalaisten vanhasta hautausmaasta sekä Kaarlensillasta. Kaupunkiin on helppo rakastua: moitteettomasti entisöity vanhakaupunki, viehättävät kujat, sujuva joukkoliikenne ja tunnelmalliset ravintolat ja oluttuvat tarjoavat turisteille rentouttavan ja kiehtovan lomaelämyksen. Prahasta käsin järjestetään lisäksi lukuisia mielenkiintoisia retkiä, joilla Böömin aluetta ja Tšekkiä pääsee tutkimaan laajemminkin.

Hyvä muistaa

Lennot Helsingistä Tšekin tasavaltaan laskeutuvat Prahaan Václav Václav Havelin kansainväliselle lentoasemalle. Kenttä sijaitsee kymmenen kilometrin päässä Prahasta. Lentokentältä kulkee busseja pääkaupungin keskusrautatieasemalle ja metroasemille sekä monia kaukoliikennebusseja, joilla pääsee kätevästi esimerkiksi Karlovy Varyn kylpyläkaupunkiin. Jos haluat nauttia pari päivää rentouttavista mineraali- ja porekylvyistä ennen kaupunkikierrosten aloittamista, ota kentältä bussi suoraan Karlovy Varyyn, joka sijaitsee parin tunnin päässä Prahasta. Lisäksi ennen lennolle lähtöä kannattaa muistaa, että Tšekissä valuuttana ei ole euro vaan Tšekin koruna (Kč). Hintataso on varsin edullinen, ja Tšekissä kannattaa tehdä ostoksia. Hyviä tuliaisia ovat muun muassa kauniit meripihkakorut. Matkustaminen on Tšekissä helppoa, ja maahan tutustuminen käy vaivatta esimerkiksi juna- tai bussikyydillä. Lento Tšekin tasavaltaan kannattaa aina: Tšekin-matka on ennen kaikkea rikastuttava, kiehtova ja rentouttava kokemus!

Autonvuokraustarjoukset Tšekin tasavalta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.