Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Kiova

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Kiova

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KBP
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 209 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 5 minuuttia

Lennot Helsingistä Kiovaan

Ukrainan pääkaupunki Kiova on monelle täysin kartoittamaton helmi itäisessä Euroopassa. Lähes kolmen miljoonan asukkaan kaupunki on suomalaisessa mittakaavassa suorastaan valtava, ja tekemistä riittää niin perinteisen kulttuurin ystäville kuin railakkaammasta menosta nauttiville matkailijoillekin. Halusitpa kaupunkilomaltasi kaunista arkkitehtuuria tai vilkasta yöelämää, löydät sen varmasti Kiovasta. Lennot Helsingistä Kiovaan löydät puolestaan ebookersilta, joten varaa ne saman tien!

Lentäminen Helsingistä

Ensimmäinen etappi matkalla Helsingistä Kiovaan on Helsinki-Vantaan lentoasema noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, T1 ja T2, ja Euroopan Schengen-alueen ulkopuoleiset lennot, joihin myös Kiovan-lennot kuuluvat, operoidaan porteilta 31–38. Terminaalien läheisyydessä on runsaasti paikoitustilaa omalla autolla saapuville, ja esimerkiksi viikon pysäköinti kustantaa halvimmillaan vain 42 euroa, mihin sisältyy bussikuljetus pysäköintialueiden ja terminaalien välillä. Ruuhka-aikoina parkkipaikka kannattaa varata lentoasemalta etukäteen. Näin saat matkallesi mahdollisimman stressittömän ja sujuvan alun, mikä tarkoittaa myös mukavampaa lentomatkaa.

Jos et kuitenkaan ole saapumassa kentälle omalla autolla, on valittavanasi useampiakin vaihtoehtoja. Esimerkiksi Helsingin keskustasta lentoasemalle pääsee bussilla numero 615 alle tunnissa, ja kauempaa saapuvien iloksi paikalle pääsee myös suoraan kaukoliikenteen busseilla ja junalla. Taksikin toki kulkee lentoasemalle asti, mutta hintaa noin puolen tunnin kyydille kertyy huomattavasti julkisia kulkuvälineitä enemmän.

Saapuminen Kiovaan

Lento Helsingistä Kiovaan saapuu Boryspilin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee 29 kilometriä Kiovasta itään. Kiovaan pääset lentoasemalta mihin vuorokaudenaikaan tahansa vaikkapa D-terminaalin edestä virallisella lentokenttätaksilla, joiden kuljettajilla on lain vaatimat luvat ja itse takseissa mittarit näkyvillä liiallisen rahastuksen estämiseksi. Boryspilin lentoasemalta kulkee myös Sky Bus -bussiyhteys Kharkivskan metroaseman kautta Kiovan päärautatieasemalle. Vilkkaimpina aamun ja iltapäivän tunteina busseja kulkee vartin välein ja yöaikaankin vähintään kerran tunnissa, joten kyytiä ei tarvitse kauaa odotella. Bussikuljetuksen hintakaan ei päätä huimaa: noin 50 Ukrainan hryvniaa (alle kaksi euroa) ei varmastikaan romahduta kenenkään matkabudjettia. Bussilippuja voi ostaa suoraan kuljettajalta tai lipunmyyntipisteistä B- ja D-terminaaleissa, joiden edestä bussit myös lähtevät.

Kentältä on luonnollisesti mahdollista myös vuokrata oma auto, ja tässäkin on tarjolla useampia vaihtoehtoja, joista kukin voi valita mieleisensä. Jos lentosi saapuu Boryspilin kentälle varsin epäedulliseen aikaan, vaikkapa keskellä yötä, saatat ehkä haluta vain nopeasti nukkumaan. Tällöin paras vaihtoehto on D-terminaalilta lähtevä kuljetus lentokenttähotellille. Matka kestää vaivaiset viisi minuuttia ja pääset nopeasti lataamaan akkujasi. Seuraavana aamuna voit siirtyä Kiovan keskustaan hyvin levänneenä ja nauttia kaupungin tarjonnasta täysin rinnoin.

Suorat lennot Helsingistä Kiovaan kestävät noin kaksi tuntia, ja niitä operoi Ukraine International Airlines. Yhden välilaskun kanssa lennolle kertyy lisää kestoa puolestatoista tunnista ylöspäin, mutta liikennöiviä lentoyhtiöitäkin on valittavana useampia ja lentojen hinnat ovat suoria lentoja alhaisemmat. Muita Helsinki-Kiova-reitillä operoivia lentoyhtiöitä ovat muun muassa Lufthansa, airBaltic, KLM, Air France ja Czech Airlines.

Ukraina sijaitsee samalla aikavyöhykkeellä kuin Suomi, joten aikaerosta ei tarvitse kärsiä, vaan pääset suoraan kiinni paikalliseen rytmiin. Aamulennolla Helsingistä ehdit siis vielä lounasajaksi Kiovaan. Se onkin hyvä, sillä Kiova on suoranainen kaupunkilomalaisen päiväuni ja nähtävää riittää pidemmäksikin aikaa. Kiova on kuuluisa kauniista rakennuksistaan ja kulttuuritarjonnastaan, eikä museoiden, teatterin ja oopperan ystävillä käy aika pitkäksi. Korkeakulttuurin vastapainoksi miljoonakaupungin vilinästä löytyy toki menoja myös niille, jotka lähtevät mieluiten liikkeelle vasta auringonlaskun jälkeen. Kiova on kuin hiomaton timantti, joka odottaa löytämistään. Valitse siis haluamasi päivät oheisesta hakukoneesta ja varaa halvat lennot Helsingistä Kiovaan jo tänään!

Helsinki - Kiova Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Kiova?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Kiova on 210 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Kiova. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Kiova on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Kiova on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Kiova on tarjolla 68 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Kiova?

  reitillä Helsinki -- Kiova liikennöi 6 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Kiova -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Kiova: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Zhulhany (IEV), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Kiova voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Zhulhany (IEV)\n* Borispol Intl. (KBP)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Kiova.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Kiova?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Kiova hintaan 210 €! Reitillä Helsinki -- Kiova 6 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Kiova (KBP)\n * Finnair\n * Air Baltic\n * Ukraine International Airlines\n\n\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Kiova (IEV)\n * Finnair\n * Belavia Belarusian Airlines\n * British Airways\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Kiova useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Kiova (KBP)\n * Finnair -- 27 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KBP\n \n\n * Air Baltic -- 22 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KBP\n \n\n * Ukraine International Airlines -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- KBP\n\n\n\n* Helsinki (HEL) -- Kiova (IEV)\n * Finnair -- 4 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- IEV\n \n\n * Belavia Belarusian Airlines -- 2 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- IEV\n \n\n * British Airways -- 2 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- IEV\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Kiova joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 27 lentoa reitillä Helsinki -- Kiova. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 60 lentoa kohteeseen Kiova (KBP).\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 8 lentoa kohteeseen Kiova (IEV).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Kiova?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Kiova kestää yleensä noin 2 tuntia, 5 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 171,35 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 11 tuntia, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 7 tuntia, 57 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Kiova?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Kiova (KBP)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 12.25\n * Aikaisin saapumisaika: 14.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 16.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 18.15\n\n\n\n* Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Kiova (IEV)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 16.35\n * Aikaisin saapumisaika: 01.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.40\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Kiova?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Kiova

Näytä kaikki 1 029 majoitusliikettä kohteessa Kiova
Hotel Ukraine

Hotel Ukraine

4 Institutskaya Street, Kiova
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,5/5 (44 arvostelua)

  Khreshchatykin ostoskatu, Itsenäisyydenaukio ja Ukrainan kaikkien tienviittojen nollapiste sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ivan ...

  Hotel Ukraine71 €

  Hotel Ukraine71 €
  Premier Hotel Rus

  Premier Hotel Rus

  4, Hospital'na str, Kiova
   3.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (16 arvostelua)

   Urheilupalatsi, Brodskin synagoga ja Kiovan linnoitus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Khreshchatykin ostoskatu ja PinchukArtCentre ...

   Premier Hotel Rus53 €

   Premier Hotel Rus53 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.