Pääosion alkuosa

Israel matkat

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Israel – hotellit

Hae lento + hotelli

Lisävalinnat

Parhaat matkapaketit kohteeseen Israel:

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Israel:

Näytä kaikki 839 hotellia kohteessa Israel
Elma Arts Complex Luxury Hotel
Elma Arts Complex Luxury Hotel
1 Yair Street, Zikhron Ya'aqov
5.0 kautta 5.0

Zikhron Ya'akov -ostoskeskus, Nili-museo – Beit Aaronsohn ja Somek Estate -viinitarha ovat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista.Tykistömuseo ...

227 €

227 €
Beresheet Hotel
Beresheet Hotel
Derech Beresheet 1, Mitzpe Ramon
5.0 kautta 5.0

Makhtesh Ramon -vierailijakeskus ja Hadasaar Natural Living sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Ramonin ...

489 €

489 €
Dan Boutique Jerusalem
Dan Boutique Jerusalem
31 Hebron Road, Jerusalem
4.5 kautta 5.0
4,2 / 5 (4 arvostelua)

Pyhän Andeaksen kirkko ja First Station sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Jaffan portti ja Länsimuuri ovat myös ...

155 €

155 €
Royal Beach Tel Aviv
Royal Beach Tel Aviv
Ha-Yarkon St. 19, Tel Aviv
5.0 kautta 5.0
4,0 / 5 (1 arvostelua)

Matkailutoimisto ja Carmelin tori ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. ...

265 €

265 €
Kartta

Matkalle Israeliin

Israel on monen matkaajan unelmien matkakohde. Mikset käyttäisi Ebookers.fi –sivustoa varataksesi lennot ja majoituksen aloittaaksesi elämäsi matkan.

Israel ja läheiset Palestiinalaiset alueet tarjoavat matkaajille monenlaisia mahdollisuuksia. Tämä alue on ollut pitkään turistien tavoittamattomissa vuosikymmeniä kestäneen väkivallan vuoksi, mutta miljoonat pelottomat matkaajat erilaisista elämänvaiheista ja kulttuurisista taustoista ovat vierailleet Israelissa joka vuosi siitä huolimatta. Israel ja Palestiinalaiset alueet kutsuvat matkailijoita, sillä ne tarjoavat upeita hiekkarantoja, muinaisia raunioita ja pyhiä alueita.

Paras aika matkustaa kohteeseen Israel

Sää Israelissa

Välimereltä vaikutteita saanut Israel tarjoaa ilmaston, joka vaihtelee pohjoisen ja rannikkoalueiden subtrooppisesta ilmastosta aina maan eteläisten ja itäisten osien kuivaan ilmastoon. Israelissa on sadekausi lokakuusta toukokuuhun saakka. Israelin korkeimmat paikat, kuten Golanin kukkulat, saavat lunta talvisin mutta suurin osa maasta saa kosteutensa sateensa. Lämpötilat vaihtelevat 4 ja -14 asteen välillä sadekausina ja 18-32 asteen välillä aavikkokesinä. Monet matkailijat vierailevat Israelissa juutalaisten ja kristillisten pyhien aikaan, jotka voivat johtaa korkeampiin hintoihin rajoitetun saatavuuden vuoksi. Ebookers.fi tarjoaa loistavia tarjouksia muulle ajalle.

Muita vinkkejä kohteesta Israel

Historiaa ja kulttuuria Israelissa

Trendikäs Tel Aviv

Matka Tel Avivin kosmopoliittiin tarjoaa matkustajille hieman syrjemmässä olevan trendikkään välimerellisen rantakohteen Israelin rannikolla.

Muinainen Rooma ja Masada-vuori

Historiafriikit nauttivat Masada-vuoren kierroksestamme Kuolleenmeren eteläisessä päässä, jossa tarjolla ovat muun muassa muinaiset roomalaisten leirintäalueiden jäännökset.

Historiallinen Akko

Sukella ristiretkeilijöiden ja muinaisten merenmatkaajien historiaan muinaisessa Akkon arabikaupungissa läntisen Galilean tuntumassa.

Bar'am-kansallispuisto

Bar'am-kansallispuisto sijaitsee ylemmän Galilean alueella ja sisältää hyvin säilyneen muinaisen synagogan kolmannelta vuosituhannelta.

Beatitudes-vuori

Jeesuksen Kristuksen historian tuntevat matkaajat tulevat nauttimaan Beautitudes-vuoren historiallisuudesta, sillä Jeesuksen tunnettu saarna tapahtui tässä sijainnissa kaksi tuhatta vuotta sitten.

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.