Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Naxxar – Matkat

Älä jämähdä paikallesi vaan lähde seikkailemaan ja tutustu mahtavaan paikkakuntaan. Loma kohteessa Naxxar osaa yllättää matkailijan: kaupungissa on paljon ainutlaatuisia käyntikohteita ja nähtävyyksiä, jotka odottavat löytäjäänsä.

Naxxar – Lennot ja hotelli

Onko Naxxar haaveidesi lomakohde? Asiantunteva ja ystävällinen ebookers-tiimi toteuttaa haaveesi majoituksesta aina lentoihin ja autonvuokrauksesta opastettuihin kierroksiin.

Matkakassaasi jää enemmän käyttörahaa, kun ostat lentoliput ja majoituksen kauttamme kerralla. Voit saada alennusta jopa 9.6%^!

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen joukosta on helppo löytää omansa.

Etkö vielä tiedä, mitä tekisit? Tiimimme haluaa tarjota sinulle mahtavat lento- ja hotellipaketit, joten jos näet halvemman tarjouksen varausta seuraavien 48 tunnin kuluessa, lupaamme vastata siihen palauttamalla sinulle erotuksen. Ei siis kannata epäröidä.

Älä enää mieti, vaan vastaa kaukomaiden kutsuun. Houkuttelevia kaupunkikohteita ja elämysmatkoja – rajana on vain mielikuvitus.

Varausehtoja sovelletaan.

Naxxar – Matkat

Kannattaa muistaa, että kaupungin tunnelmaa eivät voi luoda pelkät monumentit ja rakennukset – myös paikallisilla ihmisillä on siinä suuri rooli. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 10 000.

Naxxar sijaitsee lyhyen matkan päässä lähikaupungista (Ħal Għargħur), jonne pääsee kulkemalla 2 km kaakkoon päin. Pääkaupunki Valletta sijaitsee kauempana: sen saavuttaa matkaamalla 8 km kaakkoon.

Birdpark Malta on paikka jokaisen perheenjäsenen arvostamien pitkäaikaisten muistojen luomiseen.

Mediterraneo Marine Park tarjoaa mahdollisuuden pulahtaa meren eläimiä kuhisevaan kiehtovaan maailmaan. Jotkut altaiden asukeista kannattaa kuitenkin jättää omaan rauhaansa, joten sinun on parempi pysyä kuivalla maalla!

Għallis Tower on ehdoton käyntikohde, jos haluaisit oppia enemmän paikan perinteestä.

Palazzo Parisio & Gardens on yksi seudun merkittävimmistä rakennuksista, joka voi ylpeillä pitkällä luettelolla maineikkaita asukkaita.

Naxxar – Hotellit

Varmistat itsellesi nopeasti kodikkaan majoituksen, sillä ebookersin matkaopas tarjoaa tälläkin hetkellä 169 majoitusliikettä.

Kohteessa Naxxar et onneksi joudu käyttämään suuria summia voidaksesi yöpyä mukavasti. The Seven Apartments osoitteessa St George's Road ja Wardija Hilltop Village osoitteessa Ballut Road ovat kumpikin hyviä mutta hyvän hintaisia majoitusvaihtoehtoja. Tai ehkäpä haluaisit mieluummin nauttia ruhtinaallisesta palvelusta ja antaa ystävällisen henkilökunnan majoitusliikkeessä Palazzo Capua pitää sinusta huolta koko loman ajan? Palazzo Capua on myös suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka osaavat arvostaa tyylikästä ympäristöä ja laatupalveluja.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Naxxar

Katso kaikki 11 aktiviteettia kohteessa Naxxar

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Naxxar

Näytä kaikki 1 703 majoitusliikettä kohteessa Naxxar
Salini Resort

Salini Resort

Salina Bay, Naxxar, Malta
  4.5 kautta 5.0
   
   
  3,8/5 (6 arvostelua)

  Salini Resort on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Birdpark Malta. Majoitusliike ...

  Salini Resort56 €

  Salini Resort56 €
  Chapel 5 Suites

  Chapel 5 Suites

  5, Alley 5, St Lucy Street, Naxxar, Malta
   4.0 kautta 5.0
    
    
   5,0/5 (1 arvostelua)

   Chapel 5 Suites on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palazzo Parisio & Gardens. Majoitusliikkeessä ...

   Chapel 5 SuitesHae hinnat

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.