Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Kiova

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Kiova

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KBP
Lennon hinta 168 €

Lennot Helsingistä Kiovaan

Ukrainan pääkaupunki Kiova on monelle täysin kartoittamaton helmi itäisessä Euroopassa. Lähes kolmen miljoonan asukkaan kaupunki on suomalaisessa mittakaavassa suorastaan valtava, ja tekemistä riittää niin perinteisen kulttuurin ystäville kuin railakkaammasta menosta nauttiville matkailijoillekin. Halusitpa kaupunkilomaltasi kaunista arkkitehtuuria tai vilkasta yöelämää, löydät sen varmasti Kiovasta. Lennot Helsingistä Kiovaan löydät puolestaan ebookersilta, joten varaa ne saman tien!

Lentäminen Helsingistä

Ensimmäinen etappi matkalla Helsingistä Kiovaan on Helsinki-Vantaan lentoasema noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, T1 ja T2, ja Euroopan Schengen-alueen ulkopuoleiset lennot, joihin myös Kiovan-lennot kuuluvat, operoidaan porteilta 31–38. Terminaalien läheisyydessä on runsaasti paikoitustilaa omalla autolla saapuville, ja esimerkiksi viikon pysäköinti kustantaa halvimmillaan vain 42 euroa, mihin sisältyy bussikuljetus pysäköintialueiden ja terminaalien välillä. Ruuhka-aikoina parkkipaikka kannattaa varata lentoasemalta etukäteen. Näin saat matkallesi mahdollisimman stressittömän ja sujuvan alun, mikä tarkoittaa myös mukavampaa lentomatkaa.

Jos et kuitenkaan ole saapumassa kentälle omalla autolla, on valittavanasi useampiakin vaihtoehtoja. Esimerkiksi Helsingin keskustasta lentoasemalle pääsee bussilla numero 615 alle tunnissa, ja kauempaa saapuvien iloksi paikalle pääsee myös suoraan kaukoliikenteen busseilla ja junalla. Taksikin toki kulkee lentoasemalle asti, mutta hintaa noin puolen tunnin kyydille kertyy huomattavasti julkisia kulkuvälineitä enemmän.

Saapuminen Kiovaan

Lento Helsingistä Kiovaan saapuu Boryspilin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee 29 kilometriä Kiovasta itään. Kiovaan pääset lentoasemalta mihin vuorokaudenaikaan tahansa vaikkapa D-terminaalin edestä virallisella lentokenttätaksilla, joiden kuljettajilla on lain vaatimat luvat ja itse takseissa mittarit näkyvillä liiallisen rahastuksen estämiseksi. Boryspilin lentoasemalta kulkee myös Sky Bus -bussiyhteys Kharkivskan metroaseman kautta Kiovan päärautatieasemalle. Vilkkaimpina aamun ja iltapäivän tunteina busseja kulkee vartin välein ja yöaikaankin vähintään kerran tunnissa, joten kyytiä ei tarvitse kauaa odotella. Bussikuljetuksen hintakaan ei päätä huimaa: noin 50 Ukrainan hryvniaa (alle kaksi euroa) ei varmastikaan romahduta kenenkään matkabudjettia. Bussilippuja voi ostaa suoraan kuljettajalta tai lipunmyyntipisteistä B- ja D-terminaaleissa, joiden edestä bussit myös lähtevät.

Kentältä on luonnollisesti mahdollista myös vuokrata oma auto, ja tässäkin on tarjolla useampia vaihtoehtoja, joista kukin voi valita mieleisensä. Jos lentosi saapuu Boryspilin kentälle varsin epäedulliseen aikaan, vaikkapa keskellä yötä, saatat ehkä haluta vain nopeasti nukkumaan. Tällöin paras vaihtoehto on D-terminaalilta lähtevä kuljetus lentokenttähotellille. Matka kestää vaivaiset viisi minuuttia ja pääset nopeasti lataamaan akkujasi. Seuraavana aamuna voit siirtyä Kiovan keskustaan hyvin levänneenä ja nauttia kaupungin tarjonnasta täysin rinnoin.

Suorat lennot Helsingistä Kiovaan kestävät noin kaksi tuntia, ja niitä operoi Ukraine International Airlines. Yhden välilaskun kanssa lennolle kertyy lisää kestoa puolestatoista tunnista ylöspäin, mutta liikennöiviä lentoyhtiöitäkin on valittavana useampia ja lentojen hinnat ovat suoria lentoja alhaisemmat. Muita Helsinki-Kiova-reitillä operoivia lentoyhtiöitä ovat muun muassa Lufthansa, airBaltic, KLM, Air France ja Czech Airlines.

Ukraina sijaitsee samalla aikavyöhykkeellä kuin Suomi, joten aikaerosta ei tarvitse kärsiä, vaan pääset suoraan kiinni paikalliseen rytmiin. Aamulennolla Helsingistä ehdit siis vielä lounasajaksi Kiovaan. Se onkin hyvä, sillä Kiova on suoranainen kaupunkilomalaisen päiväuni ja nähtävää riittää pidemmäksikin aikaa. Kiova on kuuluisa kauniista rakennuksistaan ja kulttuuritarjonnastaan, eikä museoiden, teatterin ja oopperan ystävillä käy aika pitkäksi. Korkeakulttuurin vastapainoksi miljoonakaupungin vilinästä löytyy toki menoja myös niille, jotka lähtevät mieluiten liikkeelle vasta auringonlaskun jälkeen. Kiova on kuin hiomaton timantti, joka odottaa löytämistään. Valitse siis haluamasi päivät oheisesta hakukoneesta ja varaa halvat lennot Helsingistä Kiovaan jo tänään!

Lennot Helsinki – Kiova

Onko kohteiden Helsinki ja Kiova välillä suoria lentoja?

Onko UIA yksi suosikeistasi? Jos on, sinua varmasti kiinnostaa kuulla, että se on yksi 1 yhtiöstä, joka operoi suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Kiova (KBP-Borispolin kansainvälinen lentoasema) välillä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Kiova välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Kiova välinen matka on 1 150 km ja lentoaika on keskimäärin 2 tuntia ja 5 minuuttia. Mutta sään suosiessa lentoon voi mennä niinkin vähän aikaa kuin 2 tuntia ja 5 minuuttia. Jos haluat varata suoran lennon, Lufthansa ja United Airlines tarjoavat usein hyviä vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Kiova välisille lennoille?

Haluatko tietää miten voit matkustaa kohteesta Helsinki kohteeseen Kiova? Tutustu listaamme suosituimmista reiteistä:

  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Kiova (KBP-Borispolin kansainvälinen lentoasema): 34 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Kiova (IEV-Zhulhany): 14 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Kiova välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Jokainen lentoyhtiö on erilainen. Jos olet varaamassa lentoa reitille Helsinki – Kiova, voit valita näistä kuudesta suosituimmasta lentoyhtiöstä:

  • Lufthansa, 86 lentoa kuussa
  • United Airlines, 59 lentoa kuussa
  • Air Canada, 49 lentoa kuussa
  • TAP Portugal, 30 lentoa kuussa
  • UIA, 30 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 28 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Kiova välillä on?

Matka kohteiden Helsinki ja Kiova välillä ei voisi olla helpompi. 5 päivittäistä lentoa takaavat, että voit helposti valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Kiova

Näytä kaikki 1 432 majoitusliikettä kohteessa Kiova
63 €
Khreschatyk City Center Hotel

Khreschatyk City Center Hotel

4.0 kautta 5.0
Khreschatyk City Center Hotel on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Itsenäisyydenaukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 134 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
23 €
Tourist Hotel

Tourist Hotel

3.0 kautta 5.0
Tourist Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kiovan akateeminen draaman ja komedian teatteri on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 kahvilaa ja ravintolan. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 332 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
212 €
Hyatt Regency Kiev

Hyatt Regency Kiev

5.0 kautta 5.0
Hyatt Regency Kiev on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Itsenäisyydenaukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 234 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.