Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Palermo – Matkat

Älä jämähdä paikallesi vaan lähde seikkailemaan ja varaa matka kohteeseen Palermo: kaupungissa on paljon ainutlaatuisia käyntikohteita ja nähtävyyksiä, jotka odottavat löytäjäänsä.

Palermo – Lennot ja hotelli

Lentoliput ja majoitus sekä kaikki taianomaiset kokemukset – ebookers haluaa varmistaa, että houkutteleva Palermo on unelmiesi määränpää.

Jopa 9%*:n säästöt ovat sinun, jos varaat lennot ja hotellihuoneet pakettitarjouksena meiltä.

Tahtoisitko saada aina vitivalkoiset lakanat ja valmiiksi pöyhityt tyynyt? Sehän järjestyy! Valikoimassamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä yli 500 000 majoituskohdetta, joissa riittää valinnanvaraa. Me teemme kaikesta mahdollista.

Ehkä tämä auttaa päättämisessä: jos satut löytämään halvemman tarjouksen kahden vuorokauden kuluessa matkan ostamisesta, vastaamme siihen palauttamalla sinulle erotuksen.

Maailma on pullollaan kohteita, joissa tekemistä riittää. Kaipaatko suurkaupungin nähtävyyksiä vai luonnon rauhaa? Kaipasitpa mitä tahansa, vihdoinkin on tullut aika ottaa passi kouraan, matkalaukku käteen ja panna töpinäksi! Varausehtoja sovelletaan.

Palermo – Matkat

Tällä alueella asuu noin 650 000 henkeä.

Palermo sijaitsee 430 km:n päässä valtion pääkaupungista, joka on Rooma. Lähimpään kaupunkiin (Monreale) on matkaa 7 km.

Lomalla lasten kanssa luodaan koko elämän kestäviä muistoja. Mini Golf Mondello ja Cantieri Culturali alla Zisa ovat pakollisia retkikohteita silloin, kun haluatte tehdä jotain, josta jokainen nauttii.

Jos haluat oppia paikallisista kasvilajeista, Englantilainen puutarha on on sitä varten oikea osoite. Myös Orto Botanico di Palermo (kasvitieteellinen puutarha) on paikka, jossa voit viettää rentouttavan päivän mutkittelevien polkujen verkostoon eksyen ja ihastellen toinen toistaan erilaisempia kasveja.

Villa Giulia ja Parco d'Orleans ovat paikkoja, joissa voit hengähtää nähtävyyksien kiertämisestä levätä hetken vehreällä nurmikolla. Parco Uditore ja Parco Culturale del Gattopardo ovat ovat myös monipuolisia hauskanpitopaikkoja.

Tuntuuko sinusta siltä, että sinun pitäisi viettää rentouttava päivä luonnon keskellä? Ruoki kehoasi ja sieluasi kauniissa ympäristössä kohteessa Monte Pellegrino.

Vieraillessasi paikassa Palermon hiippakunnan museo tai Museo del Vino e della Civiltà Contadina, kysy henkilökunnalta lisätietoja erityistilaisuuksista. Näin varmistat, että et jää paitsi mistään sinua kiinnostavasta. Haluatko nähdä lisää? Valitse vierailukohteeksi myös Stanze al Genio -museo ja Museo del Risorgimento Vittorio Emanuele Orlando.

Luonnon ihmeet ja ihmiskunnan historiasta kertovat aarteet lyövät kenet tahansa ällikällä. Jos haluat viettää seikkailullisen päivän tutustuen kiehtoviin näyttelyesineisiin, Museo archeologico regionale (museo) ja Villa Bonanno kannattaa nähdä.

Palermo on kohde, mistä löydät haluamasi, olipa taidemakusi millainen hyvänsä. Galleria Regionale ja Galleria d'Arte Moderna käynnistävät galleriakierroksen! Jos inspiraatio vielä yllättää, Palazzo Belmonte Riso ja Museo della Fondazione Morminon kulttuuriperinnön museo ovat myös taiteenystävän mieleen.

Jos olet omasta mielestäsi historian ihailija, Kansainvälinen sätkynukkemuseo on paikka, joka herättää eloon menneisyyden tapahtumat ja ihmiset. Museo Etnografico Pitre (museo) ja Palermon kunnallinen arkisto kertovat myös kuulijoilleen juttuja ja tarinoita alueen äärimmäisen rikkaasta ja monimuotoisesta perinteestä.

Catacombe dei Cappuccini (katakombi) ja Villa Malfitano (historiallinen rakennus) takaavat aikamatkan menneisyyteen. Poiketessasi katsomaan niiden kokoelmia, jotka ovat yhdet parhaimmista, pystyt ymmärtämään ja tutustumaan tämän alueen historiaan. Palermon kaupungintalo ja Porta Nuova di Palermo kannattaa myös tarkistaa.

Palazzo dei Normanni ja Zisan linna ja islamilaisen taiteen museo ovat majoittaneet seiniensä sisällä vuosikymmenten ajan monia hyvin merkittäviä henkilöitä. Cuban palatsi ja Palazzo Mirto (palatsi) ovat kaksi muuta suurta asumusta. Tiedustelepa mahdollisia kiertokäyntejä, jos sinua ei haittaisi tutustua niihin tarkemmin.

Tornien ja vankkojen kivimuurien tehtävä oli suojata asukkaita hyökkäyksiltä. Vaikuttava arkkitehtuuri ja kiehtova historia tekevät paikasta vierailun arvoisen.

Cappella Palatina (kappeli) ja Monrealen katedraali ovat hyviä paikkoja kaupungin uskonnolliseen elämään tutustumiseen. Lisäksi Palermon katedraali ja San Giovanni degli Eremiti (kirkko) ovat suosittuja vierailukohteita uskonnollisista asioista kiinnostuneiden matkailijoiden parissa.

Luuletko jo nähneesi kaiken, mitä alueelta löytyy? Saatat olla väärässä. Sisilian alueen keskuskirjasto on vähemmän tunnettu nähtävyys, joka on muutaman lomaotoksen arvoinen.

Palermo – Hotellit

ebookersin todella laajasta tarjonnasta löydät oman majoituksesi varmasti ilman ongelmia. Juuri tälläkin hetkellä ebookersin matkaoppaassa on yli 217 majoitusliikettä.

Mikäli etsit yksinkertaista huonetta etkä tarvitse lisäpalveluja tai muuta luksusta, BB 22 Charming Rooms & Apartments osoitteessa Largo Cavalieri Di Malta 22 on juuri sopiva sinulle. Toinen paikka, joka tarjoaa asiakkailleen hyvää palvelua järjevään hintaan, on osoitteessa Via Cavour, 118 sijaitseva Palco Rooms&Suites. Jos kuitenkin olet lomanviettäjä, joka haluaa nauttia elämästään yöpyessään kaukana kotoa, Grand Hotel Villa Igiea Palermo MGallery by Sofitel tai Mondello Palace Hotel tekee varmasti sinuun vaikutuksen.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Palermo

Katso kaikki 1 aktiviteettia kohteessa Palermo

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Palermo

Näytä kaikki 1 677 majoitusliikettä kohteessa Palermo
Eurostars Centrale Palace

Eurostars Centrale Palace

Via Vittorio Emanuele, 327, Palermo, PA
  4.0 kautta 5.0
   
   
  3,7/5 (11 arvostelua)

  Eurostars Centrale Palace on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Cataldon ...

  Eurostars Centrale Palace49 €

  Eurostars Centrale Palace49 €
  Astoria Palace Hotel

  Astoria Palace Hotel

  Via Montepellegrino 62, Palermo, PA
   4.0 kautta 5.0
    
    
   3,8/5 (15 arvostelua)

   Astoria Palace Hotel on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palermon satama. ...

   Astoria Palace Hotel31 €

   Astoria Palace Hotel31 €
   Artemisia Palace Hotel

   Artemisia Palace Hotel

   Via Roma 499, Palermo, PA
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,3/5 (7 arvostelua)

    Artemisia Palace Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palermon satama. ...

    Artemisia Palace Hotel55 €

    Artemisia Palace Hotel55 €
    Hotel Casena Dei Colli

    Hotel Casena Dei Colli

    Via Villa Rosato 20-22, Palermo, PA
     3.0 kautta 5.0
      
      
     3,7/5 (3 arvostelua)

     Hotel Casena Dei Colli on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Stadio Renzo Barbera (stadion). ...

     Hotel Casena Dei Colli44 €

     Hotel Casena Dei Colli44 €
     Mercure Hotel Palermo Centro

     Mercure Hotel Palermo Centro

     Via Stabile Mariano 112, Palermo, PA
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,0/5 (10 arvostelua)

      Mercure Hotel Palermo Centro on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palermon ...

      Mercure Hotel Palermo Centro49 €

      Mercure Hotel Palermo Centro49 €
      Hotel Garibaldi

      Hotel Garibaldi

      via Emerico Amari, 146, Palermo, PA
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,1/5 (23 arvostelua)

       Hotel Garibaldi on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palermon satama. ...

       Hotel Garibaldi46 €

       Hotel Garibaldi46 €
       Hotel Palazzo Sitano

       Hotel Palazzo Sitano

       Via Vittorio Emanuele, 114, Palermo, PA
        4.0 kautta 5.0
         
         
        3,6/5 (15 arvostelua)

        Hotel Palazzo Sitano on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palermon satama. ...

        Hotel Palazzo Sitano80 €

        Hotel Palazzo Sitano80 €
        Hotel Excelsior Palace Palermo

        Hotel Excelsior Palace Palermo

        Via Marchese Ugo 3, Palermo
         4.0 kautta 5.0
          
          
         3,3/5 (3 arvostelua)

         Hotel Excelsior Palace Palermo on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palermon satama. ...

         Hotel Excelsior Palace Palermo 107 €

         Hotel Excelsior Palace Palermo 107 €
         Best Western Ai Cavalieri Hotel

         Best Western Ai Cavalieri Hotel

         Via Sant'Oliva 8, Palermo, PA
          4.0 kautta 5.0
           
           
          4,2/5 (4 arvostelua)

          Best Western Ai Cavalieri Hotel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Teatro Massimo. Majoitusliike ...

          Best Western Ai Cavalieri Hotel103 €

          Best Western Ai Cavalieri Hotel103 €
          Hotel Bel 3

          Hotel Bel 3

          Via Ruffo Di Calabria 20, Palermo, PA
           3.0 kautta 5.0
            
            
           4,1/5 (25 arvostelua)

           Hotel Bel 3 on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Monrealen katedraali. Majoitusliike tarjoaa ...

           Hotel Bel 349 €

           Hotel Bel 349 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.