Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lampedusa – Matkat

Uuden lomakohteen valitseminen saattaa olla hyvinkin hankalaa, mutta ebookers helpottaa päätöksentekoa. Ota selvää, miksi juuri kohteen Lampedusa-loma voisi olla hyvä idea.

Lampedusa – Matkat

Kannattaa muistaa, että minkään kaupungin ilmapiiriä eivät voi luoda pelkät monumentit ja rakennukset – yhtä tärkeä osa kohdetta ovat paikalliset ihmiset. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 4 000.

Kulkemalla siitä 710 km pohjoiseen pääset koko maan pääkaupunkiin (Rooma). Jos sen sijaan seikkailet 45 km koilliseen, voit tutustua lähimpään kaupunkiin, joka on Linosa.

Älä unohda treenirutiiniasi loman aikana. Cretan lahti on paikka, jossa voit hioa harjoitella joogatekniikkaasi tai verrytellä lihaksia puiden varjossa.

Mikään loma ei ole täydellinen, jos siihen ei sisälly retkeä meren rannalle! Paimenna siis lapset kokoon, nappaa mukaan joitain pelejä ja vietä virkistävä päivä kohteissa Rabbit Beach ja Pulcinon lahti. Voit halutessasi myös lähteä iltapäiväkävelylle rantaviivaa pitkin kohteissa Cala Crocen ranta ja Guitgian lahti

Tuntuuko sinusta siltä, että energiavarastosi ovat ehtyneet? Maailmassa ei ole montaa asiaa, joka piristäisi samalla tavalla kuin päivä luonnon helmassa! Rauhoita mielesi ja unohda arjen murheet kohteessa Tabaccaran luola.

Vieraillessasi kaupungin uskonnollisissa paikoissa, joihin kuuluvat esimerkiksi Parrocchia San Gerlando Lampedusa ja Lampedusan Neitsyt Marian pyhäkkö, huomaat, miten uskonnolla on tärkeä merkitys monien elämälle.

Majesteettinen Cape Grecalen majakka on majakka, jota lukemattomat myrskyaallot eivät ole hätkäyttäneet. Jos majakan huipulle on mahdollista kiivetä, sinulle tarjoutuu hyvä tilaisuus katsella kauas horisonttiin ja ihailla alapuolella avautuvaa merimaisemaa.

Muistomerkit voivat olla minkä tahansa kokoisia ja muotoisia, ja ne kertovat usein paljon paikkakuntansa historiasta. Kalastajan patsas on pystytetty muistuttamaan tämän alueen menneistä tapahtumista ja ihmisistä, joten vieraile sen luona ja tutustu tarkemmin sen merkitykseen.

Samalla kun tutustut kaupunkiin, miksi et kävisi paikoissa, jotka eivät ole turistikartoissa? Esimerkiksi Madonnan lahti on paikka, jossa et todennäköisesti törmää suuriin turistilaumoihin. Spiaggia di Cala Francesen ranta on myös hieno paikka.

Lampedusa – Hotellit

Toimi nopeasti, niin et tule pettymään! Varaa majoitus jo tänään! ebookersin sivustolla on saatavilla ainoastaan 13 tällä alueella sijaitsevaa majoitusliikettä.

Kaipaatko irtiottoa arjesta tällä lomalla? Hengitä syvään ja anna raukeuden levitä jäseniisi, kun pujahdat vasta sijattuun sänkyyn yhdessä kohteen viihtyisistä hotelleista, joihin kuuluvat Oasis Hotel Residence & Resort ja Hotel O'scià.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Lampedusa

Näytä kaikki 95 majoitusliikettä kohteessa Lampedusa
Cala Palme

Cala Palme

VIA LUNGOMARE LUIGI RIZZO snc, Lampedusa
   
   

  Cala Palme on saanut loistavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parrocchia San Gerlando Lampedusa. ...

  Cala Palme76 €

  Cala Palme76 €
  Hotel O'scià

  Hotel O'scià

  Via Cameroni 8, Lampedusa, AG
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Hotel O'scià on saanut mainiota palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parrocchia San Gerlando ...

   Hotel O'scià90 €

   Hotel O'scià90 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.