Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.5. - 31.5.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Station de metro Les Sablons

Hae hinnat
Studio Paris Champs-Élysées (3 metroasemaa = 4 minuuttia)

Studio Paris Champs-Élysées (3 metroasemaa = 4 minuuttia)

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja kahvinkeittimen.
Hae hinnat
Nykyaikainen 2br-talo Neuilly-sur-seinessa, Omalla Terassilla, Veeve

Nykyaikainen 2br-talo Neuilly-sur-seinessa, Omalla Terassilla, Veeve

Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Charming Studio Next to the Arc de Triomphe

Charming Studio Next to the Arc de Triomphe

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Neuilly-sur-seine Modernist Retreat

Neuilly-sur-seine Modernist Retreat

3.5 kautta 5.0
Tämä loma-asunto sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden loma-asunnossa on 6 kotia. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Le Jardin de Neuilly

Le Jardin de Neuilly

Le Jardin de Neuilly on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 29 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Le Neuilly-paris

Le Neuilly-paris

Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa.
Hae hinnat
Exceptional Luxury Apartment Near Paris

Exceptional Luxury Apartment Near Paris

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Huoneisto tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
114 €
Neuilly Park Hotel

Neuilly Park Hotel

3.0 kautta 5.0 23 Rue Madeleine Michelis, Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine
Neuilly Park Hotel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 30 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
245 €
Hyatt Regency Paris Etoile

Hyatt Regency Paris Etoile

4.0 kautta 5.0 3, Place du Général Kœnig, Pariisi, Paris
Hyatt Regency Paris Etoile on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bois de Boulogne (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 995 huonetta 34 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

Lentokenttähotellit Station de metro Les Sablons

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Station de metro Les Sablons läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Station de metro Les Sablons edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Station de metro Les Sablons voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Station de metro Les Sablons, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Station de metro Les Sablons läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Station de metro Les Sablons ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Station de metro Les Sablons ajoissa

Tarjoukset lentokentän Station de metro Les Sablons hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Station de metro Les Sablons hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Station de metro Les Sablons ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Station de metro Les Sablons hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

Viimeisimmät hotelliarvostelut Pariisi

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.