Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Austfirðir – Matkat

Valitse seuraavaksi lomakohteeksesi Austfirðir: lomat siellä tarjoavat paljon uusia elämyksiä ja mielenkiintoisia kokemuksia.

Austfirðir – Lennot ja hotelli

Lennot ja majoituspaikka sekä ihanat seikkailut... Ebookers haluaa varmistaa, että houkutteleva Austfirðir on takuulla unohtumaton lomakohde.

Haluaisitko matkallesi vähän enemmän käyttörahaa? Voit säästää parhaimmillaan jopa 9.6%^, kun tilaat lennot ja hotellit samanaikaisesti palveluidemme kautta.

Ihanteellisen matkan suunnittelu ei ole milloinkaan ollut näin vaivatonta, koska kaikki tarvitsemasi on nyt yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoituspaikan kattavan kansainvälisen valikoiman ansiosta voit jättää kaiken taaksesi vaikka huomenna.

Jos varaat lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja löydät edullisemman paketin kahden vuorokauden sisällä varauksen tekemisestä, vastaamme siihen hyvittämällä sinulle erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Meidän tehtävämme on auttaa sinua toteuttamaan unelmasi. Haluatpa sitten tutustua tuntemattomiin maihin, siemailla drinkkejä tai kokea muunlaisia nautintoja, me voimme tehdä haaveistasi totta.

Varausehtoja sovelletaan.

Austfirðir – Matkat

Reykjavik on kohteen Islanti pääkaupunki. Se sijaitsee 370 km länteen kohteesta Austfirðir.

Täällä ei ole pakko istua koko päivää autossa tutkiakseen paikallista luontoa. Vain 20 km:n päässä kaupungista sijaitseva Hengifossin vesiputous on suosittu paikka rentoutua ja nauttia raittiista ilmasta. 45 km:n päässä kaupungista löytyy myös Papey, joka tarjoaa tarvittaessa lisää idyllistä luonnonrauhaa.

Jos sinulla on ylimääräistä aikaa, kiinnostaisiko retki seudun muihin kohteisiin? Reydarfjoerdur ja Faskrudsfjordur sijaitsevat vain 16 km:n ja 30 km:n matkan päässä, joten pistä jo menoksi.

Jos olet täällä päin 17 kesäkuuta, olet todellinen onnenpekka, koska koko kansakunta kerääntyy silloin juhlimaan Islannin itsenäisyyspäivää.

Vaikka olisikin jo aika lähteä kotiin, aina voi tulla taas uudelleen. Voi olla kannattavaa käyttää ainakin muutama matkakassasta ylijäänyt Islannin kruunu ja hankkia jokin upea tuliainen muistoksi tästä lumoavasta alueesta.

Kun paluulennon hetki koittaa, suunnittele matkareitti valmiiksi, kerää matkatavarat kasaan ja laita herätyskello soimaan. Lähin lentokenttä, Egilsstaðir (EGS), sijaitsee suunnilleen 35 km pohjoiseen.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Austfirðir

Katso kaikki 2 aktiviteettia kohteessa Austfirðir

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Austfirðir

Näytä kaikki 173 majoitusliikettä kohteessa Austfirðir
Hali Country Hotel

Hali Country Hotel

Hali 2, Vatnajokull, Hofn
  3.0 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (2 arvostelua)

  Hali Country Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. Majoitusliike ...

  Hali Country Hotel141 €

  Hali Country Hotel141 €
  Seljavellir Guesthouse

  Seljavellir Guesthouse

  Seljavellir, Vatnajokull, Hofn
   3.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (4 arvostelua)

   Seljavellir Guesthouse on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull. ...

   Seljavellir GuesthouseHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.