Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

El Vendrell – Matkat

Haluatko kokea kaupungista enemmän kuin pelkän ydinkeskustan? Lähde retkelle vaikka esikaupunkiin nimeltä El Vendrell, joka sijaitsee 60 km koilliseen keskustasta. Jos kenttä, jolle lentosi laskeutuu, on Barcelonan kansainvälinen lentokenttä, sieltä on matkaa määränpäähän 45 km länteen. Kun olet hyvästellyt kanssamatkustajat ja astunut ulos koneesta, olet perillä ennen kuin huomaatkaan.

El Vendrell – Lennot ja hotelli

Ota rennosti ja anna ebookers-matkailuasiantuntijoiden ottaa ohjat. Lennot, majoituspaikka ja unohtumattomia elämyksiä – me teemme kaiken tämän mahdolliseksi. Sinun pitää vain rentoutua ja nauttia elämästä!

Jos hankit lentoliput ja huoneet yhdessä, säästät jopa 9.6%^.

Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin hyvin suunniteltu matka. Suuressa tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja runsaat 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, joten jännittävä pakomatka on aivan kättesi ulottuvilla.

Miltä mahtaisi kuulostaa hintatakuu? Jos onnistut löytämään jostakin edullisemman matkapaketin kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla hintojen välisen erotuksen.

Pakkaa matkalaukkusi, sillä on aika lähteä liikkeelle! Me autamme sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – halusitpa sitten aavikon hiekoille tai korkeille vuorenhuipuille, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantaparatiiseihin.

Varausehtoja sovelletaan.

El Vendrell – Matkat

Tässä kaupungissa riittää mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää, erityisesti lähellä kohdetta El Vendrell. Parhaimpien nähtävyyksien valitseminen ei ole helppoa, mutta Aqualeonin vesipuisto ja Calafell Slide ovat pari, joita ei kannata jättää väliin. Näissä vierailun jälkeen kannattaa myös suunnata kohteisiin La Graiera Golf Club (golfkeskus) ja Arc de Beràn monumentti. Hyvä tapa tutustua tähän kaupunkiin lähemmin on vierailla joissain sen kaupunginosissa. Kannattaa vierailla esimerkiksi alueilla Bellvei ja Sant Salvador ja tutustua niiden nähtävyyksiin.

Santa Cruen linna ja Ciutadella Ibèrican muinainen kaupunki tarjoavat puolestaan tietoa alueen historiasta.

El Vendrell – Hotellit

Haluatko jo varata itsellesi majoituksen? ebookersin hotellioppaan sisältämästä yli 21 majoitusliikkeestä löydät helposti omasi!

Kuka väittää, että hyvästä palvelusta pitää aina maksaa maltaita? Hostal del Castell de Gimenelles ja Hotel Sant Jordi mahdollistavat lepäämisen mukavassa ympäristössä houkuttelevaan hintaan. Ehkä haluaisit kuitenkin viettää lomasi luksuksesta nauttien? Autuaat lomapäivät odottavat sinua, jos teet varauksen majoitusliikkeestä Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa tai Ohtels Gran Hotel Europe.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa El Vendrell

Näytä kaikki 105 majoitusliikettä kohteessa El Vendrell
Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga

Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga

Avda. Balneari 4-6, Coma-Ruga, El Vendrell, Tarragona
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ...

  Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga115 €

  Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga115 €
  Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa

  Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa

  Av. Sanatori, 1, Playa San Salvador, El Vendrell, Tarragona
   5.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (3 arvostelua)

   Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta ...

   Le Meridien Ra Beach Hotel & SpaHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.