Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Tiburtino

39 €
B&B Hotel Roma San Lorenzo Termini

B&B Hotel Roma San Lorenzo Termini

3.0 kautta 5.0 Via dei Sabelli 177, Rooma
B&B Hotel Roma San Lorenzo Termini on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nazionale-katu. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1960 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 67 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
31 €
Hotel Villa San Lorenzo Maria

Hotel Villa San Lorenzo Maria

3.0 kautta 5.0 Via dei Liguri 7, Rooma, RM
Hotel Villa San Lorenzo Maria on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porta Maggiore (portti). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelun. Tässä 3 tähden hotellissa on 40 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
38 €
San Lorenzo Guest House

San Lorenzo Guest House

Via Degli Apuli 46, Rooma, RM
San Lorenzo Guest House sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porta Maggiore (portti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelun ja 2 kokoushuonetta. Tässä kaupunkipientalossa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
Hae hinnat
Flatinrome Termini

Flatinrome Termini

Via degli Irpini 36, Rooma
Flatinrome Termini on saanut hyvää palautetta ravintolaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Rooman Sapienza-yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 8 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
67 €
Best Western Blu Hotel Roma

Best Western Blu Hotel Roma

4.0 kautta 5.0 Largo Domenico de Dominicis 4, Rooma, RM
Best Western Blu Hotel Roma on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Bologna. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 118 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
101 €
Sonder - San Lorenzo

Sonder - San Lorenzo

Sonder - San Lorenzo sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nazionale-katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 18 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Hotel Felice

Hotel Felice

2.0 kautta 5.0 Via Tiburtina 30, Rooma, RM
Hotel Felice on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Marsala. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 18 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
30 €
Heart of San Lorenzo

Heart of San Lorenzo

Largo degli Osci 22, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Heart of San Lorenzo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Marsala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
San Lorenzo Tilava Litteä x4 Oven PÄÄ

San Lorenzo Tilava Litteä x4 Oven PÄÄ

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Marsala.
Hae hinnat
Laurentia Hotel

Laurentia Hotel

3.0 kautta 5.0 Largo degli Osci, 63, Rooma, RM
Laurentia Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Marsala. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja concierge-palvelut. Tässä 3 tähden hotellissa on 45 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Interno 2 Roma

Interno 2 Roma

Viale dello Scalo San Lorenzo 38, Rooma
Interno 2 Roma on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porta Maggiore (portti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä kaupunkipientalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
25 Rooms B&B

25 Rooms B&B

Viale Dello Scalo Di San Lorenzo 25, Rooma, RM
25 Rooms B&B sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porta Maggiore (portti). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä kaupunkipientalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Hotel Vibel

Hotel Vibel

2.0 kautta 5.0 Viale Dello Scalo San Lorenzo, 97, Rooma, RM
Hotel Vibel on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Rooman Sapienza-yliopisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 2 tähden hotellissa on 10 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Roma Tiburtina Station

Roma Tiburtina Station

Via Carlo Mezzacapo 57, Rooma
Roma Tiburtina Station sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Porta Maggiore (portti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.
60 €
Foresteria Roma

Foresteria Roma

Via degli Apuli, 41, Rooma, RM
Foresteria Roma sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Porta Maggiore (portti). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä majatalossa on 35 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Majoitus kohteessa Tiburtino

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Tiburtino, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Tiburtino hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Tiburtino suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Tiburtino

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Tiburtino. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Tiburtino on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Tiburtino ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Tiburtino

Kohteessa Tiburtino riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Tiburtino parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Tiburtino.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Tiburtino

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.