Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Heviz – Matkat

Uuden lomakohteen valitseminen voi olla yllättävän vaikeaa, mutta ebookers tekee kaikesta helpompaa. Ota selvää, miksi juuri kohteen Heviz-loma voisi olla hyvä idea.

Heviz – Lennot ja hotelli

Kun on aika jättää kaikki taakse ja kokea Heviz ja sen kiehtovat nähtävyydet, ebookers tarjoaa sinulle viimeisimmät tarjoukset lennoista, majoituksista, retkistä, autonvuokrauksista ja kaikesta muusta, mitä onnistuneeseen lomaan tarvitaan.

Haluaisitko vähän suuremman matkabudjetin? Säästät parhaimmillaan jopa 9.6%^, kun tilaat lennot ja majoituksen yhtä aikaa palveluidemme kautta.

Toteuta unelmiesi matka etsimällä haluamasi yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituspaikan joukosta.

Mietitkö, että saattaisit löytää edullisemman tarjouksen muualta? Älä epäröi turhaan, vaan varaa lennot ja hotelli nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi huomaamaan muualla paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä, pistämme paremmaksi palauttamalla sinulle erotuksen.

Pakkaa laukkusi, sillä on aika lähteä liikkeelle! Me voimme auttaa sinua vapauttamaan sisäisen seikkailijasi – halusitpa sitten kuumaan erämaahan tai korkeille vuorenhuipuille, tai vaikkapa niiden väliin levittäytyville rannoille.

Varausehtoja sovelletaan.

Heviz – Matkat

Kun ottaa huomioon, että kaupunkialueelta löytyy vakituisia asukkaita 4 000, uusien tuttavuuksien tekeminen ei voi olla vaikeaa!

Pääkaupunki Budapest sijaitsee kohteesta Heviz 160 km koilliseen ja naapurikaupunki Keszthely 6 km kaakkoon päin.

Katsele järvellä asustavia eläimiä tai istuudu vain alas ja nauti rauhoittavasta aaltojen liikkeestä kohteessa Hevizjärvi.

Välillä on hyvä miettiä myös syvällisempiä asioita, ja Roomalaiskatolinen pyhän hengen kirkko on juuri sopiva paikka tähän.

Heviz – Hotellit

ebookersin matkaopas esittelee kaikki alueen sopivimmat yöpymispaikat. Saatavilla on yli 36 majoitusliikettä, joiden joukosta voit löytää oman majapaikkasi helposti ja nopeasti.

Voit herätä lomalla joka aamuun hymyillen, jos olet onnistunut löytämään huoneen yhdestä suosituimpiin kuuluvista majoitusliikkeistämme, joita ovat esimerkiksi Kolping Hotel Spa & Family Resort ja Lotus Therme Hotel & Spa.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Heviz

Katso kaikki 21 aktiviteettia kohteessa Budapest

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Heviz

Näytä kaikki 517 majoitusliikettä kohteessa Heviz
Lotus Therme Hotel & Spa

Lotus Therme Hotel & Spa

Lotuszvirag u. 1, Heviz
  5.0 kautta 5.0
   
   

  Lotus Therme Hotel & Spa on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hevizjärvi. Majoitusliike tarjoaa ...

  Lotus Therme Hotel & SpaHae hinnat

  Palace Hotel Heviz

  Palace Hotel Heviz

  Rakoczi u. 1-3, Heviz
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,7/5 (11 arvostelua)

   Palace Hotel Heviz on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hevizjärvi. Majoitusliike ...

   Palace Hotel Heviz76 €

   Palace Hotel Heviz76 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.