Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Antigua ja Barbuda

Jos Antigua ja Barbuda on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunki- tai rantalomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Antigua ja Barbuda lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Antigua ja Barbuda

Kohteen Antigua ja Barbuda lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään lomamatkan edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Antigua ja Barbuda hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Antigua ja Barbuda, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Antigua ja Barbuda

Lomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kohteen ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Antigua ja Barbuda

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Antigua ja Barbuda. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Antigua ja Barbuda lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Antigua ja Barbuda?

Juuri nyt kohteeseen Antigua ja Barbuda saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Antigua ja Barbuda itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Antigua ja Barbuda ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Antigua ja Barbuda matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Antigua ja Barbuda löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Antigua ja Barbuda?

Kohteen Antigua ja Barbuda suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Antigua ja Barbuda halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Antigua ja Barbuda

412 €
The Escape at Nonsuch Bay -All Inclusive- Couples Only

The Escape at Nonsuch Bay -All Inclusive- Couples Only

4.0 kautta 5.0 Hughes Point, Freetown
The Escape at Nonsuch Bay -All Inclusive- Couples Only on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nonsuch Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen vilvoittelualtaan.
374 €
COCOS Hotel Antigua - All Inclusive - COUPLES ONLY

COCOS Hotel Antigua - All Inclusive - COUPLES ONLY

3.5 kautta 5.0 Valley Church Beach, Valley Church, Antigua
COCOS Hotel Antigua - All Inclusive - COUPLES ONLY on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valley Church Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 35 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Cocobay Resort - All Inclusive - Adults Only

Cocobay Resort - All Inclusive - Adults Only

4.0 kautta 5.0 Valley Church, Valley Church, Antigua
Cocobay Resort - All Inclusive - Adults Only on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valley Church Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 61 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Ocean Point Resort and Spa - Adults Only

Ocean Point Resort and Spa - Adults Only

3.0 kautta 5.0 Hodges Bay, St. John's, Antigua
Ocean Point Resort and Spa - Adults Only on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Coates Cottagen taidegalleria. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden hotellissa on 68 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Trade Winds Hotel

Trade Winds Hotel

4.0 kautta 5.0 Dickenson Bay, St. John's, Antigua
Trade Winds Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marble Hill. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 51 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
99 €
Table D'Hote Cottages

Table D'Hote Cottages

3.0 kautta 5.0 Marble Hill Rd, St. John's, ANU
Table D'Hote Cottages on saanut mahtavaa palautetta mökkien tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marble Hill. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 3 tähden mökissä on 3 mökkiä 1 kerroksessa. Kaikki mökit tarjoavat asiakkaille keittiöt ja parvekkeet/patiot.
184 €
Dickenson Bay Oasis Antigua Village

Dickenson Bay Oasis Antigua Village

3.0 kautta 5.0 Marina Bay Road, St. John's
Tämä huoneistohotelli on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Dickenson Bay Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1984 rakennetussa 3 tähden huoneistohotellissa on 4 huoneistoa 2 kerroksessa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Galley Bay Resort & Spa - All Inclusive - Adults Only

Galley Bay Resort & Spa - All Inclusive - Adults Only

4.5 kautta 5.0 Five Islands Village, St. John's, Antigua
Galley Bay Resort & Spa - All Inclusive - Adults Only on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galley Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 98 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
304 €
Nonsuch Bay Resort All Inclusive

Nonsuch Bay Resort All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Hughes Point, Freetown, Antigua
Nonsuch Bay Resort All Inclusive on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nonsuch Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 55 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Pineapple Beach Club Antigua - Adults Only – All Inclusive

Pineapple Beach Club Antigua - Adults Only – All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Long Bay, St. Phillips North, Willikies, Antigua
Pineapple Beach Club Antigua - Adults Only – All Inclusive on saanut mahtavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Long Bay. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 180 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja jääkaapin.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Antigua ja Barbuda

Katso kaikki kohteen Antigua ja Barbuda vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Antigua ja Barbuda

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Antigua ja Barbuda

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.