Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Xagħra – Matkat

Seuraavaksi kohteeksi sinun kannattaisi valita Xagħra – lomat tässä kaupungissa tarjoavat aina paljon yllätyksiä.

Xagħra – Lennot ja hotelli

Onko Xagħra aina mielessäsi? Useita viikkoja kestävistä lomista aina lyhyempiin taukoihin – ebookers on yksilöllisten matkojen asiantuntija.

Kukapa ei haluaisi alennusta? Jos varaat kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, saat alennusta jopa 9.6%^.

Suunnittele unelmiesi matka valitsemalla omasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa.

Tarjoamamme hintatakuu on seuraavanlainen: kun olet ensin varannut matkapaketin ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään paremman tarjouksen muualta 48 tunnin kuluessa, me vastaamme siihen hyvittämällä erotuksen. Enää ei kannata miettiä.

Pakkaa matkatavarasi, sillä nyt on aika lähteä matkaan! Me autamme sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – halusitpa sitten erämaan kuumuuteen tai lumen peittämään vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääville rannoille.

Varausehtoja sovelletaan.

Xagħra – Matkat

On muistettava, että kaupungin tunnelmaa eivät luo pelkästään rakennukset ja nähtävyydet – yhtä tärkeässä asemassa ovat paikalliset ihmiset. Tällä alueella asukkaita on yhteensä 4 000.

Tämä matkakohde sijaitsee 2 km länteen lähimmästä kaupungista (Nadur) ja 30 km luoteeseen pääkaupungista (Valletta).

Tuntuuko sinusta siltä, että sinun pitäisi päästä luontoon hengittämään raikasta ilmaa? Rauhoita mielesi kohteissa Calypso's Cave ja Xerri's Grotto.

Kun olet paikassa Pomskizillious Museum of Toys, kulje näyttelytiloissa ja katsele upeita kokoelmia. Huomaat varmasti jotakin, mikä kiinnittää huomiosi.

Jos palat halusta tietää lisää alueen menneisyydestä, Ġgantijan temppelit on hyvä paikka aloittaa.

Vaikka olisitkin jo käynyt kaikkein tunnetuimmilla maamerkeillä, kohteessa riittää tekemistä. Ta'Kola-tuulimylly on paikka, jossa myös kannattaa käydä.

Xagħra – Hotellit

Varmista majoitus heti, kun matkapäivät ovat tiedossa, niin saat lisää aikaa suunnitella itsellesi uusia seikkailuja! ebookersin sivusto tarjoaa yli 47 majoitusliikettä.

Sekä reppureissaajat että muut rahoistaan tarkat lomailijat löytävät helposti kukkarolleen sopivat hinnat majoitusliikkeistä Hotel Xlendi Resort & Spa ja Il Girna Residence. Nämä paikat ovat todiste siitä, että hyvä palvelu ei välttämättä maksa suuria summia. Jos luksus ja hyvä palvelu ovat enemmän sinun makuusi, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Hotel Ta' Cenc & Spa ja Kempinski Hotel San Lawrenz.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Xagħra

Näytä kaikki 1 596 majoitusliikettä kohteessa Xagħra
Paradise Gardens

Paradise Gardens

Triq Marsalforn, Xagħra
  2.5 kautta 5.0
   
   

  Paradise Gardens sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ta'Kola-tuulimylly. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä ...

  Paradise Gardens22 €

  Paradise Gardens22 €
  Cornucopia Hotel

  Cornucopia Hotel

  10 Gnien Imriek Street, Xagħra, Gozo
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,2/5 (4 arvostelua)

   Cornucopia Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Xerri's Grotto. ...

   Cornucopia Hotel65 €

   Cornucopia Hotel65 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.