Jämsä matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Jämsä – Lennot ja hotelli

Kun koittaa aika sanoa hyvästit arkisille rutiineille ja kokea Jämsä ja sen nähtävyydet, ebookers tarjoaa sinulle viimeisimmät tarjoukset lennoista, majoituksista, retkistä, autonvuokrauksista ja kaikesta muusta, mitä onnistuneeseen lomaan tarvitaan!

Taskuusi jää enemmän käyttörahaa, jos hankit lentoliput ja hotellihuoneet palvelustamme kerralla. Voit saada alennusta jopa .

Kattavaan valikoimaamme kuuluu yli 500 lentoyhtiökumppania ja yli 500 000 majoitusliikettä, joiden joukossa valinnanvaraa riittää, olipa matkakohteesi mikä tahansa.

Pakkaa matkalaukkusi, sillä nyt on aika lähteä matkaan! Me autamme sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – halusitpa sitten erämaan kuumuuteen tai vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääville rannoille.Varausehtoja sovelletaan.

Jämsä – Matkat

Oletko valmis aloittamaan seikkailun ja suuntaamaan kohteeseen Jämsä? Loma ei voi mennä pieleen, jos hyödynnät kaikkia meiltä saatuja tietoja. Kiehtova lähiseutu ja koko Keski-Suomi painuvat muistiisi ikiajoiksi.

Pääkaupunki Helsinki sijaitsee 190 km etelään kohteesta Jämsä.

Etkö voi elää ilman urheilua lomallakaan? Siinä tapauksessa Synergia-Arena on paikka, jonka tapahtumakalenteria kannattaa pitää silmällä. Se sijaitsee täältä 45 km koilliseen kaupungissa Jyväskylä.

Himos Golf on paikka, jossa kaikki golffarit viettävät mielellään vaikka koko päivän.

Jos matkasi osuu kylmään vuodenaikaan, tee niin kuin paikalliset puuterilumen metsästäjät ja ota suunnaksi Laajis-hiihtokeskus ja sen hyvinhoidetut rinteet.

Tahdotko nähdä muitakin lähiseudun nähtävyyksiä? Arvaja sijaitsee noin 13 km etelään varsinaisesta kohteestasi, joten hyppää autoon ja pistä menoksi! Toinen hyvä vaihtoehto on 20 km koilliseen sijaitseva Korpilahti, jossa kannattaa käydä.

Tampere voi olla suorastaan loistava tukikohta. Se sijaitsee vain 90 km:n päässä, ja sen läheltä löytyvät myös Kalevan kirkko, Särkännniemi ja Tampereen tuomiokirkko. Myös Näsinneula ja Tampereen taidemuseo ovat mielenkiintoisia kohteita lähiseudulla.

Jos haluat ottaa osaa Suomen itsenäisyyspäivän juhliin, merkitse 6 joulukuuta muistiin ja ala suunnitella juhla-asua.

Lähin lentokenttä, Halli (KEV), sijaitsee suunnilleen 25 km länteen. Tee matkasuunnitelma, pakkaa matkalaukku lähtökuntoon ja laita herätys päälle – äläkä vain nuku pommiin.

Miten löytää kohteen Jämsä matkat vuodelle 2021?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Jämsä. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Jämsä lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Jämsä pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Jämsä?

Juuri nyt kohteeseen Jämsä saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Jämsä itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Jämsä ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Jämsä?

Kohteen Jämsä suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Jämsä halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Jämsä

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Jämsä
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Jämsä

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.