Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit The Waterfront

167 €
Hyatt House Jersey City

Hyatt House Jersey City

3.0 kautta 5.0 1 Exchange Pl, Jersey City, NJ
Hyatt House Jersey City on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Liberty State Park (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 258 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
89 €
Holiday Inn Express & Suites Jersey City - Holland Tunnel

Holiday Inn Express & Suites Jersey City - Holland Tunnel

2.5 kautta 5.0 180 14TH STREET, Jersey City, NJ
Holiday Inn Express & Suites Jersey City - Holland Tunnel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Newport Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 89 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
149 €
Hyatt Regency Jersey City on the Hudson

Hyatt Regency Jersey City on the Hudson

4.0 kautta 5.0 2 Exchange Place, Jersey City, NJ
Hyatt Regency Jersey City on the Hudson on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta One World Trade Center. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 350 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
133 €
The Westin Jersey City Newport

The Westin Jersey City Newport

4.0 kautta 5.0 479 Washington Boulevard, Jersey City, NJ
The Westin Jersey City Newport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Newport Center Mall (ostoskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 429 huonetta 23 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi pillowtop-patjallisen sängyn ja taulutelevision.
150 €
DoubleTree by Hilton Hotel & Suites Jersey City

DoubleTree by Hilton Hotel & Suites Jersey City

3.5 kautta 5.0 455 Washington Boulevard, Jersey City, NJ
DoubleTree by Hilton Hotel & Suites Jersey City on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Newport Center Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 198 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja vuodesohvat.
88 €
The Holland Hotel

The Holland Hotel

2.5 kautta 5.0 175 12th Street, Jersey City, NJ
The Holland Hotel on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Newport Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ympäri vuorokauden auki oleva business center. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 71 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
165 €
Residence Inn by Marriott Jersey City

Residence Inn by Marriott Jersey City

3.0 kautta 5.0 80 Christopher Columbus Drive, Jersey City, NJ
Residence Inn by Marriott Jersey City on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on juna-/metroaseman yhteydessä, minkä lisäksi Liberty State Park (luonnonpuisto) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 152 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
134 €
Candlewood Suites Jersey City - Harborside

Candlewood Suites Jersey City - Harborside

2.5 kautta 5.0 21 Second Street, Jersey City, NJ
Candlewood Suites Jersey City - Harborside on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta One World Trade Center. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 214 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
236 €
Bluebird Suites in Jersey City

Bluebird Suites in Jersey City

4.0 kautta 5.0 401 Washington Blvd, Jersey City, NJ
Bluebird Suites in Jersey City on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Newport Center Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja kuntoklubi. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
167 €
Global Luxury Suites Downtown Jersey City

Global Luxury Suites Downtown Jersey City

4.0 kautta 5.0 465 Washington Blvd, Jersey City, NJ
Global Luxury Suites Downtown Jersey City on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Newport Center Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntoklubin ja business centerin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
240 €
Bluebird Suites near the PATH

Bluebird Suites near the PATH

4.0 kautta 5.0 465 washington boulevard, Jersey City, NJ
Bluebird Suites near the PATH on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Newport Center Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 5 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
251 €
Global Luxury Suites at Newport

Global Luxury Suites at Newport

4.0 kautta 5.0 401 Washington Boulevard, Jersey City, NJ
Global Luxury Suites at Newport on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Newport Center Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja business centerin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Dharma Home Suites JC at Paulus Hook

Dharma Home Suites JC at Paulus Hook

4.0 kautta 5.0 70 Greene Street, Jersey City, NJ
Dharma Home Suites JC at Paulus Hook on saanut loistavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Liberty State Park (luonnonpuisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 18 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Courtyard Jersey City Newport

Courtyard Jersey City Newport

3.0 kautta 5.0 540 Washington Boulevard, Jersey City, NJ
Courtyard Jersey City Newport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Newport Center Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 187 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa älytelevision ja kahvinkeittimen.
Hae hinnat
Zen Home Suites

Zen Home Suites

4.0 kautta 5.0 465 Washington Blvd, Jersey City, NJ
Zen Home Suites on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Newport Center Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntoklubin. Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 25 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Majoitus kohteessa The Waterfront

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen The Waterfront, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen The Waterfront hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen The Waterfront suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa The Waterfront

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta The Waterfront. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen The Waterfront on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen The Waterfront ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa The Waterfront

Kohteessa The Waterfront riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen The Waterfront parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa The Waterfront.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.