Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Tarkista saatavuus antamalla päivämäärät

Hotellin kuvaus

Premier Inn London Gatwick Airport East sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park. Tässä hotellissa on 42 huonetta.

  • Sijaitsee vain 3 minuutin ajomatkan päässä kohteesta Manor Royal Business Park ja muutaman minuutin ajomatkan päässä kohteesta Crawleyn kaupungintalo

Lisätietoja hotellista Premier Inn London Gatwick Airport East

Sijainti Balcombe Road, Crawley, England RH10 3NL

Lisätietoja majoitusliikkeestä

  • 42 huonetta

Liikenneyhteydet

  • Juna-asema: Horleyn asema (3,4 km)
  • Pysäköinti:

Huoneen palvelut/mukavuudet

Premier Inn London Gatwick Airport East tarjoaa 42 huonetta.

Hotellin käytännöt

Lapset ja lisävuoteet

  • Lapset ovat tervetulleita.

Käytännöt

Lisähenkilöistä saatetaan periä maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeittäin.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityisvaatimusten toteutuminen riippuu saatavuudesta sisäänkirjautumishetkellä, ja niistä saatetaan periä lisämaksuja. Erityisvaatimusten täyttymistä ei voida taata.

Lisäasiakkaista saatetaan veloittaa maksu, joka vaihtelee majoitusliikkeen käytäntöjen mukaisesti.

Sisäänkirjautumisen yhteydessä vaaditaan virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus sekä pankki- tai luottokortti tai käteistalletus mahdollisten lisämaksujen varalta.

Erityispyynnöt toteutetaan mahdollisuuksien mukaan sisäänkirjautumishetkellä. Erityispyyntöjen toteutumista ei voida taata ja niistä saatetaan veloittaa lisämaksuja.

url importing https://www.ebookers.fi/Gatwick-Hotels-Premier-Inn-London-Gatwick-Airport-East.h11899306-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&
There was an error importing /Gatwick-Hotels-Premier-Inn-London-Gatwick-Airport-East.h11899306-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&, error: javax.servlet.jsp.JspException: Problem accessing the absolute URL "https://www.ebookers.fi/Gatwick-Hotels-Premier-Inn-London-Gatwick-Airport-East.h11899306-p2.Hotel-Reviews?rm1=a2&". java.io.FileNotFoundException: https://www.ebookers.fi/Gatwick-Hotellit-Premier-Inn-London-Gatwick-Airport-East.h11899306.Hotel-Reviews?rm1=a2&
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.