Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Varadero – Matkat

Uuden matkakohteen valinta on aina vaikeaa, mutta ebookers tekee kaikesta helpompaa. Ota selvää, miksi juuri kohteen Varadero-loma voisi sopia sinulle kuin nakutettu.

Varadero – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika sulkea toimiston ovi ja nähdä Varadero ja sen kiehtovat nähtävyydet, ebookers tarjoaa sinulle herkulliset tarjoukset lennoista, majoituksista, retkistä ja autonvuokrauksista!

Voit säästää jopa 7.7%^, jos päätät hankkia meiltä lennot ja majoitukset samassa paketissa.

Unelmiesi loman järjestäminen on helpompaa kuin uskotkaan, koska kaikki tarvitsemasi on yhdessä ja samassa paikassa. Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituskohteen valikoiman avulla pääset kokemaan unohtumattomia elämyksiä heti, kun haluat.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman tarjouksen jossakin muualla 48 tunnin kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin jahkailemaan.

Nauti hetkestä! Hyödynnä kaikki mahdollisuudet ja kaiva passi esiin. Uudet kokemukset odottavat maailmalla, ja me voimme auttaa sinua nauttimaan niistä.

Varausehtoja sovelletaan.

Varadero – Matkat

Uusien ihmisten tapaaminen on yksi hauskimmista asioista matkailussa. Alueella on noin 20 000 asukasta, joten mahdollisuuksia tuttavuuden hieromiseen paikallisten kanssa löytyy kyllä runsaasti.

Se sijaitsee 12 km:n päässä lähimmästä kaupungista, joka on Santa Marta. Seuraavaksi lähin kaupunki on Cárdenas, johon kertyy 19 km:n verran matkaa.

Etsit sitten paikkaa piknikille ruoholämpärettä rentoutumiseen, Las 8000 Taquillasin puisto ja ostoskeskus on paikka, jonne suunnata.

Jätä aikaa muuhunkin kuin vain ostosten tekoon ja nähtävyyksien katseluun. Lähde välillä ulos luontoon! Ambrosion puisto on maalauksellinen paikka, jossa voit nauttia ulkoilmasta ja saada raikasta ilmaa.

Löydä halvat matkat kohteeseen Varadero

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Varadero. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Varadero lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Varadero?

Juuri nyt kohteeseen Varadero saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Varadero itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Varadero ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Varadero matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Varadero löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Varadero?

Kohteen Varadero suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, huhtikuu, maaliskuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Varadero halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Varadero

116 €
Roc Arenas Doradas Hotel - All Inclusive

Roc Arenas Doradas Hotel - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Autopista Varadero, Km. 12 - Matanzas, Cárdenas, Varadero
Roc Arenas Doradas Hotel - All Inclusive on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marlin Chapelinin huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1996 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 316 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja taulutelevisiot.
34 €
Hotel Punta Blanca

Hotel Punta Blanca

2.5 kautta 5.0 Caretera de Kawama final s/n, Cárdenas
Hotel Punta Blanca sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varaderon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 32 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja minibaarit.
98 €
Iberostar Bella Costa - All Inclusive

Iberostar Bella Costa - All Inclusive

3.5 kautta 5.0 Carretera Las Americas, Km. 3, Cárdenas
Iberostar Bella Costa - All Inclusive on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Varaderon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 25 rakennetussa 3,5 tähden lomakeskuksessa on 397 huonetta 90 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaiset minibaarituotteet ja parvekkeen.
Hae hinnat
Iberostar Selection Varadero – All Inclusive

Iberostar Selection Varadero – All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Carretera Las Morlas km 17,5, Sector Punta Hicacos, Cárdenas
Iberostar Selection Varadero – All Inclusive on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varahicacosin ekologinen suojelualue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 386 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaiset minibaarituotteet ja parvekkeet.
250 €
Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive

Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive

4.0 kautta 5.0 Crt. Las Morlas Km 15 Autopista Varader, Cárdenas, Varadero
Royalton Hicacos - Adults Only - All Inclusive on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varahicacosin ekologinen suojelualue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 404 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen/pation ja taulutelevision.
102 €
Be Live Experience Las Morlas All Inclusive

Be Live Experience Las Morlas All Inclusive

3.5 kautta 5.0 Avenida Las Américas, s/n, Reparto La Torre, Cárdenas
Be Live Experience Las Morlas All Inclusive on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varaderon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, 3 ravintolaa ja 4 baaria. Tässä 3,5 tähden lomakeskuksessa on 148 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja satelliittikanavat.
88 €
Occidental Arenas Blancas - All Inclusive

Occidental Arenas Blancas - All Inclusive

3.0 kautta 5.0
Occidental Arenas Blancas - All Inclusive on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varaderon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1998 rakennetussa 3 tähden lomakeskuksessa on 358 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja ilmaiset minibaarituotteet.
115 €
Roc Barlovento Hotel - Adult Only - All Inclusive

Roc Barlovento Hotel - Adult Only - All Inclusive

3.5 kautta 5.0 Avenida 1ra, Entre 9 y 12, Cárdenas
Roc Barlovento Hotel - Adult Only - All Inclusive on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varaderon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1992 rakennetussa 3,5 tähden lomakeskuksessa on 293 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi parvekkeen ja satelliittikanavat.
51 €
Villa Tortuga - All Inclusive

Villa Tortuga - All Inclusive

3.0 kautta 5.0
Villa Tortuga - All Inclusive sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Varaderon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 3 tähden lomakeskuksessa on 292 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja parvekkeet.
184 €
Sanctuary at Grand Memories Varadero - Adults Only - All Inclusive

Sanctuary at Grand Memories Varadero - Adults Only - All Inclusive

4.5 kautta 5.0
Sanctuary at Grand Memories Varadero - Adults Only - All Inclusive on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Varahicacosin ekologinen suojelualue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 150 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi syvän kylpyammeen ja parvekkeen.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Varadero

Katso kaikki kohteen Varadero vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.