Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Ruse – Hotellit

Ruse – Lennot ja hotelli

Onko Ruse unelmiesi lomakohde? Useita viikkoja kestävistä lomista aina yhden päivän taukoihin – ebookers on räätälöityjen matkojen todellinen asiantuntija.

Kaikki rakastavat tarjouksia! Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, saat alennusta jopa 9.6%^.

Tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoitusliikettä, joiden joukossa riittää valinnanvaraa, suuntautuipa matkasi mihin tahansa.

Jos varaat pakettimatkan ebookers-palvelusta ja satut saamaan jostakin edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden kuluessa, vastaamme siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Miksi enää miettisit?

Pakkaa laukkusi, sillä nyt on aika lähteä matkaan! Me voimme auttaa sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – kaipasitpa sitten aavikon kuumuuteen tai vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääville uimarannoille.

Varausehtoja sovelletaan.

Ruse – Hotellit

Tässä hyvä vihje! Jos tarkoituksesi on jäädä yöksi, sinun on parasta varmistaa majoitus etukäteen. Tällä hetkellä saatavilla on vain 2 majoitusliikettä. Katsasta ebookersin sivusto selvittääksesi kaikki tarpeelliset tiedot.

Onko sinulla valinnanvaikeuksia? Hotel Splendid ja Best Western Bistra & Galina Hotel Complex ovat kummatkin todella hyviä: ne tarjoavat matkaajille loistavaa palvelua ja rauhalliset yöunet mukavassa sängyssä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Ruse

Näytä kaikki 20 majoitusliikettä kohteessa Ruse
Grand Hotel Riga

Grand Hotel Riga

22 Pridunavski bulevard, Ruse, Ruse
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Grand Hotel Riga on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Museum House of Kaliopa. ...

  Grand Hotel Riga43 €

  Grand Hotel Riga43 €
  Cosmopolitan Hotel & Wellness

  Cosmopolitan Hotel & Wellness

  1-3 dobri nemirov, Ruse
   4.5 kautta 5.0
    
    

   Cosmopolitan Hotel & Wellness on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ruse Regional ...

   Cosmopolitan Hotel & Wellness51 €

   Cosmopolitan Hotel & Wellness51 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.