Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Valikoidut lennot Helsinki – Lahore

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Helsinki – Lahore Lentotiedot

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi LHE
Lennon hinta 577 €

Parhaat päivät lentää reitillä HEL – LHE

Lentohintakalenteri Kaavio halvimman hinnan löytämiseksi kohteesta Helsinki kohteeseen Lahore Napsauta tätä painiketta saadaksesi edellisten päivien tiedot Napsauta tätä painiketta saadaksesi seuraavien päivien tiedot 718 € 615 € 513 € 410 € 308 € 205 € 103 € 0 € 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M T K T P L S M Hinta on 710 € on British Airways Hinta on 705 € on British Airways Hinta on 684 € on British Airways Hinta on 664 € on British Airways Hinta on 685 € on British Airways Hinta on 654 € on British Airways Hinta on 646 € on British Airways Hinta on 680 € on British Airways Hinta on 680 € on British Airways Hinta on 673 € on British Airways Hinta on 718 € on British Airways Hinta on 710 € on British Airways Hinta on 662 € on British Airways Hinta on 604 € on British Airways Hinta on 603 € on British Airways Hinta on 646 € on British Airways Hinta on 646 € on British Airways Hinta on 646 € on British Airways Hinta on 653 € on British Airways Hinta on 662 € on British Airways Hinta on 654 € on British Airways Hinta on 603 € on British Airways Hinta on 646 € on British Airways Hinta on 646 € on British Airways Hinta on 603 € on British Airways Hinta on 619 € on British Airways Hinta on 619 € on British Airways Hinta on 611 € on British Airways Hinta on 603 € on British Airways

Lahore lentotiedot

LähtöpaikkaHelsinki
Lähtölentokentän IATA-koodiHEL
Matkustaminen kohteeseenLahore
Kohdelentokentän IATA-koodiLHE
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötEmirates, Turkish Airlines, British Airways, Etihad Airways, Qatar Airways, KLM
Etäisyys
Suoran lennon kesto
Lentohinta546 €

Lennot Helsinki – Lahore

Onko kohteiden Helsinki ja Lahore välillä suoria lentoja?

Mikään lentoyhtiö ei juuri nyt lennä suoraan kohteiden Helsinki ja Lahore välillä. Muutama tarjoaa välilaskullisia lentoja, joten reitilläsi tulee olemaan vähintään yksi välilasku.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Lahore välisille lennoille?

Oletko matkalla kohteiden Helsinki ja Lahore välillä etkä tiedä miltä kentältä lentosi lähtee tai mille se laskeutuu? Lähtökenttäsi tulee mitä luultavimmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja saapumiskenttäsi Lahore (LHE-Allam Iqbalin kansainvälinen lentokenttä).

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Lahore välillä on?

Oletko valmis aloittamaan lomasi ja matkaamaan kohteeseen Lahore? Aloita matkasi valitsemalla haluamasi 30 lennosta, jotka liikennöivät kohteiden Helsinki ja Lahore välillä joka kuukausi.


Lahore – vuokra-autotarjoukset


Varatuimmat hotellit Lahore

Näytä kaikki 205 majoitusliikettä kohteessa Lahore
Pearl Continental Lahore

Pearl Continental Lahore

Shahrah-e-Quaid-e-Azam, The Mall, Lahore
  4.5 kautta 5.0
   
   
  3,0/5 (2 arvostelua)

  Bagh-e Jinnah (historiallinen puisto) on 1 kilometrin ja Lahoren eläintarha on 2,2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Punjabin yliopisto ja Lahoren ...

  Pearl Continental Lahore65 €

  Pearl Continental Lahore65 €
  Avari Lahore

  Avari Lahore

  87 Shahrah E Quaid E Azam, Lahore
   5.0 kautta 5.0
    
    

   Punjabin yliopisto ja Lahoren eläintarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lahoren linnoitus ja Minar-e-Pakistan (minaretti) ...

   Avari Lahore63 €

   Avari Lahore63 €
   Avari Xpress Gulberg

   Avari Xpress Gulberg

   Main Boulevard Gulberg 13-K, Lahore
    4.0 kautta 5.0
     
     

    M.M. Alam Road ja Liberty Marketin ostoskeskus 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Gaddafin stadion ja Packages Mallin ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin ...

    Avari Xpress Gulberg54 €

    Avari Xpress Gulberg54 €
    Defence Raya Golf & Country Club

    Defence Raya Golf & Country Club

     4.5 kautta 5.0
      
      

     Packages Mallin ostoskeskus, M.M. Alam Road ja Joyland ovat 15 kilometrin päässä tästä lomakylästä. Sozo Water Park sijaitsee 19,8 kilometrin päässä.

     Defence Raya Golf & Country Club58 €

     Defence Raya Golf & Country Club58 €
     Four Points by Sheraton Lahore

     Four Points by Sheraton Lahore

      3.5 kautta 5.0
       
       

      Bagh-e Jinnah (historiallinen puisto) ja Lahoren eläintarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lahoren linnoitus sijaitsee 4,2 kilometrin ...

      Four Points by Sheraton Lahore53 €

      Four Points by Sheraton Lahore53 €
      Ramada by Wyndham Lahore Gulberg II

      Ramada by Wyndham Lahore Gulberg II

      23 2 4 And 25 N Gulberg Ii L, Lahore
        
        

       Bagh-e Jinnah (historiallinen puisto), Sozo Water Park ja M.M. Alam Road ovat 32 kilometrin päässä tästä majoitusliikkeestä. National College of Arts (koulu) ...

       Ramada by Wyndham Lahore Gulberg II66 €

       Ramada by Wyndham Lahore Gulberg II66 €

       ^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

       Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

       Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

       Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.