Sysmä matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Sysmä – Lennot ja hotelli

Helpota elämääsi ja anna ebookers-tiimin tehdä taikojaan. Lentoliput, majoituspaikka ja muistorikkaita elämyksiä – me järjestämme unelmiesi lomamatkan. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin rentoutua ja nauttia elämästä!

Kaikki rakastavat tarjouksia! Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että huoneet, saat alennusta jopa .

Kattavassa valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500 000 majoituskohdetta kaikkialla maailmassa, ja ne kaikki ovat kättesi ulottuvilla. On tullut siis aika lopettaa epäröinti ja toteuttaa unelmat!

Ehkä tämä helpottaa päätöksentekoa: jos löydät edullisemman lento- ja hotellipaketin kahden vuorokauden kuluessa matkan varaamisesta, vastaamme tarjoukseen ja palautamme sinulle erotuksen.

Nyt on aika ottaa matkalaukut kaapista ja toteuttaa matkaunelmat. Tahdoitpa sitten nähdä suurkaupungin huuman tai rentoutua rauhassa, meidän avullamme pääset hyvään alkuun.Varausehtoja sovelletaan.

Sysmä – Matkat

Oletko jo varannut liput kohteeseen Sysmä? Lomat siellä onnistuvat takuulla, jos hyödynnät apuamme tarvittavien tietojen etsimiseen. Kiehtova lähiseutu ja koko Etelä-Suomi tarjoavat matkailijoille unohtumattomia elämyksiä.

Helsinki on kohteen Suomi pääkaupunki. Se sijaitsee 150 km etelään kohteesta Sysmä.

Laajis-hiihtokeskus on paikka, jonka huipulle voit ajaa tuolihissillä ihastelemaan lumista vuoristomaisemaa ja ja laskea sitten rinnettä alas hiihtomajalle. Jos haluat jatkaa laskettelua toisena päivänä, valitse määränpääksi Mielakan rinnekeskus.

Jos lähdet 20 km koilliseen kohteesta Sysmä, edessäsi on Hartola. Monet lomailijat käyttävät sitä mielellään tukikohtanaan tutustuessaan nähtävyyksiin, joita ovat esimerkiksi Hartola Golf ja Hartolan kirkko.

Kouvola ja Sysmä sijaitsevat vain 90 km:n päässä toisistaan. Kouvola on alueensa merkittävimpiä kohteita, ja muita kiinnostavia nähtävyyksiä lähistöllä ovat Tykkimäen huvipuisto, Poikilo - Kouvolan taidemuseo ja Kouvolan keskuskirkko. Haluatko nähdä muutakin? Bogey Kouvolan golfkeskus ja Kouvola Circuit ovat myöskin lähellä.

Ruokaa, musiikkia ja taidetta — kansallinen juhlapäivä tarjoaa varmasti parasta, mitä kullakin maalla on tarjota. 6 joulukuuta järjestettävää Suomen itsenäisyyspäivää on parasta juhlia yhdessä paikallisten kanssa.

Sitten kun on aika lentää kotiin, varmista, että sinulla on tarpeeksi aikaa ehtiäksesi lähimmälle lentokentälle, joka on Halli (KEV). Se sijaitsee 60 km luoteeseen.

Miten löytää kohteen Sysmä matkat vuodelle 2021?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Sysmä. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Sysmä lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Sysmä pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Sysmä?

Juuri nyt kohteeseen Sysmä saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Sysmä itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Sysmä ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Sysmä?

Kohteen Sysmä suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Sysmä halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Sysmä

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Sysmä
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Sysmä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.