Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

El Vendrell – Matkat

Haluatko kokea kaupungista enemmän kuin pelkän ydinkeskustan? Lähde retkelle vaikka esikaupunkiin nimeltä El Vendrell, joka sijaitsee 60 km koilliseen keskustasta. Jos kenttä, jolle lentosi laskeutuu, on Barcelonan kansainvälinen lentokenttä, sieltä on matkaa määränpäähän 45 km länteen. Kun olet hyvästellyt kanssamatkustajat ja astunut ulos koneesta, olet perillä ennen kuin huomaatkaan.

El Vendrell – Lennot ja hotelli

Ota rennosti ja anna ebookers-matkailuasiantuntijoiden ottaa ohjat. Lennot, majoituspaikka ja unohtumattomia elämyksiä – me teemme kaiken tämän mahdolliseksi. Sinun pitää vain rentoutua ja nauttia elämästä!

Jos hankit lentoliput ja huoneet yhdessä, säästät jopa 7.7%^.

Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin hyvin suunniteltu matka. Suuressa tietokannassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja runsaat 500 000 majoituspaikkaa eri puolilla maailmaa, joten jännittävä pakomatka on aivan kättesi ulottuvilla.

Miltä mahtaisi kuulostaa hintatakuu? Jos onnistut löytämään jostakin edullisemman matkapaketin kahden vuorokauden kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla hintojen välisen erotuksen.

Pakkaa matkalaukkusi, sillä on aika lähteä liikkeelle! Me autamme sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – halusitpa sitten aavikon hiekoille tai korkeille vuorenhuipuille, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantaparatiiseihin.

Varausehtoja sovelletaan.

El Vendrell – Matkat

Tässä kaupungissa riittää mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää, erityisesti lähellä kohdetta El Vendrell. Parhaimpien nähtävyyksien valitseminen ei ole helppoa, mutta Aqualeonin vesipuisto ja Calafell Slide ovat pari, joita ei kannata jättää väliin. Näissä vierailun jälkeen kannattaa myös suunnata kohteisiin La Graiera Golf Club (golfkeskus) ja Arc de Beràn monumentti. Hyvä tapa tutustua tähän kaupunkiin lähemmin on vierailla joissain sen kaupunginosissa. Kannattaa vierailla esimerkiksi alueilla Bellvei ja Sant Salvador ja tutustua niiden nähtävyyksiin.

Santa Cruen linna ja Ciutadella Ibèrican muinainen kaupunki tarjoavat puolestaan tietoa alueen historiasta.

El Vendrell – Hotellit

Haluatko jo varata itsellesi majoituksen? ebookersin hotellioppaan sisältämästä yli 21 majoitusliikkeestä löydät helposti omasi!

Kuka väittää, että hyvästä palvelusta pitää aina maksaa maltaita? Hostal del Castell de Gimenelles ja Hotel Sant Jordi mahdollistavat lepäämisen mukavassa ympäristössä houkuttelevaan hintaan. Ehkä haluaisit kuitenkin viettää lomasi luksuksesta nauttien? Autuaat lomapäivät odottavat sinua, jos teet varauksen majoitusliikkeestä Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa tai Ohtels Gran Hotel Europe.

Löydä halvat matkat kohteeseen El Vendrell

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen El Vendrell. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen El Vendrell lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen El Vendrell?

Juuri nyt kohteeseen El Vendrell saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen El Vendrell itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen El Vendrell ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen El Vendrell matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen El Vendrell löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen El Vendrell?

Kohteen El Vendrell suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, kesäkuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen El Vendrell halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa El Vendrell

279 €
Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa

Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa

5.0 kautta 5.0 Av. Sanatori, 1, Playa San Salvador, El Vendrell, Tarragona
Le Meridien Ra Beach Hotel & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calafellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 144 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Camping Vendrell Platja

Camping Vendrell Platja

2.0 kautta 5.0 Av. del Sanatori s/n, El Vendrell, Tarragona
Camping Vendrell Platja on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 110 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
129 €
4R Gran Europe

4R Gran Europe

4.0 kautta 5.0 Avda. Palfuriana, 107-109, El Vendrell, Tarragona
4R Gran Europe on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 148 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
60 €
Ramblas Vendrell

Ramblas Vendrell

4.0 kautta 5.0 46-50 Av. Riera De La Bisbal, El Vendrell
Ramblas Vendrell sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cellers Avgvstvs Forvm -viinitila. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
152 €
Nubahotel Coma-ruga

Nubahotel Coma-ruga

4.0 kautta 5.0 Avda Brisamar 44-50, Comarruga, El Vendrell, Tarragona
Nubahotel Coma-ruga on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 236 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
73 €
Ohtels San Salvador

Ohtels San Salvador

3.0 kautta 5.0 Carrer del Llobregat, 11, El Vendrell, Tarragona
Ohtels San Salvador on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 155 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
108 €
Pierre & Vacances Comarruga

Pierre & Vacances Comarruga

3.5 kautta 5.0 Avinguda Palfuriana 123, Comarruga, El Vendrell, Tarragona
Pierre & Vacances Comarruga on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa De Coma-rugan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja concierge-palvelut. Tässä 3,5 tähden huoneistohotellissa on 71 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
124 €
Hotel Comarruga Platja

Hotel Comarruga Platja

3.0 kautta 5.0 Avenida Palfuriana, 115, Comarruga, El Vendrell, Tarragona
Hotel Comarruga Platja on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 75 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
171 €
Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga

Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga

4.0 kautta 5.0 Avda. Balneari 4-6, Coma-Ruga, El Vendrell, Tarragona
Hotel Balneario Termaeuropa Playa De Coma Ruga sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta El Vendrellin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 119 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
Hae hinnat
Villa Arc Iris

Villa Arc Iris

4.0 kautta 5.0 Carrer Arc De Sant Marti 34, El Vendrell
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa De Coma-rugan ranta. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

Halvat meno-paluu lennot El Vendrell

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa El Vendrell

Katso kaikki kohteen El Vendrell vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.