Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Halvat lennot Helsinki Praha

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Helsinki-Praha lennot

Tshekin pääkaupunki Praha on viime vuosina huomioitu erilaisissa äänestyksissä kuuluvan viiden romanttisimman kaupungin joukkoon, eikä suotta. Prahan tunnelmallisen lempeä ilmapiiri tarjoaakin täydelliset puitteet romanttiselle viikonlopulle. Me Ebookersilla autamme sinua löytämään parhaat lennot ja hotellit Prahaan edullisesti, nopeasti ja vaivattomasti.

Lennot Helsingistä

Matkustaessasi Helsingistä Prahaan lähdet matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsinki-Vantaan lentoasema sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta ja se sijaitsee hyvin liikenneyhteyksien päässä. Voit hypätä Helsingin keskustasta lentokenttäbussiin, jolla matka lentokentälle kestää noin 40 minuuttia ja maksaa 4,50€. Vaihtoehtoisesti voit matkustaa lentokentälle taksilla, jolloin matka kestää noin 30 minuuttia, mutta kustantaa ainakin 30€. Jos olet liikenteessä omalla autollasi, voit jättää autosi lentoaseman Lomaparkkiin. Siellä sinulla on valinnanvaraa ulkoparkin (39€/vko) ja kahden eri parkkihallin (57€ - 65€/vko) välillä. Kaikilta pysäköintialueilta on maksuton bussikuljetus terminaaleihin, joten sinun ei tarvitse huolehtia pitkästä kävelymatkasta matkatavaroidesi kanssa.

Matkustaminen Prahaan
Lentäessäsi Helsingistä Prahaan saavut Ruzyněn kansainväliselle lentoasemalle. Lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Prahan keskustasta. Siitä huolimatta, että kenttä sijaitsee suhteellisen lähellä Prahan keskustaa, ei raideyhteyttä kentältä keskustaan ole. Voit valita matkustustavaksesi kentältä taksin tai bussin. Taksilla pääset keskustaan hieman bussia nopeammin hinnan ollessa jotain 500 ja 700 CZK välillä eli 20€ ja 28€ välillä. Busseilla pääset kentältä Dejvickán ja Zličínin metroasemille. Bussilippu maksaa vain 26 CZK eli n. 1€ ja kelpaa myös metrolla matkustaessasi. Prahassa hyvä matkustustapa onkin metro, mikäli haluat liikkua pitempiä matkoja kaupungin sisällä. Kävellen pääsee myös lähes joka paikkaan, mutta mikäli nähtävyydet haluaa nähdä yhdellä kertaa, kannattaa ajaa raitiovaunulinja 22 tai 91 kokonaan läpi, sillä näiden varrella sijaitsee kaikki suosituimmat kohteet.

Parhaimmillaan Praha on kesäaikaan, mutta kulttuurielämä on virkeää läpi vuoden. Miksipä et siis kokeilisi välillä jotain uutta, ja matkustaisi vaihteeksi Prahaan vaikkapa keskellä talvea. Me eBookersilla olemme mielellämme apuna matkasi suunnittelussa. Voitkin aloittaa sen heti valitsemallasi haluamasi matkustuspäivät viereisessä hakukoneessa!

Kartta

Lento ja hotelli paketissa edullisesti:

Hotellit Praha

Näytä kaikki 1 350 hotellia kohteessa Praha
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Prague
5.0 kautta 5.0
4,4 / 5 (62 arvostelua)

Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ...

63 €

63 €
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prague
5.0 kautta 5.0
4,5 / 5 (92 arvostelua)

Palladium, Obecní dům ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 ...

51 €

51 €
Grand Majestic Plaza

Grand Majestic Plaza

Truhlarska 16, Prague
5.0 kautta 5.0
4,3 / 5 (75 arvostelua)

Palladium ja Obecní dům sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan ...

94 €

94 €
Hotel Aron

Hotel Aron

Zerotinova 39, Prague
3.5 kautta 5.0
3,5 / 5 (12 arvostelua)

Riegrovy sady, Divadlo Hybernia ja Ruutitorni sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotelli. Obecní dům ja Tasavallan aukio ovat myös 3 kilometrin päässä.

22 €

22 €
Corinthia Hotel Prague

Corinthia Hotel Prague

Kongresova 1, Prague
5.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (53 arvostelua)

Prahan kongressikeskus on 0,4 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli.

70 €

70 €
Eurostars Thalia

Eurostars Thalia

Narodni Trida 13, Prague
4.5 kautta 5.0
4,2 / 5 (32 arvostelua)

Laterna Magika ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotelli. Klementinum - Prahan kansalliskirjasto ja ...

55 €

55 €

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.