Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Heimaey – Hotellit

Heimaey – Hotellit

Sinun on parasta valita majoitus etukäteen. Juuri nyt tarjolla on ainoastaan 2 majoitusliikettä. ebookersin matkaoppaasta saat selville kaiken tarvittavan tiedon.

Tarvitsisitko neuvoa? Hotel Vestmannaeyjar ja Aska Hostel ovat kummatkin todella hyviä: ne tarjoavat matkaajille ammattitaitoista palvelua ja virkistävät yöunet.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Vestmannasaaret

Näytä kaikki 54 majoitusliikettä kohteessa Vestmannasaaret
Guesthouse Hamar

Guesthouse Hamar

Herjólfsgötu 4, Vestmannasaaret
  3.0 kautta 5.0
   
   
  3,0/5 (1 arvostelua)

  Guesthouse Hamar on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Heimaklettur. Majoitusliikkeessä on saatavilla ...

  Guesthouse Hamar79 €

  Guesthouse Hamar79 €
  Hotel Vestmannaeyjar

  Hotel Vestmannaeyjar

  Vestmannabraut 28, Vestmannasaaret
   3.0 kautta 5.0
    
    

   Hotel Vestmannaeyjar on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Eldfellin tulivuori. Majoitusliike ...

   Hotel Vestmannaeyjar156 €

   Hotel Vestmannaeyjar156 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.