Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä halvat matkat kohteeseen Sukhothai

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Sukhothai. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Sukhothai lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Sukhothai?

Juuri nyt kohteeseen Sukhothai saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Sukhothai itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Sukhothai ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Sukhothai matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Sukhothai löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Sukhothai?

Kohteen Sukhothai suosituimmat kuukaudet ovat heinäkuu, tammikuu, elokuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Sukhothai halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sukhothai

58 €
Sriwilai Sukhothai

Sriwilai Sukhothai

4.0 kautta 5.0 214/4 Moo 2, Mueangkao, Mueang, Sukhothai
Sriwilai Sukhothai on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wat Chedi Sung. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 54 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
23 €
Thai Thai Sukhothai Guesthouse

Thai Thai Sukhothai Guesthouse

3.0 kautta 5.0 95/8 Moo3 Napho-Khirimas Rd, Historical Park, Muang Kao, Mueang, Sukhothai
Thai Thai Sukhothai Guesthouse on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sukhothain historiallinen puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3 tähden hotellissa on 31 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
61 €
Sukhothai Heritage Resort

Sukhothai Heritage Resort

4.0 kautta 5.0 999 Moo 2, T. Krongkrajong, Sawankhalok, Sukhothai
Sukhothai Heritage Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 68 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
17 €
Sukhothai Porncharoen Resort & Spa

Sukhothai Porncharoen Resort & Spa

2.5 kautta 5.0 50/50, Moo 2, Baankrang, Kong Krailat, Sukhothai
Sukhothai Porncharoen Resort & Spa tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 95 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
23 €
Scent Of Sukhothai Resort

Scent Of Sukhothai Resort

3.5 kautta 5.0 95/14 Moo 3, Khirimas Road, Muangkao, Sukhothai
Scent Of Sukhothai Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sukhothain historiallinen puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
54 €
Sukhothai Treasure Resort & Spa

Sukhothai Treasure Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 18/2 Moo 4 Jarodwithithong Rd, T. Bankluay,A.Muang , Historical Park, Sukhothai, Sukhothai
Sukhothai Treasure Resort & Spa on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sukhothain historiallinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 78 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
32 €
Sabai Sabai Sukhothai

Sabai Sabai Sukhothai

4.0 kautta 5.0 99/9 Moo 2, Tumbon Klongkrajong, Amphoe Sawankhalok, Sawankhalok, Sukhothai
Sabai Sabai Sukhothai on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 52 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
50 €
The Legendha Sukhothai

The Legendha Sukhothai

4.0 kautta 5.0 214 Moo3 Tambon Muangkao, Amphur Muang, Sukhothai, Sukhothai
The Legendha Sukhothai on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Wat Chedi Sung. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 62 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
19 €
Sisatchanalai Heritage & Resort

Sisatchanalai Heritage & Resort

3.0 kautta 5.0 99 Moo 6, Si Satchanalai, Sukhothai
Sisatchanalai Heritage & Resort sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Si Satchanalain historiallinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
17 €
Aen Guy Boutique Hotel

Aen Guy Boutique Hotel

3.0 kautta 5.0 376 Charodvithitong Rd, A.Muang T. Thani, Sukhothai, Sukhothai
Aen Guy Boutique Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Historic Town of Sukhothai. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kahvila. Tässä 3 tähden hotellissa on 14 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Sukhothai

Katso kaikki kohteen Sukhothai vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.