Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Phra Nakhon Si Ayutthaya

Jos Phra Nakhon Si Ayutthaya on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Phra Nakhon Si Ayutthaya lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Phra Nakhon Si Ayutthaya

Kohteen Phra Nakhon Si Ayutthaya lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Phra Nakhon Si Ayutthaya hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Phra Nakhon Si Ayutthaya, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Phra Nakhon Si Ayutthaya

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Phra Nakhon Si Ayutthaya

103 €
sala ayutthaya

sala ayutthaya

4.0 kautta 5.0 9/2 Moo 4, U-Thong Road, Pratu Chai, Ayutthaya, Ayutthaya
Sala ayutthaya on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ayutthayan historiallinen puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
42 €
The Cavalli Casa Resort

The Cavalli Casa Resort

3.5 kautta 5.0 139/1-2 Moo 2, Bankao, Ayutthaya, Ayutthaya
The Cavalli Casa Resort sijaitsee lähellä kohdetta Ayutthayan historiallinen puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 59 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
37 €
Silp-Pa Phra Nakhon Si Ayutthaya

Silp-Pa Phra Nakhon Si Ayutthaya

3.0 kautta 5.0 1/18 Moo 1 Rotjana Road, T. Pratuchai Phra Nakhon Si Ayuttha, Ayutthaya
Silp-Pa Phra Nakhon Si Ayutthaya on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ayutthayan historiallinen puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Green Mansion & Service Apartment

Green Mansion & Service Apartment

3.5 kautta 5.0 99/11 Moo 4, Rojana Rd., Karnham, Ayutthaya, Ayutthaya
Green Mansion & Service Apartment on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Wat Yai Chaimongkon. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 88 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
The Move Time

The Move Time

3.0 kautta 5.0 99 Moo 9, Baan Kao, Ayutthaya, Phra Nakhon Si Ayutthaya
The Move Time sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ayutthayan historiallinen puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
77 €
Krungsri River Hotel

Krungsri River Hotel

4.0 kautta 5.0 27/2 Moo.11 Rojchana Rd., Ayutthaya Riverside, Ayutthaya
Krungsri River Hotel on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ayutthayan historiallinen puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 206 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
17 €
OYO 465 Krung Kao Traveller Lodge

OYO 465 Krung Kao Traveller Lodge

2.0 kautta 5.0 33/3, Moo 2 T. Khlong Sa Bua, Ayutthaya, Ayutthaya
OYO 465 Krung Kao Traveller Lodge on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ayutthayan historiallinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
61 €
Phuttal Residence

Phuttal Residence

3.0 kautta 5.0 8/9 Moo 1, Tawasukree, U-Thong Rd, Ayutthaya, Phra Nakhon Si Ayutthaya
Phuttal Residence on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ayutthayan historiallinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden majatalossa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
80 €
Kantary Hotel and Serviced Apartments, Ayutthaya

Kantary Hotel and Serviced Apartments, Ayutthaya

4.0 kautta 5.0 168 Moo 1, Rojana Road, Tanu, U-Thai, Ayutthaya, Ayutthaya
Kantary Hotel and Serviced Apartments, Ayutthaya on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Ayutthayan historiallinen puisto on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 193 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja lanain.
31 €
Ayodhara Village

Ayodhara Village

3.0 kautta 5.0 56 Moo.6 Baan Koh, Ayutthaya, Ayutthaya
Ayodhara Village sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ayutthayan historiallinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Phra Nakhon Si Ayutthaya

Katso kaikki kohteen Phra Nakhon Si Ayutthaya vuokra-autot

Hyödynnä edulliset pakettitarjoukset huippukaupunkeihin: Phra Nakhon Si Ayutthaya

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.