Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Matkoja kohteeseen Peloponnesos loppuvuodesta 2020

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Peloponnesos

Jos Peloponnesos on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunkilomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Peloponnesos lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta urbaanille seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Peloponnesos

Kohteen Peloponnesos lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään kaupunkiloman edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Peloponnesos hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 7.7% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Peloponnesos, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Peloponnesos

Kaupunkilomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kaupungin ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin
autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä sinä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Peloponnesos

331 €
The Westin Resort, Costa Navarino

The Westin Resort, Costa Navarino

5.0 kautta 5.0 Navarino Dunes, Costa Navarino, Trifylia, Peloponnesos
The Westin Resort, Costa Navarino on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Romanosin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 445 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
153 €
Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli

5.0 kautta 5.0 Eparhiaki Odos Porto Heli- Costa, Porto-Heli, Ermionida, Peloponnesos
Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Ermionídan venesatama on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 66 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
400 €
To Pappoudiko

To Pappoudiko

4.0 kautta 5.0 AEROPOLI, East Mani, PEL
To Pappoudiko on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Diros-luolat. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huoneistohotellissa on 7 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
423 €
The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino

The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino

5.0 kautta 5.0 Navarino Dunes, Costa Navarino, Trifylia, Peloponnesos
The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Mati-Boukan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 321 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
90 €
Garden City Resort

Garden City Resort

5.0 kautta 5.0 52 Kritis, Kalamata, Peloponnesos
Garden City Resort on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalamatan kunnallinen rautatiepuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 25 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Elysian Luxury Hotel & Spa

Elysian Luxury Hotel & Spa

5.0 kautta 5.0 Synoikia Kordia, Kalamata, Kalamata
Elysian Luxury Hotel & Spa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kalamatan kunnallinen rautatiepuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 44 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
79 €
Messinian Bay Hotel

Messinian Bay Hotel

3.0 kautta 5.0 Aeropolis Kalamatas, Almyros - Verga, Kalamata, Peloponnesos
Messinian Bay Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 76 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
152 €
Barceló Hydra Beach Resort

Barceló Hydra Beach Resort

5.0 kautta 5.0 A.E. Plepi, Themisia, Ermionida, Peloponnesos
Barceló Hydra Beach Resort on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Crusaderin linna sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 347 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
40 €
Sea View

Sea View

2.0 kautta 5.0 Loutra Oreas Elenis, Corinth, Peloponnesos
Sea View on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Korintin kanava. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 22 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
55 €
Dias Hotel

Dias Hotel

4.0 kautta 5.0
Dias Hotel on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Agios Spyridonaksen kirkko on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 11 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

Halvat meno-paluu lennot Peloponnesos

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Peloponnesos

Katso kaikki kohteen Peloponnesos vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.