Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
13.12. - 15.12.
Ensi viikonloppuna
20.12. - 22.12.

Suosituimmat Pantin hotellit

A.R.T HOTEL PARIS EST 50 €
A.R.T HOTEL PARIS EST

A.R.T HOTEL PARIS EST

23-25 Rue Scandicci, Pantin
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  A.R.T HOTEL PARIS EST on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zenith de Paris. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 53 huoneistoa 9 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

  Campanile Paris Est - Pantin 45 €
  Campanile Paris Est - Pantin

  Campanile Paris Est - Pantin

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Campanile Paris Est - Pantin on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc de la Villette (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kahvilan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1988 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 131 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

   ibis budget Paris Porte de Pantin 50 €
   ibis budget Paris Porte de Pantin

   ibis budget Paris Porte de Pantin

     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ibis budget Paris Porte de Pantin on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parc de la Villette (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hotellissa on 108 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Mercure Paris Porte de Pantin 79 €
    Mercure Paris Porte de Pantin

    Mercure Paris Porte de Pantin

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Mercure Paris Porte de Pantin on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Parc de la Villette (puisto) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 123 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

     Paris East Side Lodge Hae hinnat
     Paris East Side Lodge

     Paris East Side Lodge

     45 Rue Lepine, Pantin
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Paris East Side Lodge on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parc de la Villette (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2011 rakennetussa huoneistohotellissa on 9 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

      Séjours & Affaires Charles de Gaulle Hae hinnat
      Séjours & Affaires Charles de Gaulle

      Séjours & Affaires Charles de Gaulle

      139, avenue Jean-Lolive, Pantin
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämä residenssi on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Zenith de Paris. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä residenssissä on 40 huonetta. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

       Lemmikkiystävällinen hotelli – Pantin

       Moni haluaa lemmikkinsä mukaan myös lomalle. Näin myös kohteessa Pantin, jossa vieraileekin nykyään suuri määrä nelijalkaisia yöpyjiä. Heidän ja omistajiensa loman pelastavat kohteen Pantin lemmikkiystävälliset hotellit. Niissä ketään ei katsota pahalla, vaan sisään ovat tervetulleita myös perheiden eläinjäsenet pienistä jyrsijöistä ja matelijoista kissoihin ja koiriin. Käytännössä mukana on tosin miltei aina koira, sillä se on ainoa lemmikki, joka seuraa omistajaansa vaikka maailman ääriin.

       Päällisin puolin kohteen Pantin koiraystävälliset hotellit eivät eroa tavallisista hotelleista lainkaan. Hyvin usein ne tarjoavat kuitenkin monenlaisia palveluita ja mukavuuksia, joita et muista majapaikoista löydä. Yleensä tarjolla on esimerkiksi lemmikkien tarpeisiin mukautettuja huoneita, joissa on tavallista enemmän tilaa sekä tehokas äänieristys. Monissa taloon saapuva lemmikki saa myös erityisen tervetulopaketin, johon voi sisältyä esimerkiksi herkkuja, jokin hoitoväline sekä lähimpien koirapuistojen ja eläinlääkärien yhteys- ja muut tiedot. Lisäksi lemmikkiystävällisen hotellin henkilökunta ymmärtää lemmikkien tarpeet ja suhtautuu heihin myönteisesti. Usein osa henkilökunnasta on lisäksi saanut eläinten hoitoon liittyvää koulutusta, joka varmistaa, että hotellissa selvitään myös hieman haastavammista tilanteista.

       Viime kädessä lemmikistä on aina vastuussa sen omistaja. Jos esimerkiksi jätät koiran yksin huoneeseen, sinun tulee aina varmistaa, että hänellä on riittävä määrä vettä ja ettei yksinolo aiheuta liiallista stressiä. Yleensä jälkimmäisen voi välttää esimerkiksi tutustuttamalla koiran hotellin tiloihin ja ottamalla mukaan jonkin koiralle tutun lelun. Myös vesikuppi kannattaa ottaa mukaan. Harvoja poikkeustapauksia lukuun ottamatta koiran ulkoiluttaminen on aina sinun vastuullasi, ja siihen sopivia paikkoja kannattaa aina etsiä jo etukäteen kartalta tai verkosta. Lisäksi sinun on ehdottomasti varmistettava, ettei lemmikkisi pääse karkaamaan huoneesta hotellin käytäville tai toisiin huoneisiin. Koska toisten hotellivieraiden suhtautuminen eläimiin voi vaihdella, yllättävät kohtaamiset voivat päätyä myös ikävästi.

       Kaikki kohteen Pantin koiraystävälliset hotellit löydät helpoimmin sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee ainoastaan valita hakukoneen kenttiin matkasi kohde, eli Pantin ja haluamasi ajankohta. Tämän jälkeen voit suodattaa saaduista hakutuloksista lemmikkiystävälliset hotellit valitsemalla Lemmikit sallittu -merkintäruudun. Saatat yllättyä, miten moneen hotelliin lemmikit ovat nykyisin tervetulleita!

       Viimeisimmät Pantin hotelliarvostelut

       *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.