Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Irvine – Matkat

Haluaisitko nähdä kaupungista enemmän kuin vain sen keskustan? Poikkea totutusta ja lähde retkelle vaikka esikaupunkiin nimeltä Irvine, joka sijaitsee 0,2 km koilliseen keskustasta. John Wayne on lähin lentokenttä ja sieltä on matkaa perille 9 km itään. Eli mitä vielä odotat? Hyppää taksiin, heitä matkalaukkusi sen takakonttiin ja valmistaudu aloittamaan seikkailu!

Irvine – Lennot ja hotelli

Voisiko Irvine olla ihanteellinen pakopaikka sinulle ja seuralaisillesi? Ammattitaitoinen ebookers-tiimi tekee haaveistasi totta ja viedä sinut seikkailuun.

Jopa 9.6%^:n tarjous odottaa, jos varaat lentoliput ja majoituksen kätevästi samaan aikaan.

Jos varaat lomasi meiltä, edessäsi on upeita elämyksiä. Kansainvälisessä tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä runsaat 500 000 majoituskohdetta. Jos haaveittesi lomakohde on olemassa, meidän kauttamme pääset sinne varmasti.

Jos varaat lento- ja hotellipaketin ebookers-palvelusta ja satut löytämään jostakin paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme tarjoukseen ja hyvitämme erotuksen. Miksi enää odottelisit?

Nyt on paras aika toteuttaa elinikäiset unelmat. Suuntasitpa sitten talvimaisemiin tai eksoottiselle paratiisisaarelle, me autamme sinua löytämään unelmiesi kohteen.

Varausehtoja sovelletaan.

Irvine – Matkat

Tässä kaupungissa riittää mielenkiintoista tekemistä, erityisesti lähellä kohdetta Irvine. Parhaimpien nähtävyyksien valitseminen voi olla haastavaa, mutta Santa Anan eläinpuisto ja Irvine Spectrum Center (ostoskeskus) ovat pari ehdottomasti näkemisen arvoista kohdetta. Näissä vierailun jälkeen kannattaa myös suunnata kohteisiin Boomers ja Orange County Great Park (puisto). Harkitse alueella ollessasi myös vierailua muissa kaupunginosissa kokeaksesi mitä muuta Orange County voi tarjota. Tustin ja Lake Forest ovat hyviä vaihtoehtoja, jotka eivät sijaitse liian kaukana.

Esiintyykö lyönneissäsi liikaa vaihtelua? Onko asennossa parantamisen varaa? Upeat Rancho San Joaquin-golfkeskus, Shady Canyon Golf Club, Oak Creek-golfkeskus ja Strawberry Farms Golf Club (golfkeskus) ja niiden tasokkaat viheriöt antavat tähän erinomaisen mahdollisuuden. Tämäntasoisilla kentillä on ilo pelata.

Irvine – Hotellit

Tarvitsetko uusia elämyksiä? Varaa majoitus, niin voit alkaa suunnittelemaan itsellesi matkareittiä. ebookersin matkaopas sisältää yli 37 majoitusliikettä.

Sekä vannoutuneet reppureissaajat että muut säästäväiset lomailijat löytävät takuulla itselleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Candlewood Suites Irvine ja Candlewood Suites OC Airport-Irvine West. Nämä paikat ovat esimerkki siitä, että hienosti järjestetty palvelu ei välttämättä maksa maltaita. Jos kuitenkin olet matkailija, joka tahtoo hemmotella itseään luksuksella lomapäivien aikana, The Villas at Pelican Hill Resort tai Hotel Irvine voi sopia sinulle parhaiten.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Irvine

Katso kaikki 8 aktiviteettia kohteessa Irvine

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Irvine

Näytä kaikki 203 majoitusliikettä kohteessa Irvine
Hotel Irvine

Hotel Irvine

17900 Jamboree Rd, Irvine, CA
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,0/5 (1 arvostelua)

  Hotel Irvine on saanut loistavaa palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Boomers. Majoitusliikkeessä on saatavilla ...

  Hotel Irvine127 €

  Hotel Irvine127 €
  Sonesta Irvine - Orange County Airport

  Sonesta Irvine - Orange County Airport

  17941 VON KARMAN AVENUE,17941, Irvine, CA
   3.5 kautta 5.0
    
    

   Sonesta Irvine - Orange County Airport on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta ...

   Sonesta Irvine - Orange County Airport108 €

   Sonesta Irvine - Orange County Airport108 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.