Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Shavei Zion – Matkat

Valitse seuraavalle reissullesi uusi lomakohde, kuten Shavei Zion. Matka on helppo järjestää meidän avullamme. Kaiken lisäksi lähiseutu ja koko Galilea tulevat vinkeillämme helposti tutuiksi.

Shavei Zion – Lennot ja hotelli

Onko Shavei Zion unelmiesi kohde? Useita viikkoja kestävistä reissuista aina viikonlopun kestäviin rentoutumisretkiin – ebookers on matkailun mestari.

Voit säästää palveluidemme avulla jopa 9%*, jos ostat lennot ja hotellihuoneet samanaikaisesti.

Perehdy yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen kansainväliseen valikoimaan. Matkusta tyylikkäästi ja lepää, menitpä sitten mihin tahansa.

Hintatakuu tarkoittaa tätä: kun olet varannut lennot ja hotellin ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään edullisemman tarjouksen muualta kahden vuorokauden kuluessa, vastaamme tarjoukseen hyvittämällä sinulle pakettien välisen erotuksen. Enää ei kannata miettiä.

Nyt on koittanut oikea hetki! Anna sisälläsi uinuvan tutkimusmatkailijan ottaa valta. Maailman joka kolkassa on yllätyksiä ja tutkimattomia paikkoja, joten anna meidän auttaa sinua löytämään unelmiesi matkakohde. Varausehtoja sovelletaan.

Shavei Zion – Matkat

Maan pääkaupunki Jerusalem sijaitsee kohteesta Shavei Zion noin 130 km etelään.

Vietä muutama tunti simpukankuoria keräillen kohteessa Tyren ranta tai kohteessa Poleg (ranta).

Suuntaa retkelle kaupungin rajojen ulkopuolelle, jossa on hienoja luontokohteita. Vain 45 km:n päässä sijaitseva Tabor-vuori on hyvä paikka loikoilla rennosti auringossa. Beatitudes-vuori sijaitsee 45 km:n päässä kaupungista ja on niin ikään tutustumisen arvoinen paikka.

Jätä puhelin hotellihuoneeseen ja ota suunnaksi Ridvanin puutarha tai Akkon satama, joissa voit nauttia kauniin maiseman rauhasta.

Liity innokkaiden kannustajien joukkoon hurraamaan, kun Bnei Sakhnin pelaa kotikentällään. Dohan stadion sijaitsee 25 km:n päässä kaupungissa Acre. Sulaudu paikallisten joukkoon ja pukeudu joukkueen tunnusväreihin, jotka ovat punainen ja valkoinen.

Ei kannata kummastella, jos Beit Lohamei Ha-Getaot on tulvillaan matkailijoita.

Sitten kun on aika lentää kotiin, suunnittele matkareitti valmiiksi, pakkaa laukut lähtökuntoon ja laita herätys päälle. Lähin lentokenttä, Haifa (HFA), sijaitsee 19 km etelään.

Shavei Zion – Hotellit

Jos aiot viipyä vähän pitempään, sinun on parasta olla nopea, sillä saatavilla on ainoastaan 14 majoitusliikettä. Älä mieti enää enempää vaan tarkista ebookersin sivusto ja varaa jo tänään!

Jos ajattelet, että käytät reissussa rahaa mieluummin ikimuistoisen kokemusten luomiseen kuin yöpymisestä maksamiseen, The Efendi Hotel ja Sea Life ovat tutustumisen arvoisia majoitusliikkeitä. O-LIVE Dolphin Village ja Carlton Hotel Nahariya ovat muita hyvä vaihtoehtoja. Nämä laatuhotellit sopivat nille, jotka haluavat nauttia ruhtinaallisesta palvelusta lomansa aikana.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Shavei Zion

Näytä kaikki 290 majoitusliikettä kohteessa Shavei Zion
Aquaduct Hotel

Aquaduct Hotel

Regba, Shavei Zion, Mate Ashein maakuntaliitto
   
   

  Aquaduct Hotel on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Beit Lohamei Ha-Getaot. Majoitusliike ...

  Aquaduct Hotel134 €

  Aquaduct Hotel134 €
  NEA Resort & People

  NEA Resort & People

  3 Haela, Shavei Zion
    
    

   NEA Resort & People on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sokolovin ranta. Majoitusliike ...

   NEA Resort & People175 €

   NEA Resort & People175 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.