Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Lennot Helsinki–Andorra la Vella

Oletko suuntaamassa kohteeseen Andorra la Vella? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Helsinki–Andorra la Vella löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Andorra la Vella on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Helsinki–Andorra la Vella – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Helsinki–Andorra la Vella etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Andorra la Vella saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Helsinki–Andorra la Vella ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Andorra la Vella?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Andorra la Vella, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Andorra la Vella nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Helsinki–Andorra la Vella

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Helsinki–Andorra la Vella maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Helsinki – Andorra la Vella

Onko kohteiden Helsinki ja Andorra la Vella välillä suoria lentoja?

Helppo lentomatka takaa stressittömän loman. Varaa lentolippusi suositulta yhtiöltä, esimerkkeinä Norwegian Air International tai Finnair, jotka operoivat suoria lentoja reitillä Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Barcelona (BCN-Barcelonan kansainvälinen lentoasema).

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Andorra la Vella välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Andorra la Vella välinen etäisyys on 2 600 km, ja tähän matkaan menee keskimäärin 3 tuntia ja 56 minuuttia, mutta vähintään 3 tuntia ja 55 minuuttia. Mikään ei ole helpompaa kuin suoralla lennolla saapuminen, joten tarkista alennukset, joita China Southern Airlines ja Xiamen Airlines tarjoavat.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Andorra la Vella välisille lennoille?

Jos aiot lentää kohteiden Helsinki ja Andorra la Vella välillä, suosituimmat reitit ovat:

  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Barcelona (BCN-Barcelonan kansainvälinen lentoasema): 38 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Toulouse (TLS-Blagnac): 19 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Perpignan (PGF-Perpignan - Rivesaltesin kansainvälinen lentokenttä): 4 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Andorra la Vella välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Ystävällinen palvelu, ylimääräinen jalkatila ja luotettavuus ovat muutamia lentoyhtiöt toisistaan erottavia asioita. Useat eri yhtiöt tarjoavat lentoja reitille Helsinki – Andorra la Vella, ja tässä ovat niistä parhaimmat:

  • China Southern Airlines, 151 lentoa kuussa
  • Xiamen Airlines, 144 lentoa kuussa
  • KLM, 144 lentoa kuussa
  • Virgin Atlantic, 136 lentoa kuussa
  • Delta Air Lines, 110 lentoa kuussa
  • Kenya Airways, 104 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Andorra la Vella välillä on?

5 päivittäistä lentoa reitillä Helsinki – Andorra la Vella takaavat, että matkan varaaminen kohteeseen Andorra la Vella on helppoa.

Varatuimmat hotellit Andorra la Vella

Näytä kaikki 810 majoitusliikettä kohteessa Andorra la Vella
61 €
Hotel Magic Andorra

Hotel Magic Andorra

4.0 kautta 5.0 Av. Doctor Mitjavila, 3-9, Andorra la Vella
Hotel Magic Andorra on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pyrénées Andorran ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 101 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
47 €
Hotel Pyrénées

Hotel Pyrénées

3.0 kautta 5.0 Avinguda Princep Benlloch 20, Andorra la Vella
Hotel Pyrénées on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casa de la Vall (parlamenttirakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 70 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
120 €
Hotel Plaza

Hotel Plaza

5.0 kautta 5.0 Carrer de na Maria Pla, 19-21, Andorra la Vella
Hotel Plaza on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Caldea Spa on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 90 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.