COVID-19-ilmoitus: Matkustukseen kohdistuvat vaatimukset, kuten COVID-19-testaus ennen matkaa ja karanteeni saapumisen jälkeen, muuttuvat jatkuvasti.

Raahe matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Lomamatkat Raahe ebookersilta

  • Selaa vuoden 2021 lomapakettitarjouksia nyt! Niistä löydät hotellin ja lennot tai hotellin ja auton sisältäviä paketteja alennettuun hintaan. Varaa täydellinen kohteen Raahe matka yhdestä ja samasta paikasta!
  • Mahtavia tarjouksia upeista majoitusliikkeistä. Selaa majoitusvaihtoehtoja yllä olevalla hakutoiminnolla.
  • Tarjoamme ilmaisen peruutuksen useimmissa hotelleissa, jos suunnitelmasi muuttuvat*

Lue lisää COVID-19-tietosivulta.

Löydä tähän hetkeen juuri sinulle sopiva matka!

*Joissain hotelleissa peruutus on tehtävä viimeistään 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Lisätietoja sivustolla.

Raahe – Lennot ja hotelli

Vastaako Raahe unelmiesi lomakohdetta? Matkoihin erikoistunut ebookers-tiimi haluaa toteuttaa unelmasi lennoista yöpymisiin ja autonvuokrauksesta mitä erikoisimpiin retkiin.

Kukapa ei haluaisi alennusta? Kun hankit kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, etusi on jopa 7.7%^.

Unelmaloman suunnittelu ei ole milloinkaan ollut näin vaivatonta, koska kaikki tarvitsemasi on vain parin napsautuksen päässä. Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja runsaan 500 000 majoitusliikeen kattavan kansainvälisen valikoiman avulla voit lähteä lentokentälle heti, kun haluat.

Jos varaat lennot ja hotellin ebookers-palvelusta ja satut löytämään edullisemman paketin 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen ja hyvitämme erotuksen. Mitä siis enää mietit?

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisälläsi uinuvan seikkailijan herätä. Maailma on täynnä jännittäviä elämyksiä ja kaikenlaista nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua lomasuunnitelmissasi. Varausehtoja sovelletaan.

Raahe – Matkat

Luuletko, että sopivassa kohteessa onnistuisit vapautumaan työstressistä joksikin aikaa? Ota suunnaksi Raahe – lomat siellä tarjoavat uusia kokemuksia kaukana tylsistä rutiineista.

Maan pääkaupunki Helsinki sijaitsee 500 km etelään kohteesta Raahe.

Ole tarkkana, sillä saatat löytää rannalle huuhtoutuneita näkinkenkiä kulkiessasi merenrantaa pitkin kohteessa Oulun uimaranta.

Pakkahuone on paikka, jossa voit kasvattaa ymmärrystäsi seudun kulttuurista ja perinteistä.

Kruununmakasiini on paikka, johon tutustuessasi astut askeleen ajassa taaksepäin. Tällä historiallisella nähtävyydellä on valtavasti tarinoita kerrottavanaan.

Haluatko tietää enemmän alueen uskonnollisesta elämästä? Jos vastasit kyllä, ota suunnaksi Raahen kirkko.

Jos sinulla on ylimääräistä aikaa, Kari Juvan veistospuisto on kohde, jota et voi jättää näkemättä.

Lähistöllä sijaitsevat Hailuoto ja Liminka ovat vierailun arvoisia. Hailuoto sijaitsee noin 40 km pohjoiseen ja Liminka 45 km itään. Istahdapa siis ratin taakse ja käy katsomassa, mitä ne voivat tarjota.

Onko seuraavana kohteenasi Oulu? Se sijaitsee vain 60 km koilliseen. Jos aiot pitää sitä tukikohtanasi, ota kartta käteen ja käy katsastamassa myös Oulun tuomiokirkko, Oulun kauppatori ja Tietomaa. Toripolliisi-patsas ja Mannerheimin puisto ovat edellisten lailla kohteita, joissa kannattaa pistäytyä.

Ruokaa, musiikkia ja taidetta — kansallinen juhlapäivä tarjoaa yleensä parasta, mitä kullakin maalla on tarjota. 6 joulukuuta järjestettävää Suomen itsenäisyyspäivää kannattaa aina juhlia yhdessä paikallisten kanssa.

Oulu (OUL) on lähin lentokenttä, ja se sijaitsee 50 km koilliseen. Muistathan huolehtia, että lähdet riittävän ajoissa ehtiäksesi perille.

Miten löytää kohteen Raahe matkat vuodelle 2021?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Raahe. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Raahe lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Raahe pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Raahe?

Juuri nyt kohteeseen Raahe saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Raahe itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Raahe ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Raahe?

Kohteen Raahe suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Raahe halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Raahe

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Raahe
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.