Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Amman

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Amman

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi AMM
Lennon hinta 498 €

Halvat lennot Helsingistä Ammaniin

Dubain ihme on kaikille tuttu: unelias rannikkokaupunki muuttui kuin yhdessä yössä huippurikkaiden paratiisiksi, jonka katukuvaa pilvenpiirtäjät nousivat hallitsemaan. Neljän miljoonan asukkaan Amman unelmoi samanlaisesta noususta, joten nykymatkailija pääsee tutustumaan kasvukauttaan kokevaan arabikaupunkiin. Varaa lennot Helsingistä Ammaniin ja tutustu Jordanian suurimman kaupungin historiallisiin nähtävyyksiin ja uutuuttaan kiilteleviin ostoskeskuksiin. Ammanissa pyritään Dubai-malliseen kasvojenkohotukseen, mutta kaupungin alkuperäisestä ilmeestä on onneksi säilynyt paljon. Etsi halvat lennot Helsingistä Ammaniin ebookersin kautta ja tutustu esimerkiksi Baladin kaupunginosan kapeisiin kujiin ja tuoksuviin basaareihin tai ihaile Jabal al-Qal'an linnoituksen jäänteitä. Aito arabikulttuuri löytyy Jordanian pääkaupungista, joten ihastu omaleimaiseen Ammaniin.

Milloin lomalle Ammaniin?

Lähi-Idän aavikkomaisemat leimaavat suurelta osin myös Jordaniaa, mutta Ammanin vuoristoinen sijainti antaa suojaa hohkaavaa kuumuutta vastaa. Kesäisin päivän ylin lämpötila kohoaa helposti kolmeenkymmeneen asteeseen, joten kuumuudesta kärsivien kannattaa suunnitella lento Helsingistä Ammaniin johonkin toiseen vuodenaikaan. Ilmasto vaihtelee kuitenkin erittäin jyrkästi Ammanin kaupungin eri osien välillä, joten kesäkuukaudet eivät ole lomailun kannalta mahdottomia. Talvisin vuoristoisessa pääkaupungissa saattaa ajoittain jopa sataa lunta, mutta kevät ja syksy ovat lähes aina sään puolesta miellyttäviä aikoja vierailulle. Amman on Jordanian taloudellinen ja kulttuurinen keskus, joten kaupungissa järjestetään kiinnostavia tapahtumia ympäri vuoden. Ammanista käsin on myös helppo lähteä tutustumaan Jordanian muihin osiin, eikä esimerkiksi Kuolleellemerelle ole Ammanista kuin tunnin ajomatka.

Vertaile lentoja Helsingistä Ammaniin

Tällä hetkellä yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole valikoimissaan suoria lentoja Helsingistä Ammaniin, mutta matka pääkaupunkien välillä on silti helppo suunnitella. Noin 4 000 kilometrin matkaan kuluu lentoyhtiöstä ja välilaskun pituudesta riippuen keskimäärin 7–9 tuntia. Hyviä vaihtoehtoja Ammaniin suuntaaville lomailijoille tai liikematkailijoille ovat Lufthansan lennot Frankfurtin ja Air Berlinin reitit Berliinin tai Wienin kautta. Lisäksi Turkish Airlinesin lennot Istanbulin kautta, Royal Jordanianin lennot Berliinin kautta ja Ukraine Internationalin yhteys Kiovan kautta ovat toimivia ratkaisuja. Eri viikonpäivien välillä on huomattavasti vaihtelua lentovaihtoehtojen välillä, joten lentoja Ammanista Helsinkiin kannattaa mahdollisuuksien mukaan tarkastella useamman mahdollisen päivän kohdalla.

Lähtö Helsingistä

Suurin osa Helsinki–Amman-lennoista nousee ilmoihin muulloin kuin aivan varhaisimpina aamutunteina, joten etenkin Keski- ja Pohjois-Suomesta lähtevät matkailijat voivat hyödyntää käteviä kotimaan sisäisiä lentoja. Lennot voi halutessaan varata eri lipulle, jolloin lähtöselvitys ja turvatarkastus tehdään uudestaan Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Sen kaksi terminaalia on yhdistetty toisiinsa noin 300 metriä pitkällä käytävällä, joten liikkuminen lentoaseman eri osien välillä on helppoa. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien matkailijoiden kannattaa myös tarkistaa kaukoliikenteen bussivuorot, sillä Helsinki-Vantaalle pääsee sekä Matkahuollon että Onnibusin kyydissä. Helsingin keskustan suunnalta saapuvat reissaajat voivat valita liikkumismuodokseen lähijunan tai bussin. HSL:n linja numero 615 ja Finnair City Bus vievät matkailijan Helsinki-Vantaan lentoasemalle 30–45 minuutissa. Vaihtoehtoisesti lentoasemalle voi suunnata kehärataa kiertävillä I- ja P-paikallisjunilla, joiden reitti kulkee Myyrmäen ja Tikkurilan kautta. Matka päärautatieasemalta Helsinki-Vantaalle kestää lähijunalla puolisen tuntia.

Saapuminen Ammaniin

Lähi-Idän heittelevä turvallisuustilanne saattaa huolettaa monia Jordaniaan suuntaavia matkalaisia, mutta Amman on varsin turvallinen kaupunki, jossa matkailijoista pidetään hyvää huolta. Suomalainen tarvitsee viisumin Jordaniassa vieraillessaan, mutta sen saa maksua vastaan Kuningatar Alian kansainväliseltä lentoasemalta (IATA: AMM). Huomaa, että passin täytyy olla voimassa kuusi kuukautta matkan päättymisen jälkeen. Lentokenttäbussi 30 kilometrin päässä sijaitsevaan Ammaniin kulkee päivällä puolen tunnin välein ja illalla ja yöllä tunnin välein, mutta muuta julkista liikennettä ei ole. Taksiin turvautuminen on helppoa, sillä lentokentältä lähtevillä takseilla on kiinteät taksat.

Lennot Helsinki – Amman

Onko kohteiden Helsinki ja Amman välillä suoria lentoja?

Mikään lentoyhtiö ei tällä hetkellä lennä suoraan kohteiden Helsinki ja Amman välillä. Muutama liikennöi välilaskullisia lentoja, joten muista varata aikaa vähintään yhdelle välilaskulle.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Amman välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä todennäköisemmin lähtökenttäsi jos olet matkalla kohteiden Helsinki ja Amman välillä. Aiotko tavata perheenjäseniä tai ystäviä saapuessasi kohteeseen? Voit kertoa heille, että Amman (AMM-Kuningatar Alian kansainvälinen lentokenttä) on mitä todennäköisemmin saapumiskenttäsi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Amman välillä on?

Amman houkuttelee tutustumaan. Aloita seikkailusi nyt varaamalla liput yhdelle 2 jokapäiväisestä lennosta reitillä Helsinki – Amman.

Varatuimmat hotellit Amman

Näytä kaikki 501 majoitusliikettä kohteessa Amman
142 €
Amman Airport Hotel

Amman Airport Hotel

4.0 kautta 5.0 Queen Alia International Airport, Amman
Amman Airport Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
59 €
Corp Amman Hotel

Corp Amman Hotel

4.5 kautta 5.0 Al Shmeisani, Queen Alia Street, Opposite Royal Cultural Center, Amman
Corp Amman Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Specialty Hospital. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
114 €
W Amman

W Amman

5.0 kautta 5.0 13 Rafiq Al Hariri Ave, Amman
W Amman on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta The Boulevardin asuinkompleksi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 280 huonetta 30 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.