Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Margarita – Matkat

Oletko jo katsonut, mitä kaikkea lomat kohteessa Margarita tarjoavat erilaisille matkailijoille? Autamme sinua toteuttamaan haaveesi – riippumatta siitä, haluatko vain rentoutua vai viettää päiväsi jännittävien aktiviteettien parissa.

Margarita – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika jättää kaikki taakseen ja kokea Margarita ja sen kätkemät aarteet, ebookers tarjoaa sinulle viimeisimmät tarjoukset lentolipuista ja majoituksista.

Tykkäät takuulla jopa 9.6%^:n eduista, jos hankit sekä lentoliput majoitukset kauttamme.

Onko unelmissasi saada aina puhtaat lakanat ja pöyhityt tyynyt? Ei syytä huoleen. Valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä yli 500 000 majoitusliikettä, jotka täyttävät tiukimmatkin vaatimuksesi. Koko maailma on ulottuvillasi.

Jos varaat lennot ja hotellin ebookers-palvelusta ja satut saamaan edullisemman paketin 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen ja hyvitämme sinulle erotuksen. Miksi enää miettisit?

Älä enää epäröi, vaan lankea kiusaukseen ja vastaa kaukaisten maiden kutsuun. Eksoottisia kaupunkikohteita ja ainutlaatuisia elämyksiä – rajana on vain mielikuvituksesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Margarita – Matkat

Margarita on mukavan lähellä maan kahta suosituinta kaupunkia. Eläväinen Skopje sijaitsee 130 km pohjoiseen ja seuraavaksi merkittävin kaupunki Tirana 190 km länteen.

Edessan vesiputous on paikka, jossa voit nauttia raittiista ilmasta ja rentoutua luonnon helmassa. Se sijaitsee 9 km:n päässä kaupungin alueelta. Toinen vastaava retkikohde on Goumenisan vesiputous, jonne on matkaa 35 km.

Lumi on parhaimmillaan aina aamuisin, joten älä unohda herätä aikaisin, jos määränpääsi on Elatohorin hiihtokeskus.

Haluatko nähdä muitakin lähistön paikkakuntia? Edessa sijaitsee vain 13 km lounaaseen varsinaisesta matkakohteestasi, joten hyppää ratin taakse ja lähde matkaan! Toinen kiinnostava vaihtoehto on 14 km kaakkoon sijaitseva Skydra, joka on erinomainen päiväretken kohde.

Olisivatko nämä mielenkiintoisia kohteita: Arkeologinen museo, Thessalonikin Valkoinen torni ja Galeriuksen kaari? Ota kohteeksesi 85 km itään sijaitseva Thessaloniki. Muita näkemisen arvoisia kohteita lähialueella ovat Hagios Demetrios (kirkko) ja Aristoteles-aukio.

Seudulla vietetty loma-aika on epäilemättä paljon kokemusrikkaampi, jos opiskelet itseksesi muutaman paikallisen lauseen tai tervehdyksen. "Efharistó" voi olla kätevä ilmaisu muistaa, koska se tarkoittaa "kiitos". "stin iyá su!", joka tarkoittaa "Kippis!", on varsin yleinen.

Jos aiot lomailla kohteessa Margarita 25 maaliskuuta, haluat takuulla nähdä Kreikan itsenäisyyspäivän juhlallisuudet. Ilmassa on tällöin poikkeuksellista jännitystä.

Kaikki hyvä päättyy aikanaan, ja niin myös lomamatkasi on tullut päätökseen. Kun lähtö jo häämöttää, voit käyttää viimeisen lomapäivän etsimällä matkamuistoksi jotain ainutlaatuista ja heittämämällä hyvästit sanoen Ta léme argótera.

Tämän alueen lähin lentokenttä on Makedonia (SKG). Kun on aika pakata laukut ja lähteä kotiin, suuntaa 90 km kaakkoon.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Margarita

Näytä kaikki 44 majoitusliikettä kohteessa Margarita
Gaia Kaimaktsalan

Gaia Kaimaktsalan

Loutra Pozar, Pella, Kato Loutraki, Almopia
  3.0 kautta 5.0
   
   

  Gaia Kaimaktsalan on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pozarin kuumat lähteet. Majoitusliike tarjoaa ...

  Gaia Kaimaktsalan47 €

  Gaia Kaimaktsalan47 €
  Aitheron Hotel Air Park

  Aitheron Hotel Air Park

  Kaimaktsalan, Edessa, Central Macedonia
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Aitheron Hotel Air Park sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Edessa Gliding Club and Field. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen ...

   Aitheron Hotel Air ParkHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.