Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jomas Street. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 3 kylpyhuonetta ja kuivausrummun.

 • Ilmastoitu huvila, jossa asiakkaille on tarjolla kuivausrumpu ja 3 kylpyhuonetta
 • Sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä kohteesta Jomas Street ja 5 minuutin kävelymatkan päässä kohteesta Dzintari Forest Park (puisto)

Lisätietoja hotellista Klassinen Itämeren huvila aivan Jurmalan keskustassa

Sijainti Jurmala, LV 2015

Lisätietoja majoituspaikasta

 • 1 huone
 • Savuton hotelli

Internet

Kaikissa huoneissa: Langaton internetyhteys

Huoneen palvelut/mukavuudet

Huoneissa on ilmastointi.

 • 3 kylpyhuonetta
 • Kuivausrumpu
 • Ilmastointi

Hotellin ehdot

Lähtöselvitys

 • Sisäänkirjautumisaika alkaa klo 16.00

Sisäänkirjautumisen erikoisohjeet:

Saat majoittajalta ohjeet sisään- ja uloskirjautumiseen sähköpostitse. Saat myös Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit hallita varaustasi.

Saat majoittajalta sisään- ja uloskirjautumisohjeet sähköpostitse. Saat myös Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit hallita varaustasi.

Lähtöpäivä

 • Uloskirjautuminen klo 11.00 mennessä

Lapset ja lisävuoteet

 • Tämä majoituspaikka on tarkoitettu vain aikuisille.

Lemmikit

 • Lemmikkejä ei sallita

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikoittain

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta

Erityispyyntöjen toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata.

Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen on kielletty majoituspaikassa

Tätä majoituspaikkaa hallinnoi kumppanimme Vrbo. Saat Vrbolta sähköpostitse linkin Vrbo-tilille, jonka kautta voit muuttaa varaustasi tai peruuttaa sen.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoituspaikan käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä saatetaan vaatia virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteisellä maksettava takuumaksu mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata, ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

Tätä majoituspaikkaa hallinnoi majoitusyrityksen sijasta yksityinen majoittaja. Juhlien tai ryhmätapahtumien järjestäminen on kiellettyä majoituspaikassa.

 • Suunnattu vain aikuisille
 • Tapahtumia/juhlia ei sallita
url importing http://www.ebookers.fi/Jurmala-Hotels-Klassinen-Itämeren-huvila-aivan-Jurmalan-keskustassa.h46171741-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Jurmala-Hotels-Klassinen-Itämeren-huvila-aivan-Jurmalan-keskustassa.h46171741-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspTagException: 301 http://www.ebookers.fi/Jurmala-Hotels-Klassinen-Itämeren-huvila-aivan-Jurmalan-keskustassa.h46171741-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Price based on the lowest price found within past 24 hours and based upon one night stay for two adults over the next thirty days. Prices and availability subject to change. Additional terms may apply.