Lennot Helsinki - Malé alkaen 620 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lennot Helsinki – Malé

Halvimmat 7 päivän aikana löydetyt hinnat määritetylle ajanjaksolle kohteeseen Malé ovat meno-paluulennoille 620 € ja yhdensuuntaisille lennoille 390 €. Sivustomme avulla löydät lisäksi kohteen Malé lentotarjoukset vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Reitin Helsinki – Malé lentotiedot
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Kohdelentokentän IATA-koodiMLE
Lennon hinta619 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – MLE

Malé lentotiedot

Lähtöpaikka Helsinki
Lähtölenuitktän IATA-koodi HEL
Matkustaminen kohteeseen Malé
Kohdelenuitktän IATA-koodi MLE
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Lufthansa, Etihad Airways, Qatar Airways, Air France, Austrian Airlines, KLM, Aeroflot-Russian Airlines
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta 620 €

Lennot Helsinki – Malé

Voinko lentää tällä hetkellä kohteesta Helsinki kohteeseen Malé?

Saat lisää tietoa tämänhetkisistä lentorajoituksista ja terveysneuvoista COVID-19-matkustusneuvontasivultamme. Kaikki ajantasaisimmat kohteiden Helsinki ja Malé välisiin lentoihin liittyvät tiedot lisätään tälle sivulle.

Voinko peruuttaa lentovaraukseni kohteeseen Malé COVID-19:n takia?

Koska olet ebookersin asiakas, sinulla voi olla mahdollisuus peruuttaa matkasi kohteeseen Malé ilman lisämaksua ja saada hyvityskuponki, jonka voit käyttää toiseen lentoon. Näet tilisi tiedoista, sisältyykö varaukseesi tämä vaihtoehto. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, suuntaa asiakaspalveluportaaliimme.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Malé välisille lennoille?

Jos olet lentämässä kohteiden Helsinki ja Malé välillä, Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) tulee mitä luultavimmin olemaan lähtölentokenttäsi ja Male (MLE-Velanan kansainvälinen lentoasema) saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Malé välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Olet säästänyt kovalla työllä ansaitut rahasi tulevaa lomaasi varten, ja nyt on aika hankkia liput. Sinulla on muutama vaihtoehto matkalle kohteiden Malé ja Helsinki välillä. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on Qatar Airways, joka liikennöi 17 lentoa joka kuukausi. Mutta mitä runsaammin vaihtoehtoja, sitä parempi. Aeroflot on toinen suosittu lentoyhtiö, joka operoi 17 lentoa kohteiden Helsinki ja Malé välillä joka kuukausi. Minkä tahansa valinnan teetkin, lentosi tulee varmasti olemaan loistava.

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Malé välillä on?

Jos suunnittelet matkaa kohteiden Helsinki ja Malé välillä, löydät varmasti täydellisen vaihtoehdon, koska reitillä operoidaan noin 10 lentoa viikossa.

Malé – vuokra-autotarjoukset

Varatuimmat hotellit Malé

JEN Maldives Male by Shangri-La

JEN Maldives Male by Shangri-La

4 out of 5
Ameer Ahmed Magu, Malé, Kaafun atolli
Hinta on 231 € per yö ajalle 3. helmik. viiva 4. helmik.
Medhu Ziyaaraiy ja Malediivien islamilainen keskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Mulee Aage -palatsi ...
4/5 Very Good! (1 arvostelu)
One night in Male
"We only had one night in Male before we headed off to our resort at Iru Fushi. The hotel is very nice and staff are very welcoming, but it was a fairly expensive 8 hours for us (that seemed to be the story of our time in theMaldives mind you!). A good choice in Male but would have been nicer to spend ..."

Arvosteltu 22.6.2012

JEN Maldives Male by Shangri-La
Samann Grand

Samann Grand

4 out of 5
Roashanee Magu, Malé, Male
Hinta on 202 € per yö ajalle 11. helmik. viiva 12. helmik.
People's Majlis ja Malediivien islamilainen keskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Medhu Ziyaaraiy ...
5/5 Exceptional! (1 arvostelu)
"The room was stunning. I had a huge shower and the decor was wonderful. The service i received from all staff was brilliant and Ali was extremely helpful. After a week on a boat I very much enjoyed the air conditioned luxury. Easy to get to from the ferry terminal too. Excellent!"

Arvosteltu 19.10.2019

Samann Grand
Marble Hotel

Marble Hotel

3 out of 5
Kanbaa Aisa Rani Hingun, Maafannu, Malé
Hinta on 61 € per yö ajalle 21. tammik. viiva 22. tammik.
Malén kalatori, Jumhooree Maidhaan (aukio) ja Kansallismuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sultan-puisto ...
Marble Hotel

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoituspaikoista.
Maagiri Hotel

Maagiri Hotel

4 out of 5
Boduthakurufaanu Magu, Malé, Kaafun atolli
Hinta on 305 € per yö ajalle 21. tammik. viiva 22. tammik.
Chaandhanee Magu -katu ja Malediivien islamilainen keskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Jumhooree Maidhaan ...
Maagiri Hotel
The Beehive

The Beehive

3 out of 5
M. Shaheed Ali Hingun, Malé
Hinta on 128 € per yö ajalle 30. tammik. viiva 31. tammik.
Rasfannun rantapaviljonki, Kansallismuseo ja Malediivien islamilainen keskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ...
The Beehive
Unima Grand

Unima Grand

3 out of 5
Roashanee Magu, Malé
Hinta on 180 € per yö ajalle 21. tammik. viiva 22. tammik.
People's Majlis ja Malediivien islamilainen keskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Medhu Ziyaaraiy ...
4/5 Very Good! (1 arvostelu)
"Angenehmer Aufenthalt und gutes Essen. In direkter Nähe zum Flugplatz aber ohne Fluglärm"

Arvosteltu 23.11.2019

Unima Grand
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Malé
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.