Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Lontoo - Kittilä

Lähtölentokentän IATA-koodi LON
Kohdelentokentän IATA-koodi ENF

Lennot Lontoo–Kittilä

Oletko suuntaamassa kohteeseen Kittilä? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Lontoo–Kittilä löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Kittilä on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Lontoo–Kittilä – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Lontoo–Kittilä etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Lontoo kohteeseen Kittilä saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Lontoo–Kittilä ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Kittilä?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Kittilä, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Kittilä nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Lontoo–Kittilä

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Lontoo–Kittilä maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Lontoo – Kittilä

Onko kohteiden Lontoo ja Kittilä välillä suoria lentoja?

Monet yhtiöt operoivat väliä Lontoo (LGW-Gatwick) – Kittilä (KTT), joten täydellisen loman varaaminen ei ole vaikeaa. Tarkista millaisen aikataulun TUI Airways tarjoaa. Jos ajat eivät sovi sinulle, myös Finnair lentää samaa reittiä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Lontoo ja Kittilä välillä kestää?

Kohteiden Lontoo ja Kittilä välinen matka on 2 300 km, ja suoraan lentoon menee suurin piirtein 3 tuntia 35 minuuttia. Lentoaika voi kuitenkin olla vain 3 tuntia 25 minuuttia. Pidä silmällä tunnettujen lentoyhtiöiden, kuten Norwegian Air International ja Finnair, kausittaisia alennuksia.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Lontoo ja Kittilä välisille lennoille?

Jos haluat löytää matkallesi sopivimmat lennot välille Lontoo - Kittilä, tässä ovat useimmin liikennöidyt lentoreitit:

  • Lontoo (LGW-Gatwick) - Kittilä (KTT) – 15 lentoa viikossa
  • Lontoo (LHR-Heathrow) - Kittilä (KTT) – 13 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Lontoo ja Kittilä välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Hartaasti odottamasi loma on pian edessäsi. Jos edelleen harkitset, että mikä reitillä Lontoo – Kittilä lentoja tarjoava yhtiö vastaa matkustussuunnitelmiasi parhaiten, kannattaa tarkistaa yhtiön Norwegian Air International tarjonta. Se on monien matkailijoiden suosima ja se liikennöi 34 lentoa kuukaudessa. Vaihtoehtoisesti Finnair voi olla juuri se mitä etsit. Tämä matkustajien suosima yhtiö tarjoaa 31 lentoa näiden kohteiden välillä joka kuukausi.

Kuinka monta lentoa kohteiden Lontoo ja Kittilä välillä on?

Lentojen varaaminen reitille Lontoo – Kittilä onnistuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 2 päivittäisestä lennosta, joten unelmiesi loma voi alkaa mihin aikaan vuodesta tahansa.

Varatuimmat hotellit Kittilä

Näytä kaikki 921 majoitusliikettä kohteessa Kittilä
Hae hinnat
Break Sokos Hotel Levi

Break Sokos Hotel Levi

4.0 kautta 5.0 Tähtitie 5, Kittilä
Break Sokos Hotel Levi on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Levi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 202 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
92 €
Hotelli Kittilä

Hotelli Kittilä

3.5 kautta 5.0 Valtatie 49, Kittilä
Hotelli Kittilä on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Taidemuseo Einari Junttila. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 37 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Northern Lights Ranch

Northern Lights Ranch

Ounasjoentie 1619, Kittilä
Northern Lights Ranch tarjoaa asiakkaille sellaisia palveluja kuten ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä hotellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.