Pääosion alkuosa

Halvat lennot Amsterdam alkaen 73.98 €

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Halvat meno-paluu lennot Amsterdam

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Lennot Amsterdamiin

Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam on vilkas lentoliikenteen keskittymä Euroopassa. Sen kansainvälinen lentoasema toimii varsinaisena solmukohtana, josta on yhteyksiä kaikkialle maailmaan. Sen lisäksi, että Amsterdam on äärimmäisen suosittu matkakohde, lennot sinne ovat monella haussa juurikin kaupungin monipuolisten jatkoyhteyksien ansiosta. Lyhyt lento Amsterdamiin tekee siitä helpon matkakohteen, ja lisäksi lentojen hinnat ovat alentuneet merkittävästi viime aikoina. Siksi halvat lennot on helppo löytää, ja myös pienemmällä budjetilla matkustavien on mahdollista päästä tutustumaan Alankomaiden pääkaupunkiin. Halvat lennot Amsterdamiin ovat tarjolla lähes ympäri vuoden, ja ainoastaan joulun aikaan sekä heinäkuussa lippujen hintoihin voi tulla pieni piikki. Olemalla ajoissa asialla voi myös korkean sesongin aikaan löytää lentoja hyvään hintaan. Mitä aiemmin varaat lennon Amsterdamiin, sitä parempi valikoima on tarjolla myös halvemmissa hintaluokissa. Viime hetken varaajiakin hemmotellaan, sillä laajasta lentovalikoimasta löytyy usein paikkoja myös aivan viime tipassa. Suorat lennot Amsterdamiin kestävät noin kaksi ja puoli tuntia, joten matka-aika ei veny pitkäksi. Tarjolla on myös välilaskullisia vaihtoehtoja, jotka voivat olla suoraa lentoa edullisempia, mutta matka-aika venyy helposti vähintään kaksinkertaiseksi. Ihan pientä summaa ei välttämättä kannata lähteä säästämään matka-ajan kustannuksella. Suoria lentoja Helsingistä Amsterdamiin tarjoavat Finnair ja KLM, joiden lisäksi vaihtoyhteydellisiä lentoja on tarjolla hyvin monilla lentoyhtiöillä ja niiden yhdistelmillä. Mahdollisuuksia on siis hyvin paljon, ja niistä voi valita itselleen parhaimman hinnan, lentoyhtiön tai vaikkapa matka-ajan perusteella.

Halvalla Amsterdamiin

Lennot Amsterdamiin saapuvat yhdelle Euroopan vilkkaimmista lentoasemista, Schipholin kansainväliselle lentoasemalle (AMS). Sen kolmen terminaalin vuosittaiset matkustajamäärät liikkuvat kymmenissä miljoonissa, joten vilskettä riittää. Tästä huolimatta lentoasemalla on helppo liikkua ja sieltä pääsee hyvin näppärästi siirtymään keskustaan. Lentoasema sijaitsee noin 17 kilometrin päässä keskustasta, ja välimatkojen taittamiseen on tarjolla monia eri vaihtoehtoja aina busseista juniin ja tietenkin takseihin. Lentokenttäbussit kuljettavat keskustaan, josta on mahdollista päästä jatkamaan matkaa Amsterdamin monipuolisella julkisella liikenteellä. Lentoasemalle on myös junayhteys, ja raiteita pitkin voi matkustaa myös muualle Alankomaihin tai naapurimaihin. Halvalla lentäneet pääsevät myös kohtuuhintaan jatkamaan matkaansa julkisen liikenteen avulla, sillä junat ja bussit ovat varsin edullisia. Taksikyydit eivät välttämättä kuulu ihan pienimpään budjettiin, vaikka hinnat ovatkin kohtuullisia etenkin Suomen hintatasoon nähden. Taksi on luonnollisesti helpoin vaihtoehto siirtyä lentoasemalta hotellille tai muuhun määränpäähän, sillä matkatavaroiden kanssa liikkuessa on aina mukavaa päästä suoraan ovelta ovelle. Lentoasemalla taksien ja bussien lähtöpaikat ovat aivan ovien tuntumassa ja raideliikennekin kätevästi lähellä, sillä rautatieasema sijaitsee suoraan lentoaseman alapuolella.

Lento vie nopeasti perille Amsterdamiin halvalla

Amsterdamin suosioon vaikuttaa tietenkin sen helppous matkakohteena. Lennot ovat lyhyitä, ja matkanteko sujuvaa. Monipuoliset yhteydet lentoasemalta keskustaan ja muualle Alankomaihin takaavat mukavan siirtymisen majapaikalle. Halvat lennot Amsterdamiin ovat lisänneet sen suosiota entisestään, ja nyt onkin entistä kannattavampaa lähteä paikan päälle vaikka viikonloppureissulle. Amsterdamin kautta on myös hyvä etsiä halpoja lentoja muualle, sillä sen kautta kulkee valtava määrä lentoliikennettä ympäri maailmaa. Keski-Euroopan-matkailu onnistuu Amsterdamista ja jopa suoraan sen lentoasemalta käsin raideliikenteen avulla nopeasti ja sujuvasti. Lentoja on tarjolla paljon, sillä Suomesta pääsee useita kertoja päivässä joko suoraan tai vaihtoyhteyden kautta matkaamaan Alankomaiden sydämeen. Monipuoliset yhteydet, viehättävä kaupunki ja ainutlaatuinen tunnelma tekevät Amsterdamista houkuttelevan matkakohteen monelle. Matkat Amsterdamiin on paitsi helppo järjestää, myös helppo maksaa kohtuullisten hintojen ansiosta. Kaupunki sopiikin näin kohteeksi jokaiselle.

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.