Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Kiova

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Kiova

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KBP
Lennon hinta 170 €

Lennot Helsingistä Kiovaan

Ukrainan pääkaupunki Kiova on monelle täysin kartoittamaton helmi itäisessä Euroopassa. Lähes kolmen miljoonan asukkaan kaupunki on suomalaisessa mittakaavassa suorastaan valtava, ja tekemistä riittää niin perinteisen kulttuurin ystäville kuin railakkaammasta menosta nauttiville matkailijoillekin. Halusitpa kaupunkilomaltasi kaunista arkkitehtuuria tai vilkasta yöelämää, löydät sen varmasti Kiovasta. Lennot Helsingistä Kiovaan löydät puolestaan ebookersilta, joten varaa ne saman tien!

Lentäminen Helsingistä

Ensimmäinen etappi matkalla Helsingistä Kiovaan on Helsinki-Vantaan lentoasema noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, T1 ja T2, ja Euroopan Schengen-alueen ulkopuoleiset lennot, joihin myös Kiovan-lennot kuuluvat, operoidaan porteilta 31–38. Terminaalien läheisyydessä on runsaasti paikoitustilaa omalla autolla saapuville, ja esimerkiksi viikon pysäköinti kustantaa halvimmillaan vain 42 euroa, mihin sisältyy bussikuljetus pysäköintialueiden ja terminaalien välillä. Ruuhka-aikoina parkkipaikka kannattaa varata lentoasemalta etukäteen. Näin saat matkallesi mahdollisimman stressittömän ja sujuvan alun, mikä tarkoittaa myös mukavampaa lentomatkaa.

Jos et kuitenkaan ole saapumassa kentälle omalla autolla, on valittavanasi useampiakin vaihtoehtoja. Esimerkiksi Helsingin keskustasta lentoasemalle pääsee bussilla numero 615 alle tunnissa, ja kauempaa saapuvien iloksi paikalle pääsee myös suoraan kaukoliikenteen busseilla ja junalla. Taksikin toki kulkee lentoasemalle asti, mutta hintaa noin puolen tunnin kyydille kertyy huomattavasti julkisia kulkuvälineitä enemmän.

Saapuminen Kiovaan

Lento Helsingistä Kiovaan saapuu Boryspilin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee 29 kilometriä Kiovasta itään. Kiovaan pääset lentoasemalta mihin vuorokaudenaikaan tahansa vaikkapa D-terminaalin edestä virallisella lentokenttätaksilla, joiden kuljettajilla on lain vaatimat luvat ja itse takseissa mittarit näkyvillä liiallisen rahastuksen estämiseksi. Boryspilin lentoasemalta kulkee myös Sky Bus -bussiyhteys Kharkivskan metroaseman kautta Kiovan päärautatieasemalle. Vilkkaimpina aamun ja iltapäivän tunteina busseja kulkee vartin välein ja yöaikaankin vähintään kerran tunnissa, joten kyytiä ei tarvitse kauaa odotella. Bussikuljetuksen hintakaan ei päätä huimaa: noin 50 Ukrainan hryvniaa (alle kaksi euroa) ei varmastikaan romahduta kenenkään matkabudjettia. Bussilippuja voi ostaa suoraan kuljettajalta tai lipunmyyntipisteistä B- ja D-terminaaleissa, joiden edestä bussit myös lähtevät.

Kentältä on luonnollisesti mahdollista myös vuokrata oma auto, ja tässäkin on tarjolla useampia vaihtoehtoja, joista kukin voi valita mieleisensä. Jos lentosi saapuu Boryspilin kentälle varsin epäedulliseen aikaan, vaikkapa keskellä yötä, saatat ehkä haluta vain nopeasti nukkumaan. Tällöin paras vaihtoehto on D-terminaalilta lähtevä kuljetus lentokenttähotellille. Matka kestää vaivaiset viisi minuuttia ja pääset nopeasti lataamaan akkujasi. Seuraavana aamuna voit siirtyä Kiovan keskustaan hyvin levänneenä ja nauttia kaupungin tarjonnasta täysin rinnoin.

Suorat lennot Helsingistä Kiovaan kestävät noin kaksi tuntia, ja niitä operoi Ukraine International Airlines. Yhden välilaskun kanssa lennolle kertyy lisää kestoa puolestatoista tunnista ylöspäin, mutta liikennöiviä lentoyhtiöitäkin on valittavana useampia ja lentojen hinnat ovat suoria lentoja alhaisemmat. Muita Helsinki-Kiova-reitillä operoivia lentoyhtiöitä ovat muun muassa Lufthansa, airBaltic, KLM, Air France ja Czech Airlines.

Ukraina sijaitsee samalla aikavyöhykkeellä kuin Suomi, joten aikaerosta ei tarvitse kärsiä, vaan pääset suoraan kiinni paikalliseen rytmiin. Aamulennolla Helsingistä ehdit siis vielä lounasajaksi Kiovaan. Se onkin hyvä, sillä Kiova on suoranainen kaupunkilomalaisen päiväuni ja nähtävää riittää pidemmäksikin aikaa. Kiova on kuuluisa kauniista rakennuksistaan ja kulttuuritarjonnastaan, eikä museoiden, teatterin ja oopperan ystävillä käy aika pitkäksi. Korkeakulttuurin vastapainoksi miljoonakaupungin vilinästä löytyy toki menoja myös niille, jotka lähtevät mieluiten liikkeelle vasta auringonlaskun jälkeen. Kiova on kuin hiomaton timantti, joka odottaa löytämistään. Valitse siis haluamasi päivät oheisesta hakukoneesta ja varaa halvat lennot Helsingistä Kiovaan jo tänään!

Lennot Helsinki – Kiova

Onko kohteiden Helsinki ja Kiova välillä suoria lentoja?

Onko UIA valintasi lennolle kohteeseen Kiova? Loistava valinta! Se on yksi johtavista lentoyhtiöistä, joka tarjoaa suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Kiova (KBP-Borispolin kansainvälinen lentoasema) välillä, joten voit olla varma, että lentosi on mukava.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Kiova välillä kestää?

Seuraava jännittävä seikkailusi odottaa 2 tuntia ja 5 minuuttia päässä. Tämä on keskimäärin se aika, mikä 1 150 km päässä toisistaan sijaitsevien kohteiden Helsinki ja Kiova väliseen lentomatkaan menee aikaa.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Kiova välisille lennoille?

Jos haluat löytää parhaimmat lennot reitille Helsinki – Kiova, nämä ovat suosituimmat lentoreitit:

  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Kiova (KBP-Borispolin kansainvälinen lentoasema): 31 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Kiova (IEV-Zhulhany): 7 lentoa viikossa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Kiova välillä on?

Matka kohteiden Helsinki ja Kiova välillä ei voisi olla helpompi. 4 päivittäistä lentoa takaavat, että voit helposti valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Kiova

Näytä kaikki 1 725 majoitusliikettä kohteessa Kiova
184 €
11 Mirrors Design Hotel

11 Mirrors Design Hotel

5.0 kautta 5.0
11 Mirrors Design Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kultainen portti. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 50 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
34 €
Ibis Kiev Railway Station

Ibis Kiev Railway Station

3.0 kautta 5.0
Ibis Kiev Railway Station on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Ukrainan kansallinen sirkus (Kiova). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 281 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
238 €
Hyatt Regency Kiev

Hyatt Regency Kiev

5.0 kautta 5.0
Hyatt Regency Kiev on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Itsenäisyydenaukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 234 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.