Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Kathmandun laakso

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Kathmandun laakso

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi KTM
Lennon hinta 555 €

Lennot Helsingistä Kathmandun laaksoon

Kathmandun laakso Nepalissa on tunnelmaltaan harvinaislaatuinen, sielua sykähdyttävä lomanviettopaikka. Laaksossa sijaitsee jopa seitsemän UNESCON maailmanperintökohdetta, ja sillä on ainutlaatuinen historia Aasian perinteikkäiden sivilisaatioiden risteyskohtana. Alueella on ainakin 130 tärkeää monumenttia, joista monet ovat hindujen ja buddhalaisten pyhiinvaelluskohteita. Kathmandun laaksossa sijaitseva Nepalin pääkaupunki on antanut laaksolle nimensä. Yli miljoonan asukkaan Kathmandu on Nepalin väkirikkain kaupunki ja sen talouselämän keskus, ja se on turistien suosima kohde kiehtovan arkkitehtuurinsa ja rikkaan kulttuurielämänsä ansiosta. Kathmandun laaksoon kannattaa matkustaa monista eri syistä: se on täydellinen paikka Himalajan vuoriston tutkimiseen, erilaisista katufestivaaleista nauttimiseen (Kathmandussa järjestetään enemmän uskonnollisia ja kulttuurifestivaaleja kuin muualla Nepalissa) sekä paikallisten monumenttien ihailuun ja monissa eri temppeleissä ja pyhätöissä vierailuun. UNESCON ainutlaatuisia maailmanperintökohteita ovat esimerkiksi buddhalainen Swayambhunathin pyhäkkö sekä Kathmandun ja Bhaktapurin Durbar Square -aukiot, jotka ovat vanhojen kuninkaallisten palatsien edelle levittäytyviä aukioita. Bhaktapur on ikivanha kaupunki, joka sijaitsee sekin Kathmandun laaksossa vähän yli 10 kilometrin päässä Kathmandusta ja joka toimi alueen kuningaskunnan pääkaupunkina 1400-luvun loppuun asti. Lentomatkan pituuden ja kohteen luonteen ansiosta Kathmandun laaksoon kannattaa mennä pitkälle lomalle, jonka aikana saa rauhassa matkustaa aluetta ristiin rastiin, nauttia vuoristosta ja antaa itsensä sulautua osaksi laakson elämänmenoa.

Halvat lennot Helsingistä Kathmandun laaksoon

Helsingistä Kathmandun laaksoon ei pääse suorilla lennoilla, joten välilaskuja tehdään esimerkiksi Dohaan tai Delhiin tai Amsterdamiin ja Abu Dhabiin. Yhden välilaskun lentoja tarjoaa esimerkiksi Qatar Airways (osa lennoista toteutetaan yhteistyössä Finnairin tai SASin kanssa). Yhden välilaskun matkat ovat kuitenkin keskimäärin kalliimpia kuin usean välilaskun matkat. Lentojen pituuksissa on huomattavasti vaihtelua: lyhimmillään matka voi kestää vähän päälle 12 tuntia (silloin vaihtolennon odotusaika on muutama tunti), mutta toisinaan vaihtoyhteyttä joutuu odottamaan seuraavan päivän puolelle. Kahden vaihdon lennot ovat kinkkisempiä, ja matkan kokonaispituus on vähintään 18–20 tuntia, usein enemmänkin. Lentojen hinnat voivat vaihdella useita satoja euroja, joten saadakseen mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Kathmandun laaksoon on hyvä käyttää aikaa ebookersin sivuilla eri vaihtoehtojen läpi käymiseen. Lentohinnat ovat yleensä hieman halvempia lopputalvesta alkukesään asti. Juhannuksen ja keskikesän aikaan sekä loppusyksystä ja talvella (etenkin jouluna ja uutenavuotena) liput kallistuvat. Myös viikonloppulennot ovat kalliimpia kuin esim. maanantailähdöt. Lippuja voi silti varata varsin huoletta vielä paria viikkoa ennen lähtöä, koska moniin muihin kohteisiin verrattuna hinnat eivät ala nousta jo paria kuukautta aikaisemmin. Sään puolesta on muistettava, että sadekausi Kathmandun laaksossa osuu kesään: lämpötilat pysyvät kesä–elokuun aikana kolmenkymmenen asteen tienoilla mutta silloin myös sataa paljon.

Matkaan Helsinki-Vantaalta

Pitkät ulkomaan lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentokentältä, jonne liikennöi useita bussilinjoja sekä pääkaupungista että muualta Suomesta. Matkahuollon sivuilta voi tarkistaa kaikki suorat bussiyhteydet eri puolilta Suomea (yleensä kuljetuksia on ainakin Tampereelta, Turusta, Lahdesta, Porvoosta ja Kotkan ja Kouvolan seudulta). Pääkaupunkiseudulta on lisäksi kätevä junayhteys lentoasemalle Tikkurilan tai Myyrmäen kautta. Helsingistä pääsee lentokentälle bussillakin: rautatieasemalta kulkevat sekä Finnairin omat bussit että seutulinja 615. Jos kuitenkin haluaa tulla lentoasemalle omalla autolla, auton voi jättää parkkiin (viikon mittainen pysäköinti maksaa halvimmillaan noin 40 euroa, ja lipun hintaan sisältyy kuljetus parkkialueelta terminaalille).

Saapuminen Kathmandun laaksoon

Kathmandun lentokenttänä toimii Tribhuvan International Airport (IATA-koodi KTM), joka on Kathmandun kaupungin kansainvälinen lentokenttä. Se sijaitsee vain noin 6 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja sinne lentää 30 eri lentoyhtiön koneita Aasian ja Lähi-idän kohteista. Kentältä pääsee kaupunkiin julkisen liikenteen Sajha Yatayat -busseilla, joita kulkee kuuteen asti illalla. Kaikkina vuorokaudenaikoina on mahdollista ottaa taksi, joka pitää maksaa etukäteen lähtöpaikalla. Perille päästyään huomaa kyllä, että maksaa vaivan hankkia lennot Helsingistä Kathmandun laaksoon ja kokea henkilökohtaisesti yksi maailman ainutlaatuisimmista kohteista!

Lennot Helsinki – Kathmandun laakso

Onko kohteiden Helsinki ja Kathmandun laakso välillä suoria lentoja?

Jos haluat varata suoran lennon kohteiden Helsinki ja Kathmandun laakso välillä, se ei ole mahdollista juuri nyt. Tällä reitillä ei tarjota suoria lentoja. Mutta usea lentoyhtiö lentää välilaskullisia lentoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Kathmandun laakso välisille lennoille?

Jos suunnittelet matkaa kohteesta Helsinki kohteeseen Kathmandun laakso, lähtökenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumislentokenttäsi Kathmandu (KTM-Tribhuvanin kansainvälinen lentokenttä).

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Kathmandun laakso välillä on?

Kohteiden Helsinki ja Kathmandun laakso välillä lennetään 21 lentoa kuukaudessa. Se tarkoittaa 21 tilaisuutta suunnata lomalle. Joten tee unelmistasi totta ja aloita seuraavan seikkailusi suunnittelu.

Varatuimmat hotellit Kathmandun laakso

Näytä kaikki 1 041 majoitusliikettä kohteessa Kathmandun laakso
70 €
Hotel Shanker

Hotel Shanker

4.0 kautta 5.0 Lazimpat, Kathmandu
Hotel Shanker on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Garden of Dreams (puutarha). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1964 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 94 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
28 €
Hotel Friend's Home

Hotel Friend's Home

3.5 kautta 5.0 Chhusya Galli, Jyatha, Thamel, Kathmandu
Hotel Friend's Home on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Garden of Dreams (puutarha). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 21 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
132 €
Hyatt Regency Kathmandu

Hyatt Regency Kathmandu

5.0 kautta 5.0 Taragaon Boudha, Gpo Box 9609, Kathmandu
Hyatt Regency Kathmandu on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Pashupatinathin temppeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden lomakylässä on 280 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.